ModeTøj

Fra hvad de skal bære bordeaux kjole?

I dagens mode har længe været fast afgjort bordeaux farve. Kombinerer luksus og elegant enkelhed, han vundet hjerter af millioner. Måske enhver kvinde i skabet er der en bordeaux kjole. Evnen til at opfange dens tilbehør - en kunst, fordi den claret enten kan modregne billedet og afmætte det.

Hvilke at vælge en kjole?

Bourgogne - ædel kongelige farve, primært beregnet til de luksuriøse outfits. I denne afslappede kjoler bordeaux farver ikke ser mindre elegant og velegnet til kvinder i alle aldre. Med en let hånd på den berømte modedesigner Vera Wang i flere år i en trend brudekjoler vin nuancer.

Til særlige lejligheder bør vælge en bordeaux kjole lavet af satin eller chiffon. Det ser flot tøj af carmin-rød blonde med fløjl. Styles kan være meget forskellige: fra forførende slank silhuet med flirtende udskæring på ryggen op kjole med en fluffy nederdel i stil med 50'erne.

Kontoret er bedst at bære en kjole af medium længde konservativ snit med en lavvandet snit. For business ordrer er velegnede strik og tweed, i nogle tilfælde huden.

Bourgogne brudekjole - det, selvfølgelig, tyl, organza, satin, taft og blonder Hav. Yndefuldt ser lidt overvurderet talje, skuldre og åben sløjfe.

Fra hvad de skal bære?

Bordeaux er meget "krævende" til andre farver, men der er nogle nuancer, som han "elsker". Denne kølige nuancer af beige, hvid og sort.

Sort og beige farver - altid perfekt i harmoni med de bordeaux kjoler. Medium længde kjole ville være den perfekte akkompagnement til sort håndtaske a la Chanel, sorte sko med høje hæle og strømper i samme farve. Komplet sammensætning hjælper beige frakke eller kappe.

En meget interessant ensemble - bordeaux kjole og leopard print. På baggrund af den kongelige bordeaux leopard bælte eller taske med leopard print vil være en luksuriøs tilføjelse uden spor af vulgaritet.

Bourgogne aften kjole til gulvet vil tage sig godt med en pelskrave og leopard kobling. Tilføj et billede vil hjælpe elegante armbånd og halskæde.

Bourgogne farve går godt med grønne nuancer, der giver rigdom sammen. Vin-farvet kjole vil opdatere enhver stil chiffon tørklæde eller kappe af smaragd farve.

Stoffer vin farver ser godt ud med hvid print, hvad enten det er ærter, små figurer eller celle. Tøj fra disse stoffer er altid i tendensen blandt unge.

Hvad at sætte på?

Da maroon "elsker" sort, af rødbrun kjoler passer altid sko i sort. Det er bedst at vælge ruskind hæle eller læder støvler med snørebånd.

Det er også perfekt egnet til en bordeaux kjole sko beige eller mørk grå, med det forbehold, at i ensemblet vil præsentere andet tilbehør med samme nuance. Denne kombination vil reducere forspænding karakteristiske vin nuancer.

Røde stiletter vil falde til vejen for luften rødbrun kjoler chiffon typen stof eller silke.

Hvordan til at dekorere?

Ved outfits vin farver er perfekt som guld smykker og sølv eller platin, men de kan ikke kombineres på samme tid. Du kan kombinere en bordeaux kjole med den sædvanlige høje kvalitet smykker. Den vigtigste ting, dekorationer var ikke iørefaldende og massiv. Indehavere af blond hår kan roligt bære perle smykker.

Til de unge og erhvervslivet kjole velegnet ur med bred rem hvid.

Lædervarer vil være en fantastisk tilføjelse til de kjoler af bordeaux farve. Der foretrækkes sort pels. Kraver, boleroer, frakker og kapper af det vil blive perfekt kombineret med den kjole.

En god tilføjelse til det meste af aftenen og nogle business kjole kan tjene som læderhandsker eller en hat af sort eller hvid.

Der fyldes op til det tøj af, at farven har brug lyse, men uden vulgaritet: Det er nødvendigt at understrege øjnene, let skygge skygge. Antal blush bør være minimal.

I dag kjole bordeaux nuancer - ikke det privilegium at et par stykker, men tilgængelige for enhver kvinde mulighed for at se luksuriøse i enhver situation. Selv om det er nogle gange svært at finde det rigtige tilbehør og sko til tøj, der farver, men når kvinder gør det, ser det virkelig som en konge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.