HjemlighedHavearbejde

Den mest blide i verden zephyranthes - pleje i hjemmet

Ingen blomst, forår opvågnen, forårsager ikke så meget glæde deres blomstring som zephyranthes. Hans pile med knopper, pludselig optræder som en pop-op af jorden, lyn flor. Og de blomstrer, desværre, ikke for længe - kun omkring 2 dage. Sandsynligvis derfor har et ry blandt folk "opkomling" fordringsløs plante zephyranthes, pleje i hjemmet, som der er beskrevet i denne artikel.

Beskrivelse af arter

Denne fælles løgplante af familien Amaryllidaceae tiltrækker altid opmærksomhed med sin ømhed, enkelhed og delikat smag. Den kommer fra Sydamerika. I tropiske og subtropiske klimaer zephyranthes kan dyrkes udendørs i andre klimazoner det dyrkes som stueplante.

I hjemmet kultur oftest stødt på flere grundlæggende typer af denne blomst af grundfarver, herunder hvid, pink og gul. Zephyranthes hvid (Z. Candida) har den mest korte stilk op til 5 cm lange, dens blomst -. Ikke mere end 3 cm har zephyranthes guld (Z. aurea Baker) stængler længere - op til 8 cm, blomsterne er lyse gul i farven, såsom mellemstore . Pink sorter zephyranthes skelne to: zephyranthes deadrise (Z. carinata) - med lav (op til 8 cm i længde) stilke, oprejst pink-røde blomster, og en kraftfuld zephyranthes (Zephyranthes grandiflora robustus) - dens blomsterstilke er op til 30 cm, den største blomst i længden - . op til 5 cm fra hinanden fra dem er rørformede zephyranthes (Z. Tubispatha) - dens blomster kan være både hvid og grønlig lyserød eller rosa-lilla farve.

De behøver ikke blomstre indtil udgangen og har form som en klokke. Moderne opdrættere viste flere dusin hybridsorter zephyranthes forskellige bredere lilje-ordenen kronblade af blomster (Lily Pies), ukarakteristiske zephyranthes orange farve (Paul Niemi) og frotté.

Pleje ved stue indhold

Uhøjtidelig zephyranthes, pleje i hjemmet for denne blomst er ikke specielt svært, og kraften i den uerfarne producenten.

Primer zephyranthes bør være nærende, men åndbar. Passende jordblanding havejord med tilføjelse af floden sand og tørv. Du kan tilføje jorden kokosfibre, tørvemos, perlit, ekspanderet ler eller andre små komponenter, desintegrerende og forbedre jordens struktur. Plant løgene i et bredt lavvandet gryde, ikke grave i deres hals af jord. Når plantet zephyranthes, pleje i hjemmet er i fire hovedpunkter: belysning, vanding, gødskning, overvintrer. Lad os betragte hver for sig.

belysning

Denne baby er krævende at lys, kan vi sige, at det photophilous anlæg er ikke bange for direkte sollys. Zephyranthes kan vokse under den brændende sol, er dens blade dækket med forbrændinger. Konklusionen er enkel: jo mere sol, jo bedre for zephyranthes.

vanding

Som med alle pærer, ikke kan tåle en tilstand af "våde fødder" zephyranthes. Pleje i form af vanding skal være meget forsigtig. Hvis overløb eller stagnation af vand i pan pærer det nemt ramt af forskellige rådner, at kuren er næsten umuligt. Konklusion: vanding skal være zephyranthes som tørring jordovn koma.

top-dressing

Ligesom de fleste planter, zephyranthes kan lide konsistens og taknemmeligt reagerer på regelmæssig fodring. Dette bør ske mindst 2 gange om måneden. Du kan veksle kvælstofgødning med kalium og fosfor. God dressing er organisk-formål gødning til blomstrende planter.

overvintring

De fleste Hemerocallis af familien Amaryllidaceae kræver vinterdvale. Zephyranthes - er ingen undtagelse. I november, bør vanding reduceres, helt stopper i midten af december. Pærer planter høstet i et køligt og mørkt sted med en temperatur på ikke mere end 15 ° C. I midten eller slutningen af februar for at få dem, desinficerende opløsning "Maxim" eller andre fungicider, plantet i frisk jord, og zephyranthes starter næste år hans mirakuløse eksistens.

Som med alle pærer, blomst er knopper af næste år placeret i strømmen. Så hvis du ønsker at behage dig i det næste år sine smukke opblomstringer zephyranthes, pleje i hjemmet giver det i blomstringsperioden, den mest godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.