Nyheder og SamfundKultur

Hvad er tendensen? Forståelse af udtrykket kommer til os fra historien om mode

Hvad er tendensen? Oversat fra "Trend" på engelsk betyder "graf". Med andre ord, det er et mønster, der kendetegner en vis tendens til at ændre parametre i tidsserien på lang sigt. Grafer kan beskrives ved forskellige ligninger: logaritmisk, lineær eller grad. Graf typen faktisk fastsættes på grundlag af den tilsvarende dataserier billede ved hjælp af gennemsnit og hypoteseprøvning rigtigheden af de (faste) parametre.

Fra et økonomisk synspunkt er spørgsmålet om, hvad der er den tendens, kan du finde svaret i retning af markedet. Graf, der viser definition er grundlæggende for læren om aktiemarkederne. Ifølge Dow teorien skulle hvert af de følgende spids eller nedturen være højere eller lavere end den foregående.

Og endelig betydningen af ordet "trend" med modebranchen position ligger i ordet "trend". Det er denne anden værdi tillader beklædning producenter til at producere kun de produkter, der er i stand til at nyde stor efterspørgsel blandt befolkningen.

Hvad er tendensen? Det viser helt klart, at mode i vor tid. I det sidste årti af det 20. århundrede mode blev dannet i en tid med økonomisk afmatning, det udskudt sit præg den seneste politiske udvikling. Og hvis du stadig henvise til ordlyden af udviklingen i Dow teori, for enhver recession bør følge stigningen, og nu kan vi se en afspejling af et nyt liv i en chic mode. For nylig, at følge de nyeste modetrends er nødvendige for at se "grå mus", og nu har en rig og elegant look helt prestigefyldte.

Siden begyndelsen af det 21. århundrede minimalisme taber terræn til de dekorative linjer. Men den tidligere stil efterladt en masse fans, herunder blandt unge, på grund af sin enkelhed i materialer og linjer, som giver det en vis elegance.

Modetendens dannet af den offentlige mening, udtrykt og udbredes til offentligheden gennem medierne, og afspejler de synspunkter, som offentligheden om livsstil.

Den vigtigste afgørende øjeblik af dagens mode - bekvemmelighed og komfort. Disse to faktorer er i stand til at vinde over alle uden undtagelse: de, der klæber til den klassiske tøj, og ældre mennesker, der ønsker at neobtyagivayuschey tøj i et roligt og varme farver.

Det er den tendens, siger ungdom modetrends, som fortsat er relevant nok såkaldte "sporty business kvinde." Denne stil kan være repræsenteret ved en klassisk jakkesæt i kombination med en bluse sporty dekoreret syning.

Nogle designere tendens til at supplere enkelheden i den gamle mode, mætte de nye farvemønstre og dekorative detaljer. Må ikke forblive uden opmærksomhed og nyt væv, der kan bestemme tilstanden af det 21. århundrede.

En særlig rolle i den moderne måde får kombinationen af denim med en bred vifte af andre. Uldstoffer fortsat være "til fordel", takket være sin naturlighed og komfort. Fakturaer bruges helt forskellig fra den glatte og skinnende til slasket, tæt og sparsomme fleece struktur. Sikkert bliver fashionable nederdele og bukser lavet af læder eller erstatninger. Kombinationen af blonder stof og strikkede mohair tekstiler skabe en romantisk effekt. Under alle omstændigheder, alle væv bliver tyndere, blødere og lettere at røre ved.

I de senere år har der været en slags "eksplosion" af farve. Betragtes relevant kombination af kontrasterende farver som sort og hvid. De modstridende modetrends fremhæver overgangen fra lyse saftige farver (vinrød) at berolige beige. Blå, især "kongeblå" er også aktiv i mode.

Som for sportstøj, forbliver der prioriteter det samme - bekvemmelighed og komfort. Men i dag, takket være ny teknologi, etablerede strik, som indeholder en højteknologisk garn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.