Sport og FitnessKampsport

Hvordan til at fylde deres næver uden at kompromittere deres helbred. Styrkelse af virkningen af

Moderne liv som praksis viser, ikke blot kræver evnen til at vælge rigtigt ordene, men også til at stå op for sig selv og andre i den sandeste betydning af ordet. Nogle gange, i sådanne tilfælde, intet men god strejke vil ikke hjælpe. Strejker er primært arme, men fordi spørgsmålet om, hvordan man kan fylde deres næver, bekymret ikke kun sport mænd. Selvfølgelig, grundlæggende færdigheder og viden om den nødvendige teknologi, men den bløde del af kroppen af chok at gøre noget uden skade på sig selv er det usandsynligt så godt, og omvendt.

Turning direkte til emnet, hvordan til at fylde deres næver korrekt og effektivt, er det nødvendigt at sige, at det bør ske gradvist og systematisk. I første omgang, det hele starter fra udvælgelsen af det nødvendige udstyr. Så i de fleste tilfælde er forskellige udstopning tilbehør, kaldet makiwara, samt hårde overflader.

Den mest grundlæggende makivary er dækket med et blødt materiale boards, samt monteret på en væg eller anden overflade af en stak blade. Fyldte næverne - er resultatet af ganske omhyggelige og, som allerede nævnt, en gradvis arbejde. Fastanslag plade (pol) materiale eller dækket med et reb, en mur, der er berørt af kontakt med de to forreste knoer (pegefinger og langfinger) gulv. Opfede knogler fra ringfingeren og lillefingeren ikke anbefales, da denne del ikke bliver brugt til anvendelsen af den normale effekt, men også har en masse nerveender. Men før du fylder næver bruge makiwara, skal du forsøge at udføre langsigtede genoprettende øvelser på knoerne: stående med næver og klemme dem, push-ups på knoerne med at rive fra gulvet. Af den måde, den sidste øvelse er en af de mest effektive måder at bekæmpe overflade kno polstring.

Justering af kraft, der påføres slag til makiwara og kontakt med gulvet efter push-ups med tåreflåd - de vigtigste udskrivning parametre. Det er også vigtigt at huske den rigtige knytnæve i kollisionsøjeblikket og håndstilling, som bør udarbejdes på en automatisk plan for at beskytte hånden fra traumer. En uddannelse proces, bør i bind. H. og udskrivning udføres med specielle sår bandager.

Sam stampning proces består i at arbejde ud af to retninger. Først, smerten af nerveender på overfladen af huden calloused knoer stumpe, og for det andet - styrker knogler på dette tidspunkt. Sidstnævnte skyldes mikro-opstået efter sammenstød med fast overflade knoer og efterfølgende stigning i knoglemasse.

Det skal også huskes, at ikke blot spørgsmålet om, hvordan man kan fylde deres næver, at stå foran manden, forbereder sig til aktivt at forsvare sig på noget tidspunkt. Alle dele af kroppen , undtagen hovedet og lyske, egner sig til en vis grad pakning. Iron Fist skal kombineres med viden om de korrekte strejker, og den samlede fysiske kondition.

Ud fra ovenstående kan det konkluderes. Udstopning næver og andre kropsdele, samt fysisk og psykisk forberedelse til kamp er af stor betydning i dagens urolige verden, hvor der for enhver vinkel kan vente angriberen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.