HjemlighedKonstruktion

"Clean" (septiktank), installation, anmeldelser, billeder

Snarere ubehagelig planke "hus" i gården af forstadsområder, mange ejere nu foretrækker at udstyre toiletter i huset, og spildevand brug septiktank. Mærker af sanitære udstyr af denne type i vores tid, der er mange. En af de mest billige og populære linje er "ren". Septiktank septiktank lavet disse russiske selskab "Eco-Yar."

design funktioner

"Clean" - en septiktank, som har en temmelig simpel anordning. Udformningen af VVS i brand, er:

 • Gravitationel kamera. Der forekommer spildevand sedimentering og separering af partikelformet materiale.

 • Lysere kameraet. I bunden af septiktanke af anaerobe bakterier lever, rengøring spildevand for mindst 80%.

 • Rensningsmodulet. Dette element konstruktion er nedsænket i septiktanken kammer lynnedslag. I dette modul, lever aerobe bakterier, der producerer avanceret behandling af spildevand til 97-98%.

yderligere elementer

Ud over den septiktank "ren" produktionsvirksomhed sælger infiltratorer kaldes forskelligt dræning tunneler. De anvendes typisk, når det er umuligt apparat filtrering brønde (med et højt grundvandsspejl). Også, hvis det er nødvendigt, at en septiktank af dette mærke kan købes for den endelige samling af halsen. Dette element er nødvendigt i tilfælde af, at tanken er meningen at grave dybt i området.

Typer af septiktanke, "ren"

Virksomheden "Eco-Yar" producerer kun tre grundlæggende typer af VVS:

 • Septisk «ren» S-5. Denne version er perfekt til hjemmet, som er hjemsted for 3-4.

 • S-7 Model. Septic Tank "ren" af denne art er beregnet til 6 personer.

 • S-9 septiktank. Denne modifikation er beregnet til brug i de huse, som er hjemsted for op til 8 personer.

Hvis det ønskes, er det også muligt at købe den helt septisk linje "ren Pro", som er en mini-rensningsanlæg. Markeret dette udstyr er bogstavet "H". Hertil kommer, at selskabet "Eco Jar" produceret modeller med tvungen evakuering af mærket "ren". Septiktank af denne type - den dyreste og servicevenlig udstyr. Markeret modeller med tvungen evakuering af bogstavet "P" og kan også være konstrueret til et forskelligt antal mennesker, der bor i huset.

Septisk "ren": anmeldelser

Udtalelse om det udstyr, af dette mærke, har mange ejere af forstæder udviklede sig meget godt. "Clean" er septiktanke er ikke for dyrt, og deres funktioner udføres helt regelmæssigt. Særligt gode anmeldelser af disse modeller har tjent til lav vægt, styrke og absolut tæthed af huset. Septiktanke dette mærke ikke gå glip af grundvandet og kan vare meget lang tid. Selvfølgelig, ligesom forbrugerne og den absolutte autonomi af udstyret, samt dets brugervenlighed. "Clean" - septisk modifikation 5S - mønster 7 og 9 i denne serie anvendes ofte i landet. Udstyr mærket med "N" og "P", er perfekt til installation, herunder i private hjem.

Faktisk til selve strukturen af septiktanke "ren" for de fleste vognmænd har ingen klager. Nogle gange, men er det kommet under kritik af kvaliteten af installationen af udstyret. Virksomheder gør dette arbejde, gør det ofte hastigt og uden overholdelse af bestemmelserne i teknologier. For eksempel kan indløbsrøret til den første rum ikke forsegles, hvorved der under drift inden i tanken begynder at komme ind i grundvandet. Endvidere kan installatører ordentligt fastsætte pumpen og så videre. Men septisk "ren" og så god, at om ønsket kan nemt installeres uafhængigt.

hvor at montere

Først og fremmest, selvfølgelig skal beslutte installationsstedet "ren" model. Septisk dette mærke er monteret i overensstemmelse med disse retningslinjer:

 1. Tanken skal installeres under fundamentet.
 2. Den optimale afstand fra huset til septiktanken anses for at være 5 m. Er det ikke anbefales under alle omstændigheder at sætte tanken på 15 meter fra væggene i bygningen. Ellers vil den eksterne linje ofte blive tilstoppet. Hvis det er nødvendigt muligheden for at begrave tanken ved en afstand, som ikke røret for at udstyre den mellemliggende pit.
 3. Valg af en placering til en septiktank bør være sådan, at hvis det er nødvendigt det kunne nemt at køre assenizatorskaya maskine.
 4. Eventuelle køretøjer på septiktanken at begrave den efterfølgende drev ikke burde.

Installationsproceduren

Næste, lad os se, hvordan man i virkeligheden, installation udstyr såsom septiktank "ren". Montering det starter med gravning af graven. Under denne procedure, mener, at tanken begrave mere end 1 m (fra mærket nul til toppen af jorden) producenten anbefaler. Den optimale indeks pit dybde i de fleste tilfælde er 150-170 cm. På sin bund hældes sand airbag. Beton pit væg. Dernæst en grøft gravet under motorvejen til huset. Væggene i grøften kan styrkes træ forskalling. Diameteren af røret skal være 110 cm. Stack det bør være i en vinkel på mindst 20 mm per meter.

Infiltrator grave et hul under en afstand på 2-15 meter fra septiktanken væg. Ved dens bund hældt 30-40 cm af grus. En grøft linje mellem septiktanken og Infiltrator også gravet i en vinkel på 22 mm per meter. Efter installation af dræning tunnel den er forbundet til tanken, og monteret med sin anden side aftræksrør. Yderligere Infiltrator hældes sandlag er omkring en halv meter. Anbragt oven på ovnen. Dette kan for eksempel polystyren. Så et hul er fyldt med jord til toppen.

Sig med septisk forbinde trunk kloaksystem hjemme og dække pit dækning. Oven på det er lagt isolering. På sidste trin producerer udfyldning.

Den ovennævnte fremgangsmåde kan anvendes ved installation af enhver modifikationer. Det er således monteret septisk "ren" H5, som ratings er også gode, model H-7 og 9 kampvogne linje "P" og «S».

filtrere godt

Hvis grundvandet ved stedet ligge lavt, i stedet Infiltrator er muligt at arrangere en særlig grav for yderligere spildevandsrensning. Han repræsenterer en konventionel dybt hul med en plast eller armeret beton ringmur. Gravede en brønd i kort afstand fra septiktanken. Røret, så skal også omfatte en vinkel. Bunden af gruben har ikke beton, og er fyldt med grus, er et tykt lag på det afsluttende stadium af brønden er forsynet med et udluftningsrør lukket og dækket med et bunddække.

regler montage

"Clean" - en septiktank, som under installationen, skal du følge disse retningslinjer:

 1. Bruger en speciel teknik til at efterfylde tanken eller komprimering af jorden kan ikke være over det.

 2. I tilfælde af, at grundvandet i området er for høje, bør bunden af graven for septiktank indstilles i beton. Sam tank i dette tilfælde er knyttet til det med specielle klemmer.

 3. Fugerne mellem elementerne i det resulterende spildevandssystem nødvendigvis forseglet. Du kan bruge den særlige ærme eller almindelig bitumen løsning.

 4. Bredden af renden skal være således at der på begge sider af de stablede rør var mindst 20-30 cm ledig plads.

Som du kan se, en septiktank "ren" - udstyret er forholdsvis pålidelig og let at bruge. Anmeldelser om det er ganske god, som en selvstændig installation kan det helt produceret uden problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.