SkønhedKosmetik

Lumene Natural Code - et overblik

Klasse kvalitet kosmetik "massemarkedet» Lumene er kendt for generationer. Traditionelt er det lavet ved hjælp af ekstrakter af de nordlige planter, med en maksimal omsorg for miljøet og sundheden for deres kunder. Men for at være i efterspørgslen, alle produkter skal ikke blot opretholde tillid deres tilhængere, men også at tilbyde dem noget helt nyt. I dag taler vi om makeup og pleje af unge linje Lumene Natural Code opdateringer og naturlig makeup. Natural - ikke kun fordi disse er de mest sikre midler til sammensætning, men også fordi i området, herunder de trendy og ekstremt succesfulde nuancer af nøgen.

Som et aksiom, kan vi lære at begynde egenomsorg. I en serie af Lumene Natural kode finder du ikke kun de sædvanlige rengøringsmidler. De, der kan lide at vaske make-skummidler, og ikke altid ved hånden vatrondeller utvivlsomt overraskelse og glæde det nye produkt til at fjerne øjenmakeup. Den anvendes direkte i øjet og vasket med vand. Forbrug yderst økonomisk pris - humane, da en del - intet mere. Den eneste hage: til vandtætte kosmetik stærkere midler kan være påkrævet. Mascara er Lumene Natural kode, bliver snarere resistente, fjernes perfekt, men for dekorativ kosmetik - lidt senere.

Af bemærkelsesværdige sædvanlige pleje produkter kan identificeres Gel Clear det op til vask, som er designet til kedelig huden og bidrager til at bekæmpe betændelse. Da en ung alder er mest almindelig normal og kombineret hud, blev det beregnet til hende de fleste af pengene linje Lumene Natural kode. Kommentarer til anvendelsen af cremer og scrubs brandet understøtter fordringer producenten. De kunne klare opgaven med dyb rengøring og praktisk taget ikke-irriterende, selvom en vis virkning af tørhed, delvis på grund af anvendelsen af vand til vask er mulig. Så hvis du er på udkig efter nye måder at bekæmpe bumser og tilstoppede porer betragtes renseprodukter kan være gode hjælpere. Men anmeldelser af cremer og væsker af dette mærke mere kontroversielt, så cremer kræver individuel udvælgelse af en konsulent.

Blandt hele spektret af dekorative kosmetik Lumene Natural kode især fortjente rave anmeldelser skyggen af moderigtige farver, som bekræfter det gode ry i brand, er resistente og ikke rulle ned hele dagen lang. Sikkert har du allerede gjort opmærksom på disse lyse mosaik. De virkelig fortjener at prøve dem! Gode og andre midler til øjenmakeup, herunder mascara, som indtager en god plads i rækkefølgen i sin prisklasse.

Fundamenter og pulvere præsenteret en lang række nuancer. Cremer er et godt grundlag for make-up og giver ansigtet en sund farve, men ikke specielt camouflage ufuldkommenheder. For dette er en meget økonomisk maskering blyant flere nuancer, lavet i "øko-stil." pulverbelægning tæthed afhænger af den måde, hvorpå det anvendes; Mange foretrækker at bruge til denne børste, ikke en svamp vedlagt. Det skal også huskes, at selv produceret brand Lumene kosmetik er lavet uden brug af parabener og mange andre skadelige konserveringsmidler og pulver, hvilket er vigtigt, ikke indeholder talkum, er det nyttigt at læse sammensætningen på pakken. For eksempel, ejere af fedtet hud ikke passer med pulver tilstoppe porerne risstivelse, uanset hvor naturligt det var.

Lip gloss i samme serie kan afvige ikke blot skygge, men også konsistens, men bestemt gerne til fans allerede udgået skinner Anytime. Et karakteristisk træk af midlerne til at gøre op læberne Lumene er tilstedeværelsen af naturlige nuancer, som næsten alle på jagt efter som mange storm end en parfume butik. Denne glans skygge №1 og №3 læbestift nuancer, der gør det muligt at udføre den mest naturlige læbe makeup, blander sig med de spektakulære malede øjne.

Vi håber, at efter denne korte gennemgang, du er interesseret i denne værdifulde finske kosmetik, og dit valg er ukompliceret og fornøjelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.