SundhedPræparater

Funktioner i brug myotropic antispasmodic "platifillin tartrat"

Præparat "platifillin tartrat" repræsenterer Myotropic antispasmodic have udtalt vasodilaterende, spasmolytisk og beroligende egenskaber. Driften af dette værktøj er cholinreaktive undertrykkelse systemer er ansvarlige for overførsel af excitation fra parasympatiske nerver direkte med aktuatorer, samt undertrykkelse af vasomotoriske centre. Desuden lægemiddel "platifillin tartrat" forhindrer effektivt indre sekretion, reducerer tonus af galdeblæren og gastrointestinal glat muskel, har et moderat spasmolytisk virkning, reducerer frekvensen og amplituden af peristaltiske sammentrækninger i maven, afslapper den glatte muskulatur i urinvejene og livmoderen. Vi bør bemærke, at brugen af myotropic midler giver mulighed for en kort tid til at fjerne smerter. Det skal understreges, at ved hjælp af antispasmodic narkotika "platifillin tartrat", skal du altid huske, at det er giftigt og frigøres fra apoteker strenge recept af den behandlende læge.

Taler om funktioner frigivelse doseringsformen er vasodilaterende middel gjort stede i tabletform og i form af 0,2% opløsning til injektion. Som den aktive bestanddel, hvor ekstraktet af blade rager latifolia ragwort.

Udpeget Myotropic præparat "platifillin tartrat" som regel til behandling af patienter med ulcus duodeni eller gastrisk, nyre-, tarm- eller biliær kolik. Listen over medicinske indikationer omfatter også inflammatoriske sygdomme i galdeblæren og galdevejene. Til behandling af angina ligeledes viser tildelingen af den vasodilaterende middel, i dette tilfælde, selvfølgelig, nødvendigvis have en recept for at købe. "Platifillin tartrat" anbefalet og spasmer af cerebrale kar, og i de tidlige stadier af hypertension. Hjælp af dette værktøj, vist og til behandling af bronkial astma. Til diagnostiske formål er det stof bruges aktivt i ophthalmisk praksis.

Brug en medicin "platifillin tartrat" er strengt ikke anbefales til folk med svær nyre og lever, samt dem, der lider af alvorlige sygdomme i det kardiovaskulære system. Desuden er lægemidlet kontraindiceret til prostatacancer og glaukom.

Med hensyn til den konkrete anvendelse af de vasodilaterende medikamenter, alt er meget individuelt. For eksempel til lindring af akut smerte i kolik eller mavesår er først anvendte stof "platifillin tartrat" intramuskulært. Efterfølgende stilles den indtages oralt to til tre gange om dagen i 0,5 - 1 tablet. I praksis sædvanligvis denne myotropic ophthalmisk middel udelukkende anvendes som en 2% opløsning. Under alle omstændigheder kun i hver situation regime er udviklet af den behandlende læge baseret på de opnåede analyseresultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.