FormationSprog

Verbet som står for? Verbum som en del af talen

Verbum - måske den mest enhed bruger vores modersmål. Det findes i tekster skrevet i kunstneriske, videnskabelige, journalistisk stil, dagligdags og litterære genrer.

I denne artikel vil du finde svar på spørgsmålene: "Hvor er karakteriseret ved et verbum?", "Hvad?"

verbum

Det er en uafhængig repræsentant for vores smukke sprog. Det udfører to hovedopgaver:

 1. Taler om handlinger begået objekt, person begivenhed. For eksempel: løb, spring, kammerater, er det værd, det er, æder.
 2. Det karakteriserer staten, ejendom, funktion, objekt forhold. Overvej dette eksempel: syg, rød, misundelse.

Lær verbet i en sætning som muligt, beder ham spørgsmålet, "hvad de skal gøre?" Eller en af dens former ( "Hvad?" "Hvad?" Og så videre. D.).

former af verbet

Alle verber er opdelt i fire kategorier:

 1. Initial, er infinitiv. Ord dannet fra substratet ved suffixing med "fem", "minut", "en, hvis". Dette skema er ikke ændret af personen, køn og tal. Det lader dig vide, hvilken handling udføres. Stand til at afsone straffen i en hvilken som helst rolle. Den har de funktioner i overgangs- og nyttiggørelse. Det kan karakteriseres som et verbum perfekte eller uperfekte arter. Eksempler: Op med humøret, trist, at grave, for at lære, for at se, at elske.
 2. Konjugeret form. Denne gruppe omfatter enhver bøjningsform af verbet, der har permanente og ikke-permanente skilte.
 3. Communion - i moderne russisk grammatik er en særlig form af verbet. Formålet med denne del af talen - et tegn karakteriseret ved påvirkning af emnet.
 4. Gerund- - ifølge én version, uforanderlige verbum formular. Nogle sprogforskere skelne det som en separat del af talen. Forslaget repræsenterer yderligere at tydeliggøre effekten.

Se verbet

Overvej først permanent karakteriserende verbum. Hvad betyder ordet "arter" i forhold til denne del af talen?

Alle verber kan opdeles i to store grupper: den perfekte formular (CB) og ufuldkommen (NCW).

Find ud af, hvilken type ord du kan, beder ham om at udstede en infinitiv. Hvis verbet besvarer spørgsmålet "hvad man skal gøre?" - det er det perfekte look. Hvis spørgsmålet "hvad de skal gøre?" - ufuldkommen.

Verber i forbindelse med visningen perfekt, karakterisere handlingen, der har nået sin logiske konklusion. Ord fra gruppen af den ufuldkomne formular udpege en proces, der stadig er i gang.

Perfekt verbum formular i de fleste tilfælde opnås ved fremgangsmåden prefixal.

verber tid

I vores sprog er isolerede verber datid, fremtid og nutid. Enhver af dem er let genkendes i sammenhæng viden på det teoretiske materiale.

Verbum datid beskriver en handling skal være afsluttet i begyndelsen af tale. Det skal erindres, at den tid, hvor historien er ikke altid til udtryk i nutiden. Du kan støde en, hvor han vil møde i fremtiden eller datid. For eksempel: "Jeg fortalte min mor, at hun gik i biografen" - eller "Han vil sige, med succes klaret opgaven."

Ord, der tilhører fortiden tid, varierer i køn, tal. Skabe deres suffiks måde ved at fastgøre "L" til den oprindelige form baseret.

Nutid af verbet forekommer kun i ord relateret til den ufuldkomne sind. Det udtrykkes ved hjælp af en personlig ende. Den beskriver den handling, der opstår i det øjeblik tale. Det er også i stand til at udføre følgende roller:

 1. Den beskriver den handling, der gentages hele tiden. For eksempel: "The mundingen af floden løber ud i havet."
 2. Den beskriver den handling, der opstår regelmæssigt. For eksempel: "Hver fredag klokken seks går hun til dans."
 3. Den fortæller historien om en begivenhed, der potentielt kan ske: "Nogle fyre er uhøflig."

Den fremtidige udformning af verbet fortæller historien om en begivenhed, der kun kommer til at passere efter afslutningen af den passende tidspunkt af tale. Det kan være repræsenteret ved verber og perfekt og ufuldkommen form.

Der er to former for fremtidens anspændt: enkel og kompleks. Den første er dannet ved hjælp af personlig lukning verbum. Den anden - ved at tilføje til den grundlæggende ord danner tokens "at være" (am, vil være, etc ...).

Visse verber kan anvendes én gang i værdien af en anden. For eksempel, den forløbne tid kan være i forbindelse med betydningen af dette: "Der altid er dette:. Kan ikke se noget, ikke høre noget"

Tiden refererer til antallet af ikke-permanente skilte.

hældning verbum

Hældning - en anden funktion i den foranderlige verbum. Den udtrykker forholdet mellem de dele af talen til virkeligheden. Den er opdelt i tre typer: vejledende, konjunktiv, bydende nødvendige. Hver af dem har en række karakteristika.

Verber i relation til den vejledende stemning er den virkelige handling finder sted i fortiden, nutiden eller fremtiden tid. Dette er kendetegnende. Ord, der tilhører andre tilbøjeligheder, kan ikke udtrykkes i enhver tid.

Tvingende verber er i stand til at transmittere en anmodning, orden, ønske, rådgivning. De dannes på to måder: ved at tilføje endelsen "i" eller ved nul suffikser. ending "de" vises i flertal. Ord bydende nødvendigt ikke ændre sig over tid.

Konjunktiv verber beskriver handling, der kan realiseres under visse omstændigheder. Denne hældning er dannet ved at tilføje til ord optræder i datid, partiklerne ville ""

Verb: Hvad betyder ordet "konjugation" i hans holdning?

Konjugation - permanent. Dens essens er at ændre verbet til person, og nummer. Der er kun to slags konjugation, som normalt betegnes med romertal I og II.

Find ud af hvilken konjugering kan tilskrives ord, simpelthen, hvis husker simple fakta:

 1. Hvis verbet slutning er under accent, er konjugationen af ord bestemmes af denne form. Hvis det står i den ubelastede stilling - af infinitiv.
 2. Verber, som kan bestemmes i den første gruppe konjugationer, kendetegnet endelser "spise", "ete", "et", "em", "ym", "opløst". Vedrørende den anden konjugering - "ish", "um", "dem", "ITE", "atomic" eller "ny".
 3. Der er en gruppe uregelmæssigt konjugeret verbum, parternes som er en del af en ændring af en gruppe af terminaler, nogle - andre. Denne verbet "at have" og "køre".

I denne artikel, vi revideret verbet (hvilket betyder, at denne del af talen). Vi mødtes med nogle af sine permanente og ikke-permanente skilte, gav eksempler. I fremtiden vil du ikke være svært at identificere verbet i teksten og give det en kort beskrivelse om nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.