Hjem og familieBørn

Dårlig kost Baby - er der grund til bekymring?

De lange måneders venten barns gået, og nu kan du samle ham op, knus og kys. Unge forældre venter på en masse problemer, der er forbundet med vækst og udvikling af barnet. Ofte mødre og fædre i panik på grund af det faktum, at deres barn ikke er aktiv nok eller alt for ophidset; at barnet sover i lang tid eller ikke kan sove; og spiser dårligt spise barn - det hele er blevet et stort problem.

Før han studerede leksika og løbe rundt til lægerne bør unge mødre indse, at de fødevarer behov for hver enkelt spædbarn. Mange faktorer kan påvirke hans appetit. Dette - Aktivitet baby. Hans fysiske udvikling, temperament, og selv den tid af året, høj lufttemperatur i rummet - alt dette kunne nemt påvirke, der ikke spiser barnet.

Hvis barnet afviser moderens bryst, er det nødvendigt at kigge efter årsagen i mødre kost. Smagen af modermælk er påvirket af noget, der æder kvinden, og barnet er meget tynd føler nogen ændring i smagen af mælk. Mor bør undgå fødevarer med bidende, med skarpe krydderier, hvidløg. Børn kan ikke lide lugten af cigaretter, men smagen af modermælk fra dem bliver ubehagelig og bitter.

Hvis ikke spiser barnet, bør mor kontrollere status for deres brystvorter. Hvis de er flade og omvendt, barnet er meget vanskeligt at spise normalt, og han kan fravælge brystet. I denne situation er det nødvendigt at anvende brystvorten strækker teknikker ofte sætte barnet til brystet. Måske grunden til flad-formet brystvorten og tætheden ligger i det faktum, at min mor en masse mælk. Først, hvad de skal fodre barnet, du har brug for at udtrykke sit bryst, så det bliver blødt. Prøv at undgå fremkomsten af revner på brystvorten - er meget svært at fodre. Smør dem med en speciel creme, der ikke tørrer sår (så de heler hurtigere).

Generelt vi alle, at modermælk - garant for et godt helbred og en hensigtsmæssig udvikling af barnet. Prøv at holde længere amning. Hvis ikke spiser barnet, forsøger ofte at anvende den på sit bryst. Eliminer fra din kost noget, der kunne påvirke smagen af mælk. Sød, også bør ikke spise en masse. Prøv at gå i den friske luft varede længere - de fremmer sund søvn og god appetit.

Hæv ikke panik, bare fordi barnet ikke spise. Hvad skal man gøre - kan løses ved at kontrollere overensstemmelsen af massen af hans krop alder. Dårlig appetit kan betragtes som et problem, når vil forekomme manglende vægtstigning. Anyway, vil børnelæge fortælle normen i en bestemt aldersgruppe, fordi lægerne meget ofte konfronteret med mødre klager over dårlig appetit og lav vægt af deres barn.

Men i løbet af lægeundersøgelse ofte viser det sig, at den frygt var ubegrundet. Børnelæger tager hensyn til sådan noget som en harmonisk udvikling af barnet. Med andre ord bør vægten være i overensstemmelse med væksten af barnet.

Samtidig, hvis et meget lille barn ikke spiser eller blanding af modermælk, er forældre rådes til ikke at slappe af. Dårlig appetit hos nyfødte kan være et symptom på en farlig sygdom, såsom tarmobstruktion. Hvis du bliver syg få et barn i en alder af tre måneder, kan vi antage, at han dysbiosis.

Som for de ældre børn, betyder det ikke egner sig til skadelige opfattelse, at for en hensigtsmæssig udvikling af børn har brug for så meget som du kan spise. Hvis du gøre barnet til at spise alt lagt på en plade i, at uanset omkostningerne, kan det forårsage alvorlige problemer i fremtiden. For eksempel kan et barns underbevidsthed udvikle en aversion mod alle fødevarer. Det kan også ske, at et barn selv vil rive når du forsøger at spise. Det kan også forstyrre fordøjelsesprocessen, og dette vil medføre et kronisk tilgroning, diarré. Det modsatte er et potentielt problem, der kan opstå, hvis force børn til at spise gennem kraft - fedme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.