FormationGymnasier og universiteter

Petersborg Medical University im.Pavlova: alt, hvad du behøver at vide en ansøger

Medicinsk erhverv betragtes ædelt, men det er meget seriøs og ansvarlig. Når beslutningen om at binde deres fremtidige liv med medicin ansøgere skal være særlig opmærksom på valget af universitetet, fordi resultaterne i fremtiden vil afhænge af kvaliteten af uddannelsen. En af de ældste og velkendte uddannelsesinstitutioner i vores land - det er State Medical University. Pavlova i Sankt Petersborg. Gør ansøgere om optagelse på universitetet rejser mange spørgsmål. Lad os finde svar på de mest almindelige.

Hvilke områder af uddannelse der?

Petersborg Medical University. Pavlov tilbyder ansøgere 6 områder:

 • "Pediatrics" (P).
 • "Dentistry" (C).
 • "Medicin" (LD).
 • "Sygepleje" (DM).
 • "Klinisk psykologi" (KP).
 • "Adaptive fysisk kultur" (ROS).

På retninger af ovennævnte udarbejdelsen af de dokumenter, der er truffet på grundlag af sekundær (fuld) uddannelse. Til de mennesker, der har gennemført kun 9 klasser i skolen eller ikke ønsker at modtage højere og erhvervsfaglig uddannelse, er det nødvendigt at indtaste medicinsk skole, der opererer på universitetet.

Hvilke eksamener skal jeg donere?

Stort set alle specialer i universitetets deltagere forpligtet til at tage kemi, biologi og russisk. Undtagelserne er områder som forberedelse som "klinisk psykologi" og "Adaptive fysisk kultur". De passerer biologi, matematik og russisk sprog.

Personer, der har afsluttet deres skolegang, kan tilmelde sig Petersborg Medical University. Pavlova kun på resultaterne af den samlet stat eksamen. Point opnået i eksamen er gældende for 4 år, så i 2017, kan du handle på de resultater, der har været udstillet siden 2013. Men ansøgere, der har faglig uddannelse (dvs. ikke kommer med et certifikat og et diplom ..) Kemi leje mundtligt i high school biologi - skriftligt, og russisk sprog - i form af præsentationen.

Hvad er en "minimum score"?

Petersborg Medical University. Pavlov, ligesom alle statslige universiteter, under optagelse kampagne bruger begrebet "minimale punkter." Under dem menes den mindste acceptable resultat. E. Fra ansøgere, der har modtaget et mindre antal point, er niveauet af viden anses for at være utilstrækkelig. Sådanne mennesker vil ikke blive accepteret til universitetet.

Minimum scoringer godkendes årligt ved bekendtgørelse fra Sundhedsministeriet. I 2017, styret af følgende værdier:

 • kemikalier bør sættes mindst 45 point (undtagelse er fakultetet for Videregående Sygepleje Uddannelse - Optagelse til det er muligt at have begge 40 point);
 • Russisk sprog skal afleveres mindst 45 point (på fakultetet for adaptive fysisk uddannelse og Det Naturvidenskabelige Sygeplejerskeuddannelsen tilladt 40 point);
 • biologi som et minimum score på 45 (undtagelserne er alle de samme evner - de tilladte værdi er 40 point);
 • når de ansøger om en "klinisk psykologi" matematik skal bestå mindst 40 point, og når ind i "adaptive fysisk uddannelse" - på 27 point.

Hvordan søger?

Når de sættes de nødvendige undersøgelser eller afsluttet forberedelse til færdiggørelse af optagelsesprøverne i gymnasiet, bør du overveje at indsende dokumenterne til First Medical University opkaldt efter Pavlov. Fra kræves ansøgere:

 • ansøgning;
 • original og kopi af passet;
 • certifikat eller en kopi (kopi kun nødvendigt i tilfælde af, at ansøgeren endnu ikke har besluttet på universitetet og går videre til at gælde for flere andre uddannelsesinstitutioner);
 • dokumentation for de enkelte bedrifter;
 • Lægeerklæring formular 086-y;
 • 2 billeder (de giver kun de personer, der har brug for at passere indgangen test i gymnasiet).

Indsend dokumenter til St. Petersborg Medical University. Pavlova på flere måder. Først, kan du foretage et personligt besøg på universitetet i løbet af optagelse kampagne. For det andet, for beboere i andre russiske byer har mulighed for at sende en pakke klar til optagelse gennem de postvirksomheder. Derfor er det nødvendigt at nøje undersøge, om alle dokumenter er tilgængelige, om ansøgningen er udfyldt korrekt. For det tredje kan de dokumenter til udvælgelseskomitéen indsende en fuldmagt. Det må nødvendigvis være en fuldmagt notarized.

Hvad er passerer scoringer?

Meget ofte ansøgere interesseret i forbifarten score på den aktuelle optagelse kampagne. Dette spørgsmål kan ikke give et præcist svar. Det faktum, at indekset dannes under indlæggelse kampagne:

 1. alle oplysninger af ansøgere skal ske i et særligt system. Det tilføjer automatisk resultaterne af eksamener og scorer for individuelle præstation.
 2. Dette resulterer i en rangliste, den øverste position er placeret ansøgere med de højeste resultater, og lav - med den yngste.
 3. På grund af det faktum, at universitetet etableret et antal pladser, der er på listen forkortes. Luget ud ansøgere med et minimum score.
 4. Den mindste værdi i resten af listen, og betragtes som en Beståelsesgrad.

Hvad er passerer scoringer blev sidste år?

For at se St. Petersburg Medical University. Pavlova giver kun resultaterne af tidligere år. For eksempel i 2016 blev følgende passerer kvaliteter, som er angivet i tabellen.

Beståelsesgrad til 2016
Forkortelse for uddannelse (speciale) Beståelsesgrad
lave steder Steder kontrakt
P 256 195
C 262 201
LD 279 213
SD 229 148
KP 224 189
AFC - 164

Hvad er prisen for uddannelse?

Næsten alle deltagere drømmer om at komme til budgettet afdeling i det medicinske universitet opkaldt efter Pavlov. Men antallet af frie pladser er begrænset. Nogle, desværre, ikke går på et budget. Så folk er nødt til at lære på honorar-basis. Prisen afhænger af det område af ekspertise:

 1. Mindst af alle betaler i "adaptive fysisk træning." I denne retning i 1 studieår pris er lidt over 40 tusind rubler.
 2. Jo højere omkostninger for "Sygepleje" (ca. 85 tusinde) og "klinisk psykologi" (omkring 120 tusind rubler).
 3. På de øvrige områder, der er udarbejdet fremtidige læger, udgifter til uddannelse mere end 230 tusind rubler.

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at staten Pavlov Medical University i St. Petersburg - det er et godt valg af steder, hvor du kan få en god uddannelse. Universitetet er en del af en række russiske og endda verdensranglisten. I 2009 gik han ind de ti mest populære medicinske skoler i hele Europa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.