Sport og FitnessUdstyr

Cykel "Ural" som banneret af æra

Cykel "Ural" blev født tilbage i 1965 i byen Perm. Mens en personlig transport i landet var lidt mere end intens. I mange byer, der selv store belastninger i landsbyen transporteres ofte selv på vogne, motorcykel ejere føler velhavende, og ejerne af private biler blev betragtet som guder. Men partiet og regeringen, der mener, at cyklen er ikke en luksus, men et middel til transport, i betragtning af den passende instruktion, der blev gjort lige i tide: aflade de samme transportmiddel, billig, men pålidelig, blev rigeligt flow ind i butikkerne.

Cykel "Ural" var i næsten hver familie. Han tjente ikke kun for ture. Mange af drengene gennem en cykel fastgjort til udstyret. I gården startede selv en form for konkurrence - hvem vil lægge på hans jern ven mere artsy hjul eller et blødt sæde, justeret skralde på bagsiden af en gaffel eller en forlygte med en generator der opererer ved rotation af hjulet, der er mere behændigt rigtige "otte", stramme egerne på nøglen. Alle vidste, hvordan man kan adskille og samle cyklen næsten med lukkede øjne, og uden opsyn på gangen ved siden af transport vil næsten helt sikkert finde sig selv uden spoler, som ikke snoet ud af nødvendighed, men simpelthen ud af fortræd, men "just in case".

Og ikke at sige, at andre mærker af cykler ikke var. Der var, naturligvis, men cyklen "Ural" var en eller anden måde den mest populære og mindeværdig. Her, sandsynligvis, jeg spillede rollen som et kompleks af årsager: den masseproduktion, og et godt design, og er en acceptabel pris. Cykel "Ural" var enkel og pålidelig, samt den æra, at den symboliserede.

Malyshnya kørte en "stor", ikke engang nå til cyklen sadlen til pedalerne. Af denne grund, sæt polstret sæde er hævet, så kun en bekræftelse af den høje sociale status af ejeren i gården af hierarkiet. Cykler "Salute" og "Kama", som begyndte at frigive senere havde sæde og rat kan justeres i højden (skal være retfærdig: cykler "Ural" også haft justerbart sæde og rat, men udvalget af højder var meget mindre), men de er blandt kvarterets unge respekterer ikke anvendt: små hjul, er høj hastighed ikke razovesh.

En konkurrence i den nuværende, benzin transport hastighed? Jerk off med et busstoppested på samme tid: en hurtig adgang til følgende - "LIAZ" eller "Ural"? Bike, selvfølgelig, er næsten altid hurtigere.
Især hvis afstanden mellem stopper var lille, og ruten - vikling. Ja anderledes og ikke kunne have været enhver respekt dreng kunne ikke hjælpe, men at give alt en sidste indsats for at bevise, at han ikke er svagere end den anden? Hvor besværlig bus langsomt opfanger hastighed, bremsning og drejning i kryds, raske cyklister har tid til at hjælpe teenage ambitioner og anmassende slet ikke gavn af en benzinmotor.

Så kom knallerter og cykler æra gradvist begyndte at hænge. Knallert - det er hurtigere, mere kompleks og interessant. Men med fremkomsten af det tredje årtusinde fantastiske skete: en interesse i cyklen igen. til kun et nyt niveau. Nu er det - Cykel og cykling dans. Og teknikken er ikke det samme. Classic "Ural", hædret den gamle mand, er væk. Nu til cykel andre krav. Andre materialer, forskellige former og linjer. Gamle mærke er stadig bruges, men det er en helt anden "Ural".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.