Intellektuelle udviklingMystik

8 overraskende tegn på, at snart vil blive banker på din dør og lykke

Kan du lide at kalde sig en mand rimelig, men du stole på held. Dybt nede ved du, at banke på træ og spytte over din venstre skulder er ikke alvorlig, men stadig fortsætter med at være bundet af disse usofistikeret ritualer. Og sandheden er, det skader aldrig! Den selvsamme filosofi du sætter i andre aspekter af livet. Luck kan ikke omgå din side, fordi du signalerer sin tilstedeværelse på alle mulige måder. I sidste ende, skal du være heldig, og du vil falde gennem sved Jack. Før du 8 uventede tegn, der vil snart være at banke på din dør og lykke.

Flagermus på loftet

Normalt, når folk har rapporteret, at på loftet af deres hjem avlet flagermus, de ser det som en lille hyggelig drøm og hurtigt slippe af med uønskede gæster. De er ikke klar over, at disse dyr bringe lykke. Faktisk, hvis flagermusene har besluttet at slå sig ned inde i dit hjem - det er et godt tegn. De har valgt dette sted på grund af det gode, positive energi. Det betyder lykke eller sundhed er heller ikke turde at omgå dit hus fest.

Når kløe øre

En populær fortælling om de gamle koner med kløende ører latterliggør sladder. Det menes, at hvis øret brænder eller klør, betyder det, at en person i dette øjeblik taler om dig dårlige ting. Hvilken side har du det kløende? Hvis venstre øre klør, betyder det, at du er heldig nok. Andre folk virkelig siger om dig, men kun den gode side. Det betyder, at snart du forventer et lykkeligt forhold eller i begyndelsen af et stærkt venskab.

Ukendt dyr tager dig

Alle dyr er kræsne og tynd føler en persons karakter. Særligt succes i studiet af den menneskelige natur barde-stribede. Så hvis du opdager, at en omstrejfende kat stukket helt op til dig og tigge om mad, ikke slå tilbage hende, men noget er indgivet dem. Ellers risikerer du at skylle ud dit held. Og alle ved skiltet, når det nye hjemsted for den første lade katten.

Magic 8 cifre

I mange kulturer rundt om i verden otte betragtes som et symbol på held og lykke. Især kineserne tror på det, og de har en god grund til det. Hieroglyf betyder "rigdom" i harmoni med udtalen af dette nummer. Set ud fra esoteriske numerologi og otte accepteret identificeret med en inverteret symbol på uendelig. Du har ikke valgt din favorit nummer? Vi foreslår, at du følger de otte, når du vælger en telefon og bil numre og endda adresser. Ifølge denne figur held vil helt sikkert finde din placering.

Tøj vrangen ud eller tilbage

Når du er i en fart om morgenen trak en sweater på baglæns, kan det sætte dig i en vanskelig situation at kommunikere med kolleger. Tja, hvis du lægger mærke til fangsten, før de andre. Man kunne tro, at denne lykke vil bringe ulykke, men snarere et bankende, troede på det gamle Rusland. Faktisk tøj slidte vrangen ud eller tilbage, er et godt varsel. Dette kan betyde, at du er åben for de signaler, der kommer fra universet. Starten, at uheldet er hvis der opstod en fejl ved en tilfældighed snarere end med vilje.

Snurren i sin venstre hånd

Nogle gange snurren i arme og ben indikerer alvorlige sygdomme. Men nu taler vi ikke om forfrysninger eller neurologiske sygdomme. Vi taler om tilfældig prikken og følelsesløshed i venstre hånd. Det menes, at håndfladen på denne måde føles cashflow, som vil haste på dig inden for en overskuelig fremtid.

fugleklatter

Ikke mere besvær end når flyvende fugl vil markere dig med deres ekskrementer. Ja, du er nødt til at gå igennem en rensning procedure eller tøj (endnu værre) hår. Men for at dette skam du betale en god pris tiltrække til deres side af held. Dette gælder også for din bil, cykel eller endda hjem. Alle elementer er markeret med fuglen, "indikerer" succes din placering.

På dit hjem voksende vedbend

Hvis dit hjem er pakket ind et lag af tæt grøn vedbend, du er helt sikkert heldig! Fra et æstetisk synspunkt, det er meget smukt. Hertil kommer, den fabelagtige vedbend har charme og er altid ses som et godt tegn for din fremtid. Forsøg ikke at rydde op i planten, stoppede en anden heldig streak.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.