SundhedPræparater

Lægemiddel "Ksefokam" (skud). Beskrivelse. ansøgning

Lægemiddel "Ksefokam" (skud) - anti-inflammatoriske og smertestillende. Medicin, som anvendes til at fjerne smerter og til behandling af reumatiske lidelser. Den aktive ingrediens - lornoxicam. Anti-inflammatoriske virkning skyldes hæmning af evnen af prostaglandinsyntesen, er en regulator bearbejder den biokemiske natur, og til undertrykkelse af frigivelsen af frie radikaler er involveret i udviklingen af inflammatoriske processer. Femten minutter efter administration observeret maksimal aktivitet. Medicin ikke forårsager afhængighed, er der ingen tilbagetrækning.

Drug "Ksefokam". instruktion

Injektioner, hvis pris på apotekerne i gennemsnit omkring 600-800 rubler, anbefales til eliminering af smerte af moderat til lav intensitet. Indeholder redegørelser, herunder postoperative smerter, iskias. Den medicin bruges til kortvarig behandling.

Kontraindikationer

Medicin "Ksefokam" (skud) kan ikke anbefales på hypocoagulation, hæmoragisk diatese, hedder efter operationer, koagulationsforstyrrelser, overfølsomhed over for komponenterne. Kontraindikationer omfatter læsioner i mave-tarmkanalen eroderende og ulcerativ karakter, lever og nyre dysfunktion (udtrykt), trombocytopeni. Drug "Ksefokam" (injektioner) (kommentarer fra eksperterne bekræfte dette) anbefales ikke under graviditet og amning. Ikke ordinerende læger under en alder af 18 år, hypovolæmi, hjertesvigt alvorlig. Forsigtighed skærm ved brug af lægemidlet på en baggrund af astma, leversygdom, kompenseret hjertesvigt, blødning og mavesår historie. For patienter i fremskreden alder kan kræve en justering af dosis. Den nøjagtige dosis og varighed af behandlingen er etableret af lægen.

Betyder "Ksefokam" (skud). bivirkninger

På baggrund af sandsynlige dyspepsi, diarré, kvalme til opkastning, halsbrand. I nogle tilfælde er der hemorrhoidal blødning, oppustethed, esophagitis, stomatitis, mundtørhed, hududslæt (ikke almindelig), erythema multiforme, purpura. Ved anvendelsen af lægemidlet forekommer lysfølsomhed, takykardi, døsighed, ændringer (stigning / fald) blodtryk, depression, smagsforstyrrelser, aseptisk meningitis. I sjældne tilfælde kan rhinitis forekomme under behandling, bronkospasme, dyspnø, hoste, perifert ødem. Mulige myalgi, tinnitus, kramper i skinnebenet ømhed på injektionsstedet. I nogle tilfælde er praksis observerede allergiske reaktioner, øget svedafsondring, synsforstyrrelser, konjunktivitis (meget sjælden), urticaria, anafylaktiske symptomer (systemisk), rødmen.

Medicin "Ksefokam" (skud). For mere information,

I praksis ingen tilfælde af overdosering. Teoretisk sandsynligvis få negative fænomener, der er beskrevet i resuméet. Anbefales symptomatisk terapi. Der er ingen specifik modgift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.