Kunst og underholdningKunst

Et essay om filmen "Februar lazuli." Igor Grabar, "Februar azurblå"

Igor Grabar - en kunstner der er kendt for sine landskabsmalerier. Det skal siges, at den russiske natur, som er så glad for at portrættere forfatteren på sine lærreder, altid set på en særlig måde, da han så sin herre. En af de mest berømte værker af kunstneren er "februar lazuli." Det forårsager en storm af følelser og oplevelser af dem, der nogensinde har set det. Et essay om filmen "Februar blå" skrev stort set alle studerende, selv i de mindre klasser.

Kunstner Igor Grabar

Fremtidig talentfuld kunstner, restaurator, lærer Igor Grabar blev født marts 25, 1871 in Budapest. Han studerede ved Lyceum Tsesarevicha Nikolaya, og, vigtigst, dimitterede med en guldmedalje. Efter dette, Grabar trådte Petersborg Universitets juridiske fakultet.

Det er værd at bemærke, at den ældre bror Igor - Vladimir - kort tid efter endt uddannelse stadig blev berømt advokat. den yngre Grabar valgte imidlertid at blive kunstner, fordi det er hvad det var mest til hans smag. Det skal bemærkes, at Igor begyndte at deltage i undervisningen i tegning, mens du stadig i Moskva.

Et år efter endt uddannelse, Igor kom ind i St. Petersburg Academy of Arts. I nogen tid, hans lærer var verdensberømt Ilya Repin.

Men efter afslutningen af denne skole Grabar stoppet og besluttede, at nu ønsker at gå til Paris, og derefter - i München. Hans ideer til virkelighed.

Meget i Igor liv ændrede hans flytning til Moskva i 1903. Efter kunstneren deltaget i adskillige udstillinger og hans værker kan beundres også i udlandet, hvor de også udstillet på forskellige udstillinger.

En af de bedst kendte og mest berømte malerier af forfatteren er "Februar lazuli." Det giver beskueren en masse følelser og oplevelser, der er umulige at glemme. Et essay om filmen "Februar blå" skriver en meget enkel, fordi, ser på dette billede, seeren har de stærke følelser og indtryk, beskrivelsen af, som vil være for kun hver fornøjelse.

Vinter i maleriet "Februar azurblå"

Wonderful arbejde, som i mange år fascinerer alle skrev I. E. Grabar. "Blå februar" vil ikke efterlade nogen ligegyldig, fordi dette maleri formidler en fjeder humør, trods det faktum, at det illustrerer vinteren til at gå.

billedet Grabar afbildet birk om vinteren, hvilket giver hver tilskuer varm, god følelse. Hver elev, efter at have set denne vidunderlige arbejde, vil være i stand til at skrive et essay. "Februar blue" viser, hvordan det er smuk vinterdag før udbruddet af varme forår porer.

Meget ofte, kunstneren formidler vinteren i sine malerier i hvide, kølige farver, og byder på al den pragt af denne periode. Igor Grabar besluttede imidlertid at bevise over for publikum, at vinteren er ikke kun det barske og dyster, men også varm, solrig.

Et essay om filmen "Februar blå" kan hjælpe hver kontemplative af dette arbejde for at forstå, hvad forfatteren ville vise.

Et essay om temaet "Solen i maleriet af kunstneren"

Det er i stand til at transmittere seeren positive følelser og erfaringer gennem maleriet I. E. Grabar. «Februar azurblå" - kunstnerens arbejde, hvilket er et bevis på dette. Beskueren sanser og fanger et billede gennem løftet om forfatterens erfaringer og følelser, som forårsager vinter og dens skønhed.

På trods af at vinteren solen skinner, men ikke varm, beskueren af maleriet "The februar blå" føles stadig den varme og glæde. Forfatteren behændigt portrætteret de udgående stråler, der langsomt indhylle hver ensomme birk træ. Takket være sin evne seer tydeligt ser og føler, hvordan kærlig og varm vinter solen kan være.

Usædvanlig smuk, med skælvende kærlighed trækker russisk natur på hans lærreder Igor Grabar. "Februar blå" (et essay om filmen vil hjælpe seerne til at udtrykke deres følelser på papir) - en afspejling af master talent. Og dette maleri bliver ikke træt til at beundre.

Birketræer i maleriet "Februar blå" (Grabar). skønheden i naturen essay

En storm af følelser i beskueren årsag birk afbildet i billedet. Først læserens øje henledes på en gruppe af enkelte træer, jubel solrige dage på kanten af vinteren skov. Yndefulde stammer og grene delvis dækket med en skinnende og glitrende sne i solen. På toppen af birketræer ses endnu ikke faldet sidste års blade, som var i stand til at overleve den barske vinter kulde. Den dag er endelig kommet ro, snestorme og storme er overstået, og nu blev de erstattet af blide stråler fra den varme solen.

Forfatter billede portrætteret trætte efter en lang vinter, men birk er ret usædvanligt jubel stødende forår. De er jævnt forbundne, og lytte de første varme stråler fra solen.

Et essay om filmen "Februar blå" skriver simpelthen. Bare se på dette arbejde, nyde skønheden i russiske natur, og troede selv vil flyde på papiret.

Sandelig uovertruffen skabelse - "Februar blå" (Grabar).

Et essay om temaet "Snow i billedet"

Ser man på maleriet Grabar "Februar blå" viewer noter for mig selv en mousserende hvid sne. På trods af hvad kunstneren har skildret den russiske vinter, sneen på filmen dækker kun en del af den kolde jord og træer. Det er værd at bemærke, at "februar blues" kølige toner forbundet med den valgte forfatter tid af året, ikke har forrang: sunset sne giver en rødlig nuance, som gør billedet Grabar varme, lyse og farverige. På grund af dette seeren føler, at foråret kommer snart.

Planen arbejder på et maleri

Maleri Grabar er en temmelig velkendt, og gennem mange år, hun beundrede. Endnu flere elever i de mindre klasser skrive et essay på nettet. Men for at "perfekt" arbejdet gjort, er det bydende nødvendigt at planlægge. "Blå Februar" er virkelig et kunstværk, der er beundret af mange mennesker.

For at skrive et essay om et maleri Grabar, skal du lave en plan på modellen og give et navn til værket. Dette vil hjælpe hver elev til varetagelse af sin opgave som "udmærket". Så hvad er de poster, der indgår i planen? Det vil være om følgende spørgsmål, som i sit arbejde skal den studerende giver tilfredsstillende svar.

  1. Kort biografi Grabar.
  2. Som forfatter af billedet malet på det vinter?
  3. Hvordan kunstneren ser vintersolen?
  4. Igor Grabar malet på "i februar blues" birk. Hvad er de?
  5. Som kunstneren har vist på billedet sne?
  6. Hvilke følelser, der opstår indtryk i fremviseren?
  7. Hvad du kunne lide billedet Grabar?

usædvanlige billeder

Arbejde "Februar blå" er simpelthen fortryllende. Forfatteren gav beskueren hele mystik og skønheden i naturen om vinteren. Når man ser på guiden ønsker at finde sig selv på kanten af en vinter skov og nyde solens stråler, der omfavner birk. Maleriet forårsager en storm af følelser og oplevelser, der med rette gør den til en af de bedste landskab værker. Grabar præcist og dygtigt formidle skønhed og majestæt af naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.