HjemlighedKonstruktion

Montering af vandforsyningen i landet eller i et privat hus

Mange mennesker vælger at leve i et privat hjem, da det giver dig mulighed for at være meget tættere på naturen, vand og ren luft. Men hvis det grønne og luften umiddelbart omkring os i godser, kan vandforsyningen situationen ikke forblive på niveau med en fjeder eller en brønd, så du vil gerne have noget af det sædvanlige niveau af komfort. Det var dengang, har brug for boring og installation af vandforsyningen. Vi taler om at bore et artesisk godt, som garanterer levering af vand til alle de behov, ejerne, ikke kun i hjemmet men også i området.

Inden du starter installationen af rindende vand i et privat hjem, bør du oprette en detaljeret projekt, som vil blive gennemført beregninger af vandforbrug og spildevand, samt placering af vand indtagelse point. Faktisk vandforbrug afhænger af antallet af mennesker, der bor, samt antallet af udestående VVS inventar.

Når brønden er klar, bæres den gennem vandet stige borehullet pumpe. Huset vand tilføres gennem rør fra en lav-densitet polyethylen, hvis diameter kan være 32 eller 40 mm. Deres embedsperiode vil være mindst 50 år. Montering af vandforsyningen udføres med streng overholdelse af alle de mest moderne krav.

Det forudbestemte tryk i vandkredsløbet ved de højeste strømningshastigheder, og grænsen tryk under fravær af strømningen opretholdes ved en særlig automatisering.

Automatisk blok mest korrekt installeret i huset, hvilket sikrer nem vedligeholdelse. For at installere den manglende af en kvadratmeter. I så fald, hvis huset er ikke plads til ham, brugte et særligt rum.

Installation af vandforsyning i huset giver en separation af koldt og varmt vand efter filtrene til vandrensning. Vand kan opvarmes ved direkte opvarmning kedel eller ved indirekte opvarmning i kedlen, som tillader vand til husholdningsbrug, for at modtage varme fra en lukket varmesystem.

Montering VVS kan udføres ved anvendelse af to typer rør: polypropylen, der udgør de faste slanger egnede til åbne foring; af tværbundet polyethylen, som giver mulighed for skjult lægning i gulve, vægge, samt isolationsmateriale. Den anden type er i stand til at modstå høje tryk. Som rørdiameteren kan være fra 16 til 32 millimeter.

Montering akvædukt kan udføres ved hjælp af to slags ledninger: tee eller manifold. I den første udførelsesform antages det på hvert sted af kranenheden. I den anden type alle luftventilerne er arrangeret i et eller flere skabe, men denne fremgangsmåde involverer en stigning i optagelser af røret.

Alt arbejde med installationen, er det nødvendigt at producere ved en omgivende temperatur på mindst 10 grader Celsius, som rørene bliver skøre ved en lavere temperatur. Om vinteren kan monteringen udføres ved anvendelse af en varmepistol. Resten af nuancerne i denne proces kræver særskilt overvejelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.