KarriereKarriere ledelse

Flere anbefalinger om, hvordan at blive forhandler i regionen uden investeringer

Blot et par årtier siden, et udenlandsk ord "forhandler" var ukendt for russerne, men i Europa har længe stukket.

Med udviklingen af markedet gradvist begyndte at dukke op i russiske forhandlere.

hvem er de

Hvem er disse mennesker? Faktisk forhandleren - det er en salgsrepræsentant i selskabet, der køber varerne fra leverandøren til pålydende værdi, og derefter videresælger det til køberen på en præmie. Med andre ord er det et mellemled mellem producenten og forbrugeren.

fordele

Det skal bemærkes, at der i dag mange er interesseret i spørgsmålet: "Hvordan bliver jeg forhandler i området uden investering?" Det faktum, at nystartede iværksættere er tiltrukket af denne type aktivitet i første omgang, fordi det ikke indebærer væsentlige omkostninger for forretningsudvikling.

I dag kan du nemt finde i medierne annoncen læses: "Arbejde. Forhandler i Moskva. " Mange mennesker reagerer på dem som leverandør selskab at yde al mulig hjælp og støtte i byggebranchen og tilbyder samarbejdsprogram gunstig. Men ikke alle er i stand til at holde sig oven vande.

optioner partnerskabsaftaler

De, der ikke er hjemsøgt af spørgsmålet om, hvordan at blive forhandler i regionen, uden vedhæftede filer, skal være opmærksom på, at producenten af produktet kan tilbyde flere ordninger partnerskaber. Overvej essensen af nogle af dem.

dropshipping

Dropshipping (handel under rækkefølge) antager følgende version af partnerskabet: forhandleren selvstændigt udøver jagt efter kunder, placerer en ordre på leverandørens hjemmeside, gør ham betale for varer i eget navn, efter at have modtaget en forudbetaling fra køber.

Varer på forsendelsen

De, der er interesseret i spørgsmålet: "Hvordan bliver jeg forhandler i regionen uden investering" har brug for at vide om den anden udbredte variant af samarbejde - varerne under implementering.

Dens betydning ligger i, at forhandleren har fået en bestemt tidsperiode, hvor han skal sælge produkterne. Ved afslutningen af den fastsatte periode skal den betales, og kontrakten beløb kan stige med 2-3% i forhold til situationen, hvis du har betalt på forhånd. Under alle omstændigheder er risikoen for burn finder sted. Ikke opfylder de fastsatte tidsramme - være parat til at kompensere de tab, som leverandøren. Kun i tilfælde af force majeure omstændigheder, kan du tage tilbage usolgte varer.

officielle repræsentant

Og, selvfølgelig, dem, der ønsker at lære at blive forhandler i regionen, uden investering, skal det siges om sådan en udbredt variant af partnerskab som den officielle repræsentation. I dette tilfælde distributøren modtager informationen, reklame, rådgivning, og i fuldt omfang. Ud over at bistå med at opbygge en virksomhed, vil du have sikkerhed for, at produktet er implementeret i høj efterspørgsel af forbrugeren.

Officiel forhandler er ikke forpligtet til at engagere sig i reklamer - det er forbeholdt professionelle. Utvivlsomt, sådan en variant af partnerskab har kun fordele. Med andre ord er den officielle forhandler bliver beskyttet mod mange risici.

Krav, der gælder for virksomhedens potentielle forhandlere

Det skal bemærkes, at leverandørerne foretrækker kandidater, der kan prale af en stabil økonomisk situation. Desuden skal de have erfaring i at opbygge forhandlernet. Potentielle salgsrepræsentant skal have en forretningsplan og være interesseret i gennemførelsen af disse varer, som er lavet af firmaet produktion. Selvfølgelig forhandleren hårdt arbejde alene, så udvælgelsen af professionelt personale - er den primære opgave i at opbygge en virksomhed. Derudover skal distributøren tage sig af det tekniske udstyr på deres punkt.

En anden måde, eller, men nogle investeringer i erhvervslivet er stadig nødvendig.

dokumenter

Kandidat til forhandlerne skal give en liste over specifikke dokumenter, herunder: charter, registreringsattest, bevis for registreringsafgift, rækkefølgen af udnævnelsen af hovedet (for kommercielle organisationer). Også brug for en aftale om at leje kontorlokaler eller et bevis for ejerskab af lokaler, hvor salget vil blive gennemført.

Som for individuelle iværksættere, er det nok at vise dem en attest for optagelse og et dokument, der angiver INN.

Før du foretager en endelig beslutning om at blive en salgsrepræsentant for selskabet, omhyggeligt studere markedssituationen. Bemærk, at i nogle dele af udviklingslandene forhandlernet uøkonomisk. Bestem vifte af produkter, der er mest efterspurgte i dit område og til at indgå aftaler med virksomheder, der producerer dem. Især mange forhandlere i Krasnodar involveret i salget af biler, fordi dette produkt efterspørgsel i Kuban.

Vær forberedt på det faktum, at et stort antal af dem, der ønsker at blive en officiel distributør af leverandørerne kan erklære udbuddet, hvilket resulterede i den mest egnede kandidat er valgt.

Bemærk, at jo større virksomheden, producenten, jo mindre sandsynligt at opfylde kriterierne, der måtte kræves en betydelig investering i udvikling af forhandlernettet.

Vær opmærksom på antallet af forhandlere i dit område. Som regel leverandører er mere villige til at samarbejde, når der ikke er flere end én forhandler i et bestemt område eller region. En sådan taktik adfærd reducerer risikoen for konkurrence og positiv indvirkning på din virksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.