TravelingRetninger

Boracay øen. Filippinerne og deres funktioner

Et sted, hvor du virkelig kan slappe fabelagtigt er Boracay Island (Filippinerne). Dette er den mest forskelligartede, farverige og muntre område af staten. I det, der er luksus hoteller og sommerhuse, der vil være overkommelig for enhver turist. Den meget lille ø, men det passer på sit område en række souvenirbutikker, natklubber, restauranter og strandbarer. Så hvis du skal på ferie i den østlige region, skal du sørge for at besøge Boracay.

Filippinerne - øen, omgivet af det meste overfladisk. Derfor er processen med stien direkte til dit hotel vil være meget interessant. Første turister lander i Caticlan, hvor transplanteres til motorbåde, følgende til Boracay. Men en kilometer vandveje transport stopper, og ferierende alle få til at lande på lavt vand til fods. Efter en kort og meget morsomt den måde får du til Boracay.

Filippinerne så tiltrække turister fra hele verden i første omgang på grund af deres utroligt varmt klima. Om vinteren, er temperaturen her ikke falde til under 30 ° C, og endnu mere i løbet af sommeren, og luften er opvarmet til 40 ° C varm som frisk mælk, og vand i havet, idet der tages hensyn til, at de fleste af strandene er udstyret i områder med lavt vand. Det skal også bemærkes, at i nærheden af øerne er ingen koralrev, og hvis du ønsker at se på dette mirakel af havet, er det ikke problemet her er at leje en båd og bestilling af dykkerudstyr, besøge en mindeværdig undersøiske udflugt. Koraller er placeret få kilometer fra øen Boracay.

Filippinerne er kendt for sit hvide sand, der relaterer sig direkte og diskutere øen. Den største strand i Boracay er White Beach, som strækker sig langs den største lagune. På trods af at dette er et offentligt sted, og kommer her for at slappe af som de lokale, og næsten alle besøgende, at finde et roligt hjørne, du vil altid. Balabog Beach ligger på den modsatte side af øen og falder ind under området for slap, men stabile vind. Naturligvis er antallet skayserferov windsurfere og derefter ruller over. På grund af dette, blev skolerne åbnede på stranden, hvor alle udfordrere bliver undervist disse vandsport. Det er sjovt, at mange tilflyttere i dette tilfælde, for at forbedre deres egne færdigheder, villig til at få det på Filippinerne (Boracay).

Hoteller i dette område er, samt den dyreste, og det er acceptabelt for den gennemsnitlige turist. Som regel et luksuriøst resort kompleks beliggende langs den rolige, ofte private bugter. Resten af strækningen på tværs af øen, herunder langs White Beach. Lej et hus her kan også være lokale. De er glade for at udleje deres værelser og huse. Så hvis du ikke placere et stort antal fonde, ønsker at slappe af i et paradis omgivet af natur, velkommen til Filippinerne, Boracay.

Priserne for mad på øen, som mange har bemærket, ikke er for høj. Find et hyggeligt sted med lækker mad og let tilgængelig finanspolitik, og dette vil hjælpe de lokale. Også, vil de fortælle dig, hvilken en bedste souvenir talisman at købe en souvenir af din ferie, og hvor partiet vil være den mest sjovt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.