Kunst og underholdningFjernsyn

Liste over tv-shows: Amerikansk og russisk musikalske og intellektuelle

Alle elsker at tilbringe tid på at se dine yndlingsprogrammer. Og hvilke programmer er populære blandt seerne? Vi har samlet en liste over tv-shows, der er mest efterspurgte. Det omfatter ikke kun russisk, men udenlandsk overførsel.

Projektet, der bygger på kærlighed

Dette er en fortsættelse af den russiske reality show "House". Oversættelse finder sted på ethere kanal TNT. Deltagerne i showet - unge piger og drenge, der har brug for kærlighed, og de forsøger at finde hende på projektet. Den første var den førende Ksenia Borodina. Efter hendes projekt "House 2" er Olga Buzova. Mange mennesker ved, at den førende af TV-projektet blev også velkendt Ksenia Sobchak. Men i 2012 hendes kontrakt udløb, og hun nægtede at forlænge. "House 2" - showet er meget kendt i Rusland og andre steder. En utrolig mange deltagere besøgte på settet med åbningen af projektet.

Shaw, kender fra barndommen

Realiseringen af en liste over tv-shows, skal du huske at tænke på overførslen. Dette er et meget populært program. Den første udsendelse af "Field of Miracles" blev afholdt i 1990. Det vigtigste vært for showet var Leonid Yakubovich, vil erstatte Vladislav Listyev. Jakubowicz er kendt takket være programmet for "Field of Dreams", indtil nu den førende fortsat meget populær hos seerne. Dette show er blevet en del af folks historier og vittigheder. Lev det går i aften på fredag, stadig forårsager samles på tv'et til millioner af seere. Essensen af TV-showet er et spændende spil, hvor deltagerne skal gætte svarene på ledende spørgsmål. Reglerne er meget enkle. Programmet består af tre faser, som er med deltagelse af tre personer. I den sidste runde, kan spilleren vælge mellem slutningen af spillet og Supergame og blev vinderen af sidste parti at vinde en super præmie - en bil. Dette show er også berømt for det faktum, at hans gæster til at bringe forskellige gaver og behandler Yakubovich. Det kan være kød, hjem konservering, malerier, alkoholiske drikkevarer og meget mere.

"Hårsbredde"

TV-show "hårsbredde" er populære i hele verden. Dens essens er reinkarnationen af berømtheder. Deres udfordring er at vise publikum den utrolige, uforudsigelig og fortryllende ydeevne. På udgivelsen af showet arbejdede vi skaberne af "Eurovision", "Voice", "Golden Gramophone" og "American Idol". Deltag i programmet 12 kunstnere. Hver af deres præstationer vurderes af en jury bestående af fem personer. Men bortset fra dem, der er en dommer, der er i et hemmeligt rum, og deres scoringer, han annoncerer efter udførelsen af alle deltagerne. TV-show "hårsbredde" elsket af mange seere, og gerne nyde hver æter.

Det var den mest berømte og populære russiske tv-show. De kunne appellere til mange seere og vandt hendes fans. Men udover dem er der også mange spændende amerikanske projekter. De er også populære. Hvad er værd at se amerikanske tv-shows? Nu ser vi på de mest populære.

"Hells Kitchen"

"Hells Kitchen" - et reality show, hvor deltagerne er under uret overvågningskameraer. Tilskuere kan nyde udviklingen af lidenskaber og bitter kamp. Showet kokke konkurrerer med hinanden for drømmen om at blive en kok og arbejder i en prestigefyldt restaurant. Vinderen vil også vinde en pengepræmie.

Hver serie af TV-showet begynder med det faktum, at deltagerne er opdelt i "rød" og "blå" køkken. Holdet er også professionelle kokke og amatører, der aldrig har arbejdet i en restaurant køkken. Efter at have tabt den første kamp gruppe mister en spiller. det vindende hold bestemmes under middagen. Showet består af en konstant små og store begivenheder, hvis resultater deltagerne forlader projektet. Resten fortsætte med at kæmpe.

"Podium"

Realiseringen af en liste over tv-shows amerikansk produktion, er det værd at huske om dette program. Showet involveret designere, der drømmer at blive realiseret, og for at blive en succes. Mål for disse består af uforudsigelige drivende opgaver. Materialet forudsat deltagerne nødt til at skabe den bedste tøj. Den første serie af TV-showet præsenterer 12 designere. Så bliver de en mindre i hver serie. Når du har oprettet sin påklædning viser en model på catwalken. Heidi Klum er både herre og bedømme showet.

Alle deltagere boede i samme rum, og ikke lov til at forlade sine grænser. Det er forbudt at bruge internettet og en bred vifte af undervisningsmaterialer om emnet design. show Vinderen modtager en præmie på 100 tusind dollars for at skabe en linje af tøj, reklame i et modemagasin.

"Fear Factor" - overførsel for de modige

Hvad interessante projekter kan tilføjes til listen over tv-shows, der er værd at se alle? Dette er uden tvivl, "Fear Factor". Deltagerne i reality show er udvalgt fra hele Amerika. De vil stå de mest forfærdelige og forfærdelig test, som ikke engang er klar. For at få den øverste præmie, nemlig $ 5.000, skal deltagerne bestå tre prøver. Opgaver kan være anderledes: i form af en skål larver, orme, dyrekroppe eller dele stunts. Den, som sejrer afsky og rædsel, vil vinde, og de andre går hjem med ingenting.

"Pimp My Ride"

Dette show er blevet populært i hele verden. Medlemmer - almindelige amerikanere og ejerne af gamle biler. Nogle af bilerne er i en forfærdelig tilstand. I henhold til reglerne i showet, uanset maskinen, skal det være på farten.

Xzibit - kendt rapper, grundlægger og føre denne overførsel. Sammen med sit team gør han gamle biler til reelle mesterværker, som hver har en original, usædvanlige og simpelthen fantastisk udsigt. Desuden er bilerne udstyret med moderne detaljer.

"Set up"

Favorit blandt amerikanske reality show. Objekterne det trækker blevet berømte skuespillere, sangere og andre stjerner. Før du spiller en velkendt personlighed, showets skabere er enige om at alle de pårørende og venner af såkaldt offer. Reaktionen er meget vanskeligt at forudsige. Nogle sammen med besætningen grin, mens andre er vrede og ikke skjule deres aggression. For næsten alle årstider førende var Ashton Kutcher.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.