TravelingRetninger

Zheleznovodsk, "Rus" sanatorium: beskrivelse, tjenester og anmeldelser

Denne ferieregion har længe været kendt for sine sundhedsmæssige ressourcer. I Sovjettiden var der placeret resorts af national betydning, men i dag er de ikke mindre efterspurgte. I dag vil vi gerne fortælle dig om den udvej byen Zheleznovodsk. Det er placeret i Stavropol-regionen, ved foden af Greater Kaukasus. Det unikke klima, bjerget skov, svarende til Alpine, gør denne lille by en af de bedste på deres felt.

"Rus" sanatorium

Det er en storslået kursted, som er beliggende i centrum af Zheleznovodsk. Sanatorium "Rus" er ikke forgæves så berømt af det tidligere Sovjetunionen. De unikke naturlige forhold skaber ideelle betingelser for behandling og rekreation. Zheleznovodsk - CMS er den eneste udvej, der kan prale af en enorm og meget rene skov. Ren luft, fyldt med aroma af skov, giver god bedring.

kort beskrivelse

Allerede ser på et billede af denne kursted, vil jeg gerne en gang i mit liv at være der. Det er meget smukt og byen Zheleznovodsk. "Rusland" sanatorium repræsenterer snedækket skyline blandt endeløse smaragd-grønne felt. Meget nær Iron Mountain stiger, og det er bogstaveligt talt et stenkast fra bygningerne er et velkendt pumpe-rum i "slavisk" kilde.

Det betyder ikke noget, hvis du har en kronisk sygdom, eller hvis du blot ønsker at slappe af i stilhed - alle gerne acceptere Zheleznovodsk. Sanatorium "Rusland" kan rumme op til 210 mennesker. På sit område er der sportspladser og swimmingpool. Her behandling af sygdomme i næsten alle organer og systemer. Børn på 14 år. Måltider bestilt, tre.

Den vigtigste rigdom af den udvej

Denne naturlige helbredende faktorer, som generøst gav Zheleznovodsk. "Rus" sanatorium ligger i en smal grøn dal mellem naturskønne bjerge. Men det unikke i landskabet og landskabet - det er halvt fuldendt, det vigtigste - det er mineralsk Springs Resort. I sin sammensætning, at de er omtrent den samme, det er vandet i lav mineralisering. Der er kolde og varme kilder, der er gode, hver på sin måde. Sanatorium tværfaglig, så du kan komme her med hele familien.

Medicinsk profil

Folk kommer her fra hele landet, bare slappe af og grundigt helbrede. Sanatorium "Rus" (Zheleznovodsk) - et kursted i bredeste profil. Vi kort nævne de vigtigste områder af behandling:

  • Gastrointestinale sygdomme, især gastritis.
  • Mavesår.
  • Colitis og enterocolitis.
  • Kronisk hepatitis.
  • Cholecystitis og cholangitis.
  • Kronisk pyelonephritis og andre nyresygdomme.

Den bedste diagnostiske og behandling basen

For effektivt at helbrede en person, skal du først afgøre, hvad hans krop ikke er i orden. Desuden er kvaliteten af diagnostiske effektivitet af behandlingen afhænger helt. Her er der alle forhold, udstyr og laboratorier.

Sanatorium "Rus" (Stavropol, Zheleznovodsk) - en lille, men meget hyggelig kursted, hvor tæt sammentømret team af læger arbejder. Der er 15 læger, som hver især - en specialist inden for sit felt. Men det vigtigste - er forholdet mellem personale til deres arbejde. Alle indgående patient mødt med stor opmærksomhed og varme, som er så mangler i almindelige klinikker.

På trods af den overflod af procedurer, det vigtigste her - det er mineralvand. Når denne behandling er kompleks, hvilket er grunden til så meget værdsat sanatoriet "Rusland" (Zheleznovodsk). Anmeldelser understrege, at meget vigtig rolle spilles af resten. Du behøver ikke at stå i kø, den behandlende læge er altid parat til at give dig tid. Slap af i rolige omgivelser, i det fri i den mest positive indflydelse på forløbet af behandlingen.

Som supplement til billedet kost mad og en særlig dagens orden, det spiller en vigtig rolle og klimatoterapi. Det bruger alle de faktorer mudderbad udvej. Denne drikke kur og mineralske bade, mudder terapi og indånding. Disse procedurer er suppleret med den vidunderlige hardware fysioterapi og hydropati, samt forskellige massager.

Overnatning på resortet

Sundhed udvej er designet til 210 pladser. Her kan du slappe af og blive behandlet året rundt. Strukturen i spa-komplekset omfatter sovende og heale kroppen, samt en veludviklet turist infrastruktur. Hvert værelse har et tv og et køleskab. Der er enkelt og dobbeltværelser, som altid hersker varme og komfort. Om opretholdelse af renlighed konstant berørte tjenestepiger. For elskere af afslapning og komfort har suiter. Her er de bedste klasse luksuriøse værelser, der vil tilfredsstille selv de mest krævende gæster. Der lægges særlig vægt Ernæring turist menu er fyldt med en vifte af muligheder.

underholdning

Her meget ofte folk kommer til at have en god tid og slappe af, så forebyggelse er meget vigtigt mod en række sygdomme. Så folk ikke kede sig, her er der en fremragende fitness base. En stor swimmingpool, tennisbane, fitness og sportsfaciliteter, vælge underholdning til hans smag. For at tilbringe en aften i en behagelig atmosfære, er der en koncertsal og et bibliotek, samt hver nat passerer gay diskotek. Stor billardstue, skønhedssalon og en udflugtsskranke.

Vi forventer, at budgettet

Selvfølgelig, enhver og alle beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at give en tur til Zheleznovodsk. Sanatorium "Rusland" tilbyder en temmelig rimelige priser for middelklassen. Døm selv: prisen for en enkelt værelse - 3400 rubler. Prisen er per nat og inkluderer overnatning og behandling.

Dobbelt standardværelse - en stor mulighed for en lille familie. Omkostninger - 2600 per person per dag. Dobbelt superior-værelse lidt dyrere 2900 rubler. Dobbelt to-værelses suite omkostninger 6800 rubler per dag, og to-værelses - 7800.

At dømme efter de anmeldelser, denne udvej er et af de bedste steder for en perfekt ferie, diagnose og forebyggende behandling. Turister siger god service, høflighed og høflighed medicinsk personale. Alle, uden undtagelse, sætte en høj vurdering af situationen i rummet, kongen i deres hygge og komfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.