TravelingHoteller

Olympic Park, Sochi hoteller nær Olympic Park i Sochi

Selv længe før alle de olympiske begivenheder, få mennesker vidste, at resten af Sochi er yderst attraktive og komfortable. Nu den udvej er vokset betydeligt i popularitet af den sovjetiske periode.

I dag ser vi på det område, der forenede den storslåede olympiske Park (Sochi). Hoteller er bygget i fire ferieområder, hvilket i høj grad komplicerer dybtgående analyse. Derfor har denne artikel omfattede ikke alle, men den første blandt ligemænd kurstedet.

Sochi og mytologi

En lille kyststrækning af de fire områder af udvej - er en talentfuld menneskeskabt legering livability og komfort af naturlige, som er berømt for denne region siden de dage i grækerne. Disse steder er ofte blevet beboet, men på grund af deres unikke skønhed selv populariseret de gamle græske myter. Hellenic civilisation venstre her lyst og ikke vaske spor.

Nær genskabelse af moderne mennesker er i bjergene, hvor Prometheus lænket til klippen oplevede sin link. Ren luft disse fjerne tider fylder det sted, hvor den olympiske Park er placeret. Sochi hoteller begyndte at bygge ikke så længe siden, selv om afregning på denne kyst var af gammel, vi kan sige, altid. Byen begyndte de i det nittende århundrede med fremkomsten af fortet. Lidt senere blev den udvej etableret.

et forslag

Nu infrastruktur hvile på niveau med de internationale standarder: dem, der ønsker at søge Sochi Olympic Park, hotellet giver mulighed for at ikke kun underholde, men også til at helbrede. Komplekser af Sortehavskysten ekstremt varieret selv differentieret plade. Dette er ikke abstrakte linjer, der har trukket kortet - det giver en helt anden tidsfordriv. Ankom i Sochi Olympic Park hoteller garanterer det bredeste udvalg af underholdning. Hvad de kan tilbyde at slappe af?

Så du har besøgt den olympiske Park (Sochi). Hoteller med områder til strand afslapning, steder til nydelse, ren drev perfekt for enhver smag, alder, antal deltagere og deres intentioner venter på gæster. Turister med børn vil sætte pris på parken "Riviera" med sine forskelligartede attraktioner: der er en cirkus abe planteskole, delfin og seks vandlande. Modning generation vil være tilfreds med antallet af barer, natklubber, diskoteker og unge med hendes ønske om en lys og endnu mere underholdning.

Familie sjov

Dette er det bedste valg for dem, der af forskellige årsager ikke gå til udenlandske varme lande. Køb billetter til Sochi altid leveres til voksne og børn i alle aldre værdige og fuld af indtryk fra resten. Hertil kommer, at hoteller og resorts tilbyder screening sundhed og forebyggende behandling for forskellige indikationer.

Børn vil ikke kun være konstant opmærksomme på de pedeller - hoteller nær Den Olympiske Park i Sochi og er placeret direkte på det område af parken vil gøre dem lykkelige, pozdorovevshimi. Det kræver meget mindre indsats end en tur til fjerne lande, fordi forældrene ikke behøver at trække en masse dokumenter til at forlade landet. Mange mennesker bruger denne store mulighed.

"Valentine" og andre

"Valentine", "Pearl", "Sochi-Breeze" - et hotel nær Olympic Park i Sochi, beliggende i byens centrum. Det er et roligt grønt område, som ligger i en malerisk beliggenhed nær havet. I nærheden ligger den berømte Sochi Arboret, hvor en samling af planter fra hele verden. Hjem Sochi motorvej, Kurortny udsigten, ligger for tæt på. Det kan ses at passere gennem den berømte bro - Svetlanovsky viadukt. I femten minutter adstadigt walking - rekreation park med sine mange cafeer, restauranter og butikker. I lufthavnen er der en direkte bus.

Alle tre-stjernede hoteller i Sochi Olympic Park er gode, og som et eksempel kan betragtes som en af dem. Fra balkonerne af et moderne hotel "Valentine" med stor visninger på kyststrækningen, og på den udvej Avenue, og på bjergene. Hotellets personale byder på mange ekstra tjenester og har længe fortjent kærlighed og taknemmelighed til de gæster, der var endda permanent. Fitness center, skønhedssalon, spa med swimmingpools og endda en tandklinik er lige på stedet.

Interiors og tjenesteydelser

Den pyramideformede tag og rummelige terrasser på hvert niveau af besøgende på en gang skabe tillid til en vellykket ferie. Gør i europæisk stil. Lyset er varmt, men ikke blændende stede uanset placeringen af hvert rum hele dagen (konstrueret således, at bygningen). I stueetagen er en restaurant, "The Hindu", hvor gæsterne kan nyde japansk, indisk og østasiatiske retter.

Vandpiber og sofaer i lang tid ikke lade komme. Ved siden af hovedbygningen er en bygning af et fitnesscenter med lokaler til aerobic og fitness, opvarmet swimmingpool, fitness bar, massage og spa-tjenester. Og, selvfølgelig, havet. Beach et par hundrede meter, sten, der er udstyret med hytter, cafeer, baldakiner, stole og alt hvad du behøver for en rigtig ferie på havet.

"Bogatyr"

Adler er især godt for de mest varierede ferie: fra havet og bjerget resorts i nærheden, transport fungerer perfekt, er det muligt at rejse gennem smukke steder, som alle tilbyder hoteller i Sochi, nær det olympiske Park. Et betydeligt antal fordele. Gorgeous helligdage lover mulighed for at føle sig som en rigtig eventyr, som repræsenterer hotel "Bogatyr", fordi det er den højeste klasse af service og den mest komfortable fire stjerne. Komplekse hotellet ligger i gåafstand af havnefronten og de nye olympiske faciliteter. Er det ikke et perfekt sted for familier med børn?

Fordelene ved resten er det her, er følgende faktorer:

  • Den middelalderlige borg arkitektur med en unik eventyrlige atmosfære.
  • Bogstaveligt talt næste - bjergtoppe ty "Gorky Gorod".
  • Fås i byerne underholdning direkte i Sochi.
  • De fleste ekstreme indtryk efter at have besøgt attraktioner "Sochi-Park".
  • En bred vifte af forlystelser og udendørs aktiviteter.

Bo i "Bogatyr" er meget enkel: du blot arrangere reservationer på hotellets hjemmeside. Efterspørgslen er stor, så tage sig af booking på forhånd er nødvendig.

Tulip Inn Omega Sochi

Dette er et meget stilfuldt hotel er praktisk talt et stenkast fra havet af rummet. Der udviklede de vigtigste begivenheder i semi-OL 2014. Hotel "Tulip Inn Omega" - den nordlige del af det område, hvor hotellet ligger i Sochi Olympic Park nær Imereti Valley. Dette er den mest moderne resort område af Rusland. Fremragende transport tilgængelighed Sochi centrum, er lufthavnen, bjerget kompleks af olympiske faciliteter og banegården det ikke muligt at sidde på ét sted.

Sochi hoteller nær Olympic Park tilbyder sine gæster en bred vifte af tjenester. Mødelokaler, rummelige haller og mødelokaler, en række konferencer - alt for forretningsfolk, der er vant til at udføre begivenheden i komfort. Lobbyen bar og restaurant serverer originale variationer af retter og fine drinks. Et fitnesscenter med den nyeste trends udstyr, parkering, Wi-Fi i hele hotellet og meget mere tilbydes til nutidens og fremtidens rejsende.

"Russiske sæsoner"

Fremragende kompleks med gode muligheder for afslapning og komfort "Russiske Seasons" tilbyder den bedste, såvel som næsten alle hoteller i området ved Olympic Park, Sochi. Resten er behageligt for alle, men især for de forretningspartnere. Hotellets placering er mest gunstig: tæt på banegården og det administrative, business, shopping, underholdning og turistfaciliteter. Kun ti kilometer fra lufthavnen.

To hundrede værelser op til internationale standarder, det har alt hvad du behøver for et behageligt ophold er tilgængelige: plasmaskærme, satellit-tv, skrivebord og komfortable stole, telefoner, high-speed wi-fi, minibar, pengeskab, te sæt, luksus tilbehør til havet og soveværelser og meget mere.

restauranterne

Ikke alle hoteller i nærheden af Olympic Park i Sochi kan tilbyde sådan en stor køkken, såsom en restaurant "Diaghilev". Her er hver ret tilberedt med kun de friskeste produkter specielt dyrket af landmænd, der bor i nærheden. Udsøgt desserter wienerbrød kok tilbereder individuelt for hver gæst. Samtidig et hundrede og firs mennesker kan være i rummet.

Først gastro pub Sortehavskysten - The Stratford Pub, hvilket er godt for alle: og muntre selskaber, og gambling fans og samarbejdspartnere. Hoteller Sochi Olympic Park er kendt for deres vinkort af restauranter og barer, men der er et særligt tilbud. Whisky, ales og stouts perfekt supplement til den klassiske engelske retter. Men lobbybaren, som er placeret på dette hotel er bedst egnet til privat eller et forretningsmøde over en kop te eller et glas vin ved.

Derudover ...

Der afholdes forretningsmøder i tre store mødelokaler: pavillonen "Winter Garden", i en multifunktionel biograf hall og fire mødelokaler. Den komfortable disse hoteller? Ikke langt fra den olympiske Park, Sochi mange af dem, men det er hotellet "russiske sæsoner," har en bekvem business center, hvor alle kan bruge en computer med adgang til internettet, og for endnu mere produktivt arbejde er tilgængelige fax, scanner, printer og andet nødvendigt udstyr. Hertil kommer, det indre af business center er meget smuk, og tjenesten er ud over ros.

Hotellets gæster gerne besøge en virkelig luksuriøs spa med højt kvalificerede fagfolk med professionelle kosmetik. Enhver gæst "russiske sæsoner" vil være i stand til at slappe af og nyde forlader. Mange beboere tager deres egne cykler og udforske de lokale attraktioner, mens andre nyde turen. Der er også parkering for et hundrede og tres mennesker.

komfort detaljer

Alle hoteller i Sochi beliggende nær Olympic Park, råder en række forskellige niveauer af komfort. Dette kan også drage fordel af, og opholder sig på hotellet "russiske sæsoner". Økonomi værelse kategorien "Studio", er imidlertid ikke meget forskellig fra suiterne på serviceniveau. Der fyrre-fire kvadratmeter med en dobbeltseng og en balkon, alt det nødvendige udstyr til rådighed. Der er rigelig plads til at slappe af, arbejde og spiseområde, plasma-tv, køkkenredskaber, hårtørrer, aircondition, pengeskab, minibar og så videre.

Hotellet også villige og udøvende virksomhed suiter af 310 kvadratmeter. Dette er for dem, der har råd til helt afsondret ferie. Der er på hotellet og præsidentvalg suiter, og en penthouse, som ligger på den elvte og tolvte etage i bygningen. Derfra med fantastisk udsigt over den olympiske park. I stuen en rigtig pejs. Den enorme spisestue er kombineret med det åbne køkken. Soveværelser på anden sal, hver med sit eget badeværelse, færdig i italiensk marmor, komplet med alt tilbehør. Decor elementer simpelthen luksuriøse. Der er en terrasse, hvor man kan slappe af over en kop te eller kaffe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.