FinanserRegnskab

Hvad er profit i Rusland

Denne artikel vil tale om , hvad der er profit. Til dato, de store vidder af vores store moderland dette koncept er meget populært med første gang iværksættere, økonomer og kun enkeltpersoner. Selvfølgelig, ved første øjekast, hver af medlemmerne i et moderne samfund, i sin udtalelse, er helt klar over problemet med løn. Men hvad er profit i moderne økonomisk teori? Dette koncept, samt en lang række andre hensyn til økonomisk teori, der er forbundet med en stigning i mængden af kapital, virkelig forvirrer almindelige borgere. så et overskud i virkeligheden? Konceptet er et kvantitativt mål for forskellen mellem indtægter og vareforbrug. Det vil sige, overskud en iværksætter beskæftiger sig med salg og fremstilling af møbler, vil blive talt en vis værdi efter af de samlede indtægter fra salg, såsom afføring, tage væk alle omkostninger ved sin produktion.

typer overskud

Selvom overskuddet - det er ganske enkelt og intuitivt, udtrykket, men som med andre systemelementer, der øger kapitalen, det har en bestemt form, kilden til hvilket er begrebet bruttoavance - værdien forskellen mellem netto indtægter fra salg og vareforbrug og ydelser sammen med driftsomkostningerne . Men figuren ikke omfatter udgifter til skatter, bøder og andre afgifter. Forskellen i bruttoindkomst og fradrag for skatter, bøder og kredit satser genererer rekord nettoresultat. Og forenet deres fortjeneste. Det omfatter ikke drifts- og skatteomkostninger, hvilket afspejler kun de faktiske tal, der er opnået efter salget af produkter eller tjenester, under hensyntagen til deres produktion eller levering af omkostningerne. Således dannes bestanddel regnskabsmæssige overskud.

sorte økonomi

Men økonomisk teori og moderne praksis, især i markedsværdierne af system til udveksling i vores land ofte ikke konvergerer. Monetær historie, opleves af vores medborgere, og de nærmeste lande, og er allerede bevidst og raske og rørige voksne generation, der voksede op under den konstante korruption og mangel af pålæg fra nogle af elementerne i den økonomiske teori uforenelig med den faktiske bogføring i virksomheder. Dette skyldes naturligvis, med næsten lovlig korruption og bureaukratisk vilkårlighed på det område af Rusland. Som den moderne virksomheds betingelser for overlevelse gøre deres grundlæggere og ledere til at organisere arbejdskraft aktiviteter på en måde, at den finansielle side af det ikke helt afspejler fuldstændigheden af de regler og love i moderne konventionelle finansielle system. Således, ud over de ovennævnte indikatorer genopbygge kapital, i vores land spiller en central rolle ukendt i de udviklede lande i den moderne verden mål for økonomisk profit. Han er en numerisk udtryk for forskellen mellem den nettoindtægt og udgifterne til bestikkelse af embedsmænd, udgifter i forbindelse med afpresning, raiding og andre populære i vores land måde at tjene magt mennesker. Det er, hvad overskud i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.