Kunst og underholdningFilm

12 film, der næsten ødelagt karrieren for stjerner

Inglorious ende op skuespillerkarriere nemt. En enkelt svigt mønster. Lav box office og Smasher øjeblikkeligt ødelægge et ry, devaluere "Oscars", og afbrød vej til de gode roller. Her er 12 af knusning kinoprovalov, som koster berømte skuespillere for dyrt.

"Catwoman"

En af Hollywood legende siger, at hvis du har spillet en Bond-pige, glemmer de ledende roller i andre produktioner, vil du ikke få dem! Utroligt, Holli Berri formået at bryde den tendens. Selvom, som du siger ... Efter Dzhisinty rolle i "Die Another Day" skuespiller medvirkede i filmen "X-Men" og "Catwoman". Desuden sidstnævnte blev hendes største fejl og det værste valg af historien om biografen. Superhero blockbuster, nådesløse kritikere døbt "spillet af sindet af patienten," var en fiasko på box office og gav Holly Berry "Golden Raspberry". Og selv efter skuespillerinden igen dukkede op i "X-Men", mere i hendes karriere var ikke en eneste fremtrædende rolle.

"Tandfe"

Selvfølgelig, nu vi ofte hører om Dwayne Johnson, med tilnavnet "The Rock" og huske hans store film "Walking Tall", "Fast and the Furious" og "Baywatch". Men efter optagelserne til komedien "tandfe" - en slags familie fantasy flad humor og uhyrlige plot - skuespilleren blev sendt til en lang link til periferien af filmen. Duane - den samme type skuespiller, som Vin Diesel, - en stor, skaldet, og pokkers stærk. Men Vin Diesel klaret "Bald barnepige" og rock med "Tooth Fairy" mislykkedes.

"Efter Earth"

Måske du tror aktører såsom Will Smith, kan ikke tage fejl. "The Fresh Prince of Bel-Air", "Men in Black", "Wild Wild West", "Jagten på lykke" - skuespilleren virkelig anstændig track record. Men for at det billede af "After Earth", hvor "heldig" lege og Uillu Smitu og hans søn Jaden, næsten ødelagt hans karriere både. En kommerciel fiasko og seks nomineringer tape på "Razzie" store undermineret omdømme skuespillerne. For at klare skader forårsaget af en katastrofe-film, Will Smith kunne først for nylig, at hun dukkede op i filmen "Defender".

"Spider-Man 3"

Den første del af superhelt franchisen "Spider-Man" er blevet et kult, og det andet mere end opfyldt de forventninger fans. Det var en sjælden sag, hvor efterfølgeren er ikke ringere end originalen. Ingen kunne ikke have forestillet sig, at den tredje "Spider-Man" vil mislykkes i billetindtægter. Især i filmen skulle være hovedfjenden af Peter Parker - Venom. I Topher Grace, der spillede den vigtigste skurk, de havde alle chancer for succes. Men vi ved, hvordan skæbnen for den sidste del af trilogien. Adskillige instruktørens fejl og overmættede melodrama alt for kompliceret plot førte til, at da han nåede den brede skærm, "Spider-Man 3" har skuffet selv de mest tilgivende fans af franchisen.

"Cutthroat Island"

Dette billede har ødelagt omdømme instruktøren og to skuespillere straks. Efter udgivelsen af leje og den knusende svigt af de "øer af bøller" eller dets skaber Renny Harlin, ingen hovedaktørerne Mettyu Modayn og Dzhina Devis ikke længere arbejder på markante projekter.

"Rollerball"

Ingen film værre end "Rollerball". I hvert fald, hvis vi taler om din skuespiller portefølje. Selve begrebet filmen holder ikke vand: i en vis antiutopichnom verdens største underholdning bliver Rollerball - en meget grusom og farligt spil, som er en blanding af blodige kampe uden regler og væddeløb. Chris Klein kunne alle er enige om at det?! Anyway, har hans karriere blevet offer for en uhyrlig fantasy skaberne af "Masterwork", der tog en ærefuld 28. plads i top 100 værste film af 2000'erne. Når Chris trives, handler i "American Pie". Men det var før "Rollerball".

"Star Wars"

Prequel "Star Wars" var oprørende. Selvfølgelig, hvis du er vokset op på dem, kan du tror andet. Men at sammenligne dem med den oprindelige del af sagaen, kan vi sige med sikkerhed: de prequels objektivt forfærdeligt. Natalie Portman er klar over dette og alligevel tog rollen som Padmé Amidala, der næsten havde dræbt sin karriere. Fans hilste den nye del af franchisen ekstremt koldt, og Natalie skulle være tålmodig og at glemme alt om de gode roller, indtil hun var på det sæt af "Cold Mountain", Anthony Minghella.

Og igen, "Star Wars"

Som allerede nævnt, prequel "Star Wars" er simpelthen ulækkert. Portman hit, hovedrollen i en rigtig dårlig billede. Imidlertid blev Hayden Christensens karriere ødelagt af en anden grund: Det er ulækkert spillet ærligt talt forfærdelig bånd. Du kan bebrejde alle de dødssynder instruktør og manuskriptforfattere, men hvis du har overladt rollen som en stor skurk i filmen, du næppe ville begyndte at skildre ham som irritabel barn, der er uartig, da han var blevet syg behandles. Nemlig så det gjorde Kristensen Heyden. Takket være sin unikke spil Darth Vader forvandlet til ingen anden end som et resultat af teenage oprør, der varede i flere årtier. Ja, prequel "Star Wars" var dårlige, men ødelagte karriere Hayden Christensen helt på sin samvittighed.

"The League of Extraordinary Gentlemen"

Filmografi Shona Konneri så godt som muligt. I sidste ende, han spillede James Bond! Imidlertid har verden ikke set sådan en stjerne, som man ikke ville have gjort en fatal fejltagelse ved at optræde i en dårlig film. Da skuespilleren medvirkede i "League of Extraordinary Gentlemen", blev han ikke længere ses på skærmen. Du kan argumentere Shon Konneri i avancerede år. Men det er værd at huske, at han i sin 69 var den mest sexede mand af magasinet århundrede People. Ikke antage det handler ikke om alder.

"Dzherri Maguayer"

Ironisk nok, takket være filmen "Dzherri Maguayer" Kyuba Guding Jr. modtaget "Oscar" for bedste mandlige birolle og solide problemer i sin karriere. I gamle dage han nemt opnår gode roller. Desuden er de film, hvor han kommer til at skyde, studiet var klar til straks at give et "grønt lys". Men tidligere succes var i fortiden, og nu Cube karriere ligger i retning af "DVD kun" film. Han nægtede flere roller i en virkelig lovende bånd, i håb om at få fat i den bedste deal. Sandsynligvis, skuespilleren havde at fortryde det, som at svare "nej" til Steven Spielberg, Kyuba Guding Jr. flyttet til ekstremt lav kvalitet tape.

"Striptease"

Før sin karriere Demi Mur ødelagt "Striptease", hun medvirkede i den smukke, hvis ikke legendariske, film: "Ghost", "frækt tilbud", "Disclosure". Udgang til den ulyksalige leje bånd lagt ud på skuespillerinden for søgningen af ordentlige roller i mange år, som var en succes først efter mødet med Ashton Kutcher. Sandsynligvis, "Striptease" var usædvanligt frygtelig film kaldet fratage Demi Mur sex symbol status. Efter alt, "frækt tilbud" er ikke mulig. Anyway, Demi modtaget for "Striptease" millioner $ 12,5 og har lært meget værdifuld lektie. I den næste film, hun spillede den skaldede soldat, og han har samlet en masse mere i billetindtægter.

"Gigli"

Kan du huske de dage, hvor Dzhey Lo var en alvorlig skuespiller og spillede i forskellige film? "Out of Sight", "Anaconda", "The Wedding Planner" - hun var virkelig en god portefølje. Det bør ændres, det var i Lopez til "Gigli". Dette er uden tvivl den værste band i vores liste, og det ødelagde karriere skuespillerinden. Dzhey Lo var tæt på at rehabilitere sig selv, hovedrollen i filmen "Skal vi danse". Men desværre, i hendes filmografi er stadig, i tillæg til at co-starring, er særlige resultater ikke vises.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.