FinanserBanker

Bretton Woods-systemet

Bretton Woods-systemet blev etableret i 1944. Dens navn stammer fra det sted, hvor konferencen blev afholdt, byen Bretton Woods. Repræsentanter for de forskellige lande har konkluderet, at det er hensigtsmæssigt at foretage visse justeringer af eksisterende livsstil. Der er også arrangeret Den Internationale Valutafond (IMF) som en regulerende organ med ansvar for gennemførelsen af de grundlæggende bestemmelser i systemet.

Det internationale monetære system - et sæt af relationer, der har udviklet sig som følge af kredit, afregning og andre transaktioner på køb og salg af varer mellem forskellige lande. Indførelsen af det nye system blev gennemført med henblik på at etablere en bæredygtig kurs, blev det planlagt at give elasticitet dens ændring ved at reducere betydningen af guldstandarden.

Bretton Woods-monetære system er kendetegnet ved følgende grundlæggende principper:

  • Overholdelse guld udveksling standard, der er, som den valuta for betalinger mellem de stater, vedtaget af den amerikanske amerikanske dollar, og er knyttet til ham det britiske pund og brand.
  • Konserveret guldparitet valutaer. Det betyder, at guld kan fås i bytte for papir penge på fast rente.
  • Indførelsen af en fast vekselkurs med typen af tilladelige afvigelse i mængden af én procent.
  • Sikring af stabiliteten af kurset. Anvende teknikker såsom revalueringen og devaluering, som holdes af staten, om nødvendigt.
  • Og selvfølgelig, oprettelsen af IMF og Verdensbanken for at lette processen med samarbejdet mellem landene og gensidig støtte til hinanden.

Det blev antaget, at i landet for at justere kursen er centralbanken. I tilfælde af en ugunstig situation, for eksempel at hæve kalkulationsrente enhed til en utålelig grad, han har udgivet til markedet et stort antal valutaer og dermed reducere efterspørgslen efter det. Og derfor blev den modsatte situation observeret, når den falder.

Når udført Bretton Woods-konferencen, den vigtigste idé var at give staten mulighed for selv at tilpasse i et hurtigt skiftende kurser. Denne rolle tjente primært guldstandarden. Erfaringen har dog vist, at effektiviteten af en given position var kortvarig, fordi siden 1950 er der aktiv udvikling af krisen på den internationale scene.

når det finansielle marked kraftigt forøget hastighed, vælger således, at regeringen en af de to gyldige muligheder for at løse denne situation: enten at stole på effektiviteten af den monetære politik, eller indtaste en ny fast rente. Hvis præference for den anden metode, er der behov for at ændre den økonomiske politik, der ville forhindre en gentagelse af utilsigtede hændelser i fremtiden. Som regel, når de står med sådan et problem, at regeringen turde ikke at gøre en konkret valg til fordel for begge muligheder. Efter alt, kunne enhver handling føre til en betydelig stigning i antallet af arbejdsløse i landet, hvortil regeringen ikke var klar.

Bretton Woods-valutasystem var baseret på ændringen i løbet af monetære enheder, mens kursen på guld forblev på samme niveau i hele perioden for driften af systemet. Den taler om irrationel brug af eksisterende styrker, som en guld reserve anses for at være en pålidelig støtte, fordi dens værdi ikke er tabt over tid.

Således Bretton Woods-systemet arbejdede i IMFs medlemslande i næsten tredive år, og de forventede resultater ikke bringe. Dette er på grund af betydelig kontrovers, som blev lagt på tidspunktet for sin organisation. Hele systemet er bygget på fundamentet af en fæstning af den amerikanske dollar og stabilisering af andre valutaer i forhold til det. Imidlertid kunne bæredygtig kurs kun opnås ved at reducere den basisvaluta, dvs den amerikanske dollar. Sammenbruddet af systemet opstået som følge af aktiv udvikling af inflationen på internationalt plan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.