RelationerMød

Pickup piger, der er, og hvad de vil?

I dagens verden aktivt brugt udtrykket, som pick-up. Men mange mennesker stadig ikke forstår den fulde fornemmelse af, hvem de afhente kunstnere, som er formålet med deres aktivitet. Det er faktisk en form for subkultur, der forlader rødderne i mange af dine foretrukne Amerika. I vores land, har denne tendens kun syntes i det sidste årti, men det er udbredt. Nu næsten alle større byer i SNG-landene holdt særlige kurser og seminarer, uddannelse pickupper og afslørende de vigtigste hemmeligheder af forførelse af kvinder.

Desværre, indtil nu de fleste kvinder, at reagere på et spørgsmål om, hvem de Pickup Piger, plukke kun negative adjektiver forbinder disse mænd med uhøflighed og korrumpere. Faktisk tværtimod: de er ofte kendetegnet ved fordomsfri, godt leveret tale og åbenhed i kommunikationen.

Således unge, der er glade for en pickup truck, søge så hurtigt som muligt for at lokke din favorit pige. Nogle mænd bruger den viden og færdigheder på en positiv måde med henblik på at finde den eneste ene, og gøre hendes liv interessant og samværet uforglemmelig. Andre arrangere nogle konkurrencer, arbejder kun på kvantitet, ikke kvalitet. Den sidste kategori er virkelig nødvendigt at være bange, fordi enhver pige ville være frustrerende at erfare, at det var kun en flygtig seksuel partner lidenskab. Uanset hvad det var, alle de damer - drømmer, der ønsker at se manden i ridder.

Pickup piger, der er, og hvordan man kan genkende dem?

Det vigtigste element i tilhængere af denne bevægelse anses for at være selvhævdende, ærlig, måske endda en smule frækhed. Hvis gå, biograf, klub eller cafe til din behov ganske vedholdende ung mand, flittigt forsøger at finde en vej til dig, kan det allerede være en pick up artist. Normalt sådanne mennesker, efter en kort samtale i offensiven: inviteres til at besøge og tage det telefonnummer, du kan lide damer.

Overraskende, den kompetente pikaper stand til et par minutter til charme en pige, og nogle gange fortsætte med at kommunikere i et afsides sted. Hvis samtalen kun var begrænset til udveksling af kontakter, vil alle hans fremtidige handlinger være fokuseret på, at fange og intriger dame. Med andre ord, at vende udviklingen i deres favør, det er en pige forelske så meget, at hun vil lede efter datoer.

I nuværende praksis, er der også piger Pickup Piger dog det store flertal - er stadig mandlig. Det skal bemærkes, at ethvert medlem af denne usædvanlige klub blev frataget opmærksomhed af det modsatte køn i fortiden, derfor søger at lære noget nyt og at indhente. Nogle fyre er ikke populær hos pigerne, pick up artist tips lytte til særlige workshopper med kun ét formål: at hævne den smukke halvdel af menneskeheden, utrætteligt forførende og derefter smide damerne. Folk i dette område meget sjældent tale om sig selv, fordi deres vigtigste opgave er at finde den samtalepartner. Jo flere oplysninger, der vil få en mand, jo flere måder at charme den pige, han vil komme op.

Sammenfattende kan vi svare på spørgsmålet om, hvem de Pickup Girls. Det er unge mennesker, der ønsker at forføre en pige i en kort periode til et bestemt formål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.