HjemlighedHavearbejde

Apple Antey: beskrivelse og funktioner i dyrkning

Apple Antey - vinter sort, kendetegnet fremragende smag og produktegenskaber. Som et resultat af krydsning af hybridsorter af vinteren og Babushkino Nyutosh med det belarussiske hindbær, anderledes regelmæssig frugtsætning, godt udbytte og høj frostbestandighed. Æbletræ Antey i stand til sikkert at vokse og bære frugt i områder, hvor temperaturen falder til under -30 ° C fluorescens tillade æggestokke og blomsterknopper af planten for at undgå mulige forårsfrost.

Æbletræ Antaeus: beskrivelse af sorten

Foto nedenfor viser klart, at træet er højt nok; gennemsnitlig vækstrate - 2,5 meter. Crohn pyramideformet (mindre afrundet), let forgrenet, temmelig tynd. Langline-sparsomme struktur fremmer nem implementering formbar trim. Farve lysebrune grene. Bladene er mørkegrønne, aflang oval, med lange stilke, stor. Langs kanterne skæres afrundede tænder.

Antey frugtsætning æbletræ skal tilstødende træer, som vil være krydsbestøvede. De fleste egnede sommer eller efterår sorter: Efteråret stribede, Wells anis, safran Pepin.

Frugtsætning sker inden for 2-3 år efter plantning. Bookmark knopper opstår årligt, så smuk og velsmagende frugt træ behager regelmæssigt, selv i magre år.

karakteristisk for frugten

Æbletræ Antaeus, beskrivelse, fotos, anmeldelser af hvilke er interessante, selv for nybegyndere gartnere, det er kendetegnet ved store æbler vejer mere end 200-300 gram. Som gartnere sige, fra det ene træ kan producere omkring 50 kg høj kvalitet frugt. Deres form er rund-konisk, med en lille ribber, og er lidt presses facetter. Tragt frugt er dyb, ofte orzhavlennaya. Den vigtigste farve skræl grøn, farven på omslaget - sløret på hele overfladen af bordeaux eller rød rødme. På hovedparten af æbler har en voks belægning, hvilket giver dem et blåligt skær. Kødet er tæt, lysegrøn. Antey æbletræ er kendetegnet ved sur-sød, behagelig smag af frugt med en let duftende aroma. Seed kamre åbne, store knogler. Frugterne bruges til frisk konsum, kan også blive udsat for alle former for behandling.

Picking æbler begynder i midten af efteråret (september-oktober); 2 måneder fra datoen for høst kommer forbrugernes modenhed. Holdbarheden er 67 måneder: fra det sene efterår til midt på foråret. I dette tilfælde frugterne forbliver frisk på grund af den tætte tynde hud og papirmasse.

Af skadedyr æble Antey sredneustoychiva, skurv skadedyrsangreb, og derfor kræver anvendelse af kemiske stoffer. De lander med utilstrækkelige mængder af calcium kan påvirkes subkutan spotting, efterfølgende forårsager frugtråd sygdom under opbevaring.

pleje betingelser

Ifølge anmeldelser, æble Antey - betyder nekapriznoe anlæg og ikke kræver tidskrævende pleje. Træ, såvel som resten af de æblesorter, er forpligtet til at levere:

  • vanding i varmt, tørt vejr;
  • befrugtende aktiviteter;
  • Beskæring: sanitære og danner;
  • behandling mod sygdomme og skadedyr i haven.

plantning planter

Plantning unge frøplanter bedre råvarer i efteråret. På dette tidspunkt overlever æble Antey bedre end med plantning i foråret på grund af en længere tilpasningsperiode. Unge frøplanter før dvale tid til at akkumulere næringsstoffer, så nemt tåle bevægelse til permanent vækst. De vigtigste ting - at have tid med deres udplantning i jorden inden frosten, og dermed give tid til fremkomsten af nye rødder. For deres aktive dannelse af rodsystemet anbefales det at behandle stimulerende medicin.

Plot landing skal være godt oplyst, udkast og uden tilstedeværelsen af en nær grundvand. Jord - neutral, frugtbar.

Anbefales ikke til plantning for at tillade tørring af rødderne, er det bedre at holde dem i en lidt våd klud indpakket vandtæt. Umiddelbart før placeringen af et nyt sted at sætte et par timer i vandet.

Kimplante i plantehullet at blive sænket, således at roden kraven er anbragt over overfladen af 2-3 centimeter. Dens penetration kan føre til en forsinkelse i plantens udvikling eller død. For første gang, anbefales det at grave en støtte pind, hvortil binde op sætteplante. Unge æble Antey brug rigelig vanding.

Beskæring og gødskning

Beskæring æbletræer sker i foråret i marts-maj. Anlægget kræver regelmæssig fjernelse af døde grene og toppe, der er grobund for meldug. I varmt vejr, bør planten vandes for at sikre en hastighed på 50-80 liter under et træ.

vækst Kvalitet og god frugtsætning i stand til at give regelmæssige aktiviteter til gødskning planter. Bogmærke blomsterknopper give tilberedt phosphor og nitrogenindhold, både mineralske og organiske (hønsegødning). Gødskning bør ske efter blomstringen, med begyndelsen af frugt modning, samt i august og september - for at understøtte vækst af rodsystemet. Hvornår skal gøde jorden for fattigdom sidste år krævede. For en mere tæt og fedtet underlag fodring kan ske en gang i 3 år.

Skadedyr og sygdomme

Æbletræ Antaeus, beskrivelse, fotos, anmeldelser hvoraf forårsager ønsket om at få sådan et træ i din egen have - sort, præget af gennemsnitlig modstand mod skadedyr. Planten kan blive påvirket af bladlus, æble sawfly, blade, billen, blomstre bille, møl. Derfor, for at undgå nederlag skadedyr og faldende renter træ kræves hvert forår til at håndtere insekticider kompleks handling.

Antaeus også tilbøjelig til nederlag denne svampesygdom som skurv. Oftest med oprindelse i regioner med vådt og køligt klima, det nådesløst påvirker blade og frugter af planter. Den bedste løsning ville være behandling i rette tid med fungicider, for at sikre pleje og vedligeholdelse af æbletræer kvalitet i en sund tilstand.

Antey - en sort, der er i stand til med minimal pleje at skænke rigelige høst af lækre og store krasnobokih æbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.