FinanserFast ejendom

Hvor er LCD "Syv Capitals"? Fotos, layout og kundeanmeldelser

I dag er udviklere af St. Petersborg aktivt at udvikle forstæder område af storbyen. Opførelsen af boligkomplekser, blandt andre, er også brugt, og landet Vsevolozhsk distriktet i Leningrad-regionen. "Syv Capitals" nær ligger i dens område Kudrovo landsby startede bygning huser LCD. "Vienna" - hans første kvartal - allerede sat i drift. På dette stadium, arbejder vi på opførelsen af højhuse i den anden fase af byggeriet. LCD "Syv hovedstæder. London kvartal "- navnet på objektet vises i projektet. Denne unikke boligkompleks i særdeleshed, samt alle distriktet som helhed og vil blive diskuteret i denne anmeldelse.

Hvilket forklarer navnet på det komplekse?

Udvikleren, når du opretter et projekt baseret sine billeder og arkitektoniske begreber de bedste hovedstæder i verden. Som et resultat, bør det blive ophøjet til et distrikt, hver af de blokke, som vil blive skabt i lighed med dem, der findes i en af de syv hovedstæder i verden. Deraf navnet. Første kvartal er allerede sat i drift i 2014, kaldet Wien. Alle lejlighederne i det, der vedrører klassen af komfort, helt udsolgt i øjeblikket. Så i det store, at tale om det ikke giver mening. Men den fordel, at andet kvartal LCD "Syv Capitals" - "London", hvoraf en del allerede er blevet lejet huse og nogle rester i den fase af byggeriet. Som for de øvrige fem distrikter, der er ingen oplysninger om dem ikke har navne. Multiscale projekt, processen med dens realisering i livet, i henhold til ordene fra udviklerne, vil vare i 17 år, så, mest sandsynligt, alle de andre "kapital", indtil der bor alene i planlægningen eller under udvikling.

Men allerede repræsenteret ved to kvartaler kan forstås - komplekset er virkelig unik og fortjener opmærksomhed af potentielle købere.

Hvor er det lejlighedskompleks?

Så hvor du skal finde det et mirakel? Hvor er det boligkompleks "Syv Capitals"? Kudrovo, Vsevolozhsk distriktet i Leningrad-regionen - det er her, at alle interesserede købere vil finde denne vidunderlige facilitet. Af den måde, skal du ikke være bange for ordene "område" og "region". Faktisk landsbyen ligger i nærheden af den sydøstlige udkant af St. Petersborg, i skæringspunktet mellem Murmansk motorvejen og ringen. I umiddelbar nærhed - tre kilometer - har en metro station "Dybenko Street", så vi kan antage, at placeringen af boligkompleks "Syv Capitals" - Sankt Petersborg.

udvikler

Skaberen og voplotitel i livet i det oprindelige projekt - Byggeri og Investment Company SETL City, der fungerer som en del af SETL Group bedrift. Ejendomsmarkedet er fortsat Det Forenede Kongerige fra 1994, dens aktiviteter er ikke engang blev tildelt statslige priser og præmier. Virksomheden har - mere end et dusin allerede opererer faciliteter, som alle taler kun på en positiv måde. Udvikleren har et fremragende ry i markedet, skal respekteres og tillid ved kunderne så det leverer alle sine faciliteter i tid og uden defekter. I øjeblikket er den virksomhed, der udvikler mere end seks millioner "firkanter" af beboelsesrum, herunder - og de kvadratmeter boligkompleks "Syv Capitals".

Om det komplekse

Så, hvad der vil ske i sidste ende, når den er fuldt sættes i drift alle faciliteter for kvartal? 28 raznoetazhnyh bygninger (12-25 etager), der hører til det segment af komfort klassen vil blive bestilt. Det er meningen at sat til salg 11 634 lejligheder. Tre huse er allerede blevet sat, der er en aktiv implementering af lokalerne. Af den måde, er det værd at bemærke, at lejlighederne er udsolgt hurtigt nok. Ca. 85% præsenteret i første kvartal af boliger - det er i studiet og "odnushki". Resten af lejligheder i boligkompleks "Syv Capitals" - to- og tre-værelses. Parallelt med opførelse af bygninger og opførelse af tre går D / S, samt en stor skole. Men hvorfor er det, at "London"? Alt er forklaret europæiske plan lejligheder forbeholdt "engelsk" slags facader bygninger, kombineret med lys indretning samt løftet om bygherren til at skabe komfort i distriktet, der svarer til niveauet for hovedstaden.

Alle højhuse, er bygning ved hjælp af mursten-monolitiske teknologi, vil blive placeret omkring den oprindelige centrum - det område i Europa, hvorfra alle parterne er uenige brede stier. De første etager i nogle bygninger vil blive bragt til erhvervsejendomme. dato Afslutning af kvartalet - i slutningen af 2018-th. Men det er allerede nu muligt at få en lejlighed på grundlag af egenkapitalen.

Så - i mere detaljer om, hvad der udgør lejligheder, transport, miljø og infrastruktur i "London".

økologiske forhold

Vsevolozhsk distriktet har altid været betragtet relativt sikkert med hensyn til miljøforhold. Der er ingen store industrianlæg, men der er rigelige skove og naturlige reservoirer. Derudover har udvikleren afsat en særskilt post i arbejdsplanen ikke kun landskabspleje i nabolaget, men også en forbedring af de tilstødende vådområder tomme plots. Der vil blive oprettet anlagte park.

transport

Den nærmeste metro "Street Dybenko" station kan nås inden for få minutter, femogtyve. Hvis der ikke er sådan, er det muligt at benytte offentlig transport. I øjeblikket er der tre stoppesteder, hvoraf den ene er placeret ved siden af bygningerne LCD "Syv Capitals". Desuden er byggeriet - er næsten ved siden af anlægget - den nye metro station "Kudrovo", med indførelsen af et transportsikkerhed område vil være fint. Tre kilometer fra distriktet Kongressen har ringen, to kilometer fra Murmansk motorvejen løber gennem det, og i et halvt sæt Prospect bolsjevikkerne.

infrastruktur

På tværs af gaden fra LCD "Syv Hovedstæder" er en shopping og underholdning komplekse "Mega Dybenko". Og dette, måske, alt er sagt. Ja, i sin sammensætning omfatter flere store supermarkeder, herunder "Auchan" og "Ikea", omkring to hundredvis af små butikker, barer, restauranter og caféer, seværdigheder, sport og fitness-centre, attraktioner for børn. Der er på det område, og dens bredder, og virksomheder, der leverer indenlandske og lægelige ydelser. Generelt er der alt hvad du behøver for det moderne menneske.

Hertil kommer, at kvartalet "Vienna", som ligger ved siden af "London" - er et fuldgyldigt boligområde med etablerede infrastruktur, så at indbyggerne i det "engelske" af LCD "Seven Capitals" er gratis at benytte sig af alle former for objekter "østrigerne". Af den måde, at dømme efter den måde er forsynet med alt nødvendigt "Vienna", kan du være sikker på, at i "London" udvikleren vil gøre alt for at beboerne i "kapital" af noget er ingen mangel.

lejlighed planlægning

Eksperter i selskabet beskæftiger sig med design af huse kvartal i overensstemmelse med det niveau af komfort og klasse, idet der tages hensyn europæisk planlægning koncept. I forbindelse med denne plan fremlagt i LCD "Syv Capitals" Lejligheder er meget forskellige. Så valget er, vil enhver potentiel køber uden problemer vælge en passende indstilling. I det store og til alle planlægning generelt beskrive et problem, da salget vil for eksempel, mere end fem og et halvt tusinde studier. Og mulighederne for deres størrelser og layouts en masse. Det samme gælder for de fire tusinde et-værelses, to-værelses i 1780 og 250 to-værelses lejligheder. Derfor vi begrænse grundlæggende beskrivelse.

Næsten alle former for studier har aflange form, mens de en-værelses lejligheder, næsten alle firkantet. I et boligområde i dette format (første og anden) næsten overalt kombineret knudepunkter. Som for lejligheder større område, så er der arter varianter, når vinduerne er placeret på modsatte sider, og Euro-lejligheder (køkken og stue), og en tre-rubler regninger, hvor køkkenet område af rummet er over en 30 "firkanter".

Uanset størrelse lejligheder, hver udstyret med en rummelig balkon, glaserede fra gulv til loft. Også i alle stuer er udstyret med rummelige gange, og nogle har allerede færdige omklædningsrum, i andre nicher forberedt til stor skydedør garderobeskabe. Generelt planlægning af lejligheder kyndige, ergonomiske og funktionelle. Som for området af bolig lokaler, det spænder fra 22,5 til 84. 5 "firkanter".

Alle lejligheder har en fin finish.

dekoration

Hvad finder i lejligheder lejere LCD "Syv Capitals" (St. Petersburg)? Her har udvikleren vist sig meget interessant. Selv hele gulvet slut lavet i farver af vanilje, mens du er på ulige - i chokolade. På gulvet lå laminat gulve overalt, installeret metal indgangsdøre og træ interiør. I badeværelser og køkkener - italienske fliser. Lofterne er malet, væggene er beklædt med tapet til maling. Anvendt tællere og gas og lys, og vand, og selv varme. installationen udføres også alt sanitetsudstyr, også i Italien.

priser

Omkostningerne ved lejligheder i LCD "Syv hovedstæder" demokratisk, selvfølgelig, vil ikke nævne. Alle de samme klasse komfort, priserne i dette segment, for at sige det bid. Med hensyn til de fremtidige beboere i "London", så de i dag opfordres til at købe et studie til 2,3 millioner - 2,9 millioner rubler, mens et-værelses lejlighed - til 2 600 000-5 300 000 rubler. Som for kopeck stykke, er du nødt til at betale for det med tre og en halv til seks millioner, og for tre rubler - fra fem til syv og en halv. Generelt mange er enige.

Du kan købe en lejlighed og brugen af engangsbeløb, i rater, vilkårene for der er forhandlet med hver enkelt kunde individuelt. Hvis det ønskes, kan du arrangere et realkreditlån og bruge den forælder kapital.

LCD "Syv hovedstæder": anmeldelser

Hvad siger de nyslåede beboere i komplekset, samt dem, der kun kommer til at blive dem? "London" er behandlet den anden efter "Vienna", hvor folk har boet. Så hver potentiel køber kan bede en virkelig person opfattelse bygherre og rejst dem som hjem. I denne henseende en lejlighed i "London" Ingen tilfældigt køber ikke, folk ikke tager forhastede beslutninger og ved, hvad de skal forvente. Og som kvaliteten af boliger er virkelig ganske godt, og de negative anmeldelser som sådan er stort set ingen. Medmindre der er nogle spørgsmål vedrørende layout og dekoration. For eksempel, ikke alle kan lide at balkoner er glaseret på gulvet. Vi er nødt til at tænke over, hvordan de skal dække glasset, som solen og til tider forstyrrer, og gaden kan se, hvad der sker på balkonen. Hertil kommer, at i nogle odnushke har projektioner, bag, som er skjult kommunikation. De forstyrrer placering af møbler, og den generelle form af flere porte, ifølge ejerne. Og, selvfølgelig, næsten alle mener, at udgifterne til lejlighederne er stadig ganske høj.

Resten af befolkningen er tilfredse med alt. Tilstedeværelsen af et stort dispenser og nær infrastruktur "Vienna" giver mulighed for at nyde alle fordelene ved civilisation, med offentlig transport, også, at situationen er ikke dårlig, men med indførelsen af en ny metro station og alle vil være i orden. Smukke hus, udvikleren grundigt taget sig af sikkerheden for beboerne, så det kan være noget at bekymre sig om. Yards afleveret boliger er anlagt, og efter at sætte hele komplekset vil fungere før-skole. Så hvis du ønsker at leve i London, købe en lejlighed i boligkompleks "Syv Capitals"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.