FormationSprog

Hvad er motivet, og hvordan man kan finde det i en sætning?

Forslaget adskiller sig fra tilstedeværelsen af et prædikat sætning kerne - grammatiske basics. Den består af de vigtigste medlemmer: emne og prædikat. Parsing altid starter med at finde en eller to hovedkomponenter.

Uden prædiktiv kerne, som er vedlagt betydningen af udsagn, kan der ikke tilbyde. Sekundære medlemmer, om nogen, er altid inkluderet i en gruppe emne eller prædikat, der er afhængig af deres syntaks.

Hvordan kan udpege den grammatiske grundlag af forslaget?

For at gøre dette, skal du beslutte, hvad der er motivet, og prædikat.

De vigtigste elementer er forbundet med hinanden under ordningen: emnet og dets virkning. I dette design, kan det prædikat besvare verbale spørgsmål, og at oplyse dom af den nuværende ansigt - emnet (hvad emnet, hvad det er, og så videre).

I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på kun én af de vigtigste sætning. Subjektiv værdi af emnet, på den ene side, letter forståelsen og på den anden - hvilket gør en vis forvirring. Studerende ofte gøre mental Equate objektivitet i syntaktiske enhed og værdien af et navneord. Men det vigtigste element kan udtrykkes forskelligt.

Som vi ved, emnet besvarer spørgsmålet: "Kkto" eller "Hvad?", Men ikke desto mindre i sin rolle som fortaler alle dele af talen, herunder kontoret. Det centrale punkt at forstå, at sådan et emne, er det vigtigt, som en genstand for handling.

De vigtigste fremgangsmåder til ekspression af emnet:

  • navneord;
  • udfylde formularer participium og adjektiver;
  • stedord;
  • tallet;
  • udelelig kombination af ord.

For eksempel:

Moonlight (n.) Er ikke varme.

Grå (adj.) Løb gennem skoven.

Vacationers (og). Strolling langs alléen.

De (steder.) For at vende tilbage i morgen. Eventuelle (steder.) Løser dette problem.

One (Num.) Returneres.

Min bedstemor (slovosoch.) Gå til landet.

Det er værd at huske, at ordet i disse tilfælde må udelukkende være i nominativ tilfælde. Hvis det ikke er derfor ikke omfattet af, som en mindre del af sætningen foran os:

I (RP, Add.) Sleepy (VP, Add.).

Den rolle, som emnet kan virke infinitiv og uforanderlige ordklasse:

Kærlighed (neopr.f.) Land - det vil sige at være en patriot.

"I går" (adv.) Allerede bestået.

"Tie" - en gerund-.

I dette tilfælde, ord mister deres oprindelige grammatiske betydning (yderligere tiltag, betingelser, etc.) og fungere som et emne. Det samme gælder for service-dele af talen :

"At" er en union, men "lad" - det er en del.

Af den måde, spørgsmålet om, hvad en genstand tæt knyttet til tegnsætning. Hvis hovedstolen af sætningen udtalt nominelle ordklasser (undtagen adjektiv og stedord) eller en infinitiv, så er du nødt til at sætte en streg mellem subjekt og prædikat.

eksempler:

Hjælp (. Neopr.f) Andre - handler (n.) Af mit liv.

Andreev (n.) - forfatter (n.).

Familie på otte (nummeret.) - (. Num) Fyrre-otte.

Vær sikker på at sætte en streg før ordet "denne", samt partikler "af nachit" og "her", som ligger foran prædikatet. Men denne regel har sit eget særpræg. Hvis der er blandt de vigtigste medlemmer af negationen "ikke" sammenlignende fagforeninger og ukoordinerede medlemmer har brug for at tilbyde nogen tegnsætning forsvinder mærke.

Så hvad er emnet? For det første er det en af to komponenter i de grammatiske fundament. For det andet, den vigtigste del af sætningen har værdien af emnet. For det tredje kan emnet være en del af talen, eller en kombination af ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.