SundhedPræparater

Veterinære lægemidler "creolin": brugt i folkemedicinen

lægemiddel "creolin" er velkendt i den veterinære praksis. Dens anvendelse i husdyr tillader slippe af geder og får fra almindelig skurv. Det producerer acaricid effekt. Besfenolny kul forberedelse velegnet til desinfektion, anvendes som et antiseptisk og antiparasitisk middel. Måske har disse egenskaber gjort det til et populært traditionel medicin. Men husk: kun i veterinærmedicin har længe været kendt positive kvaliteter "creolin" stof. Dets anvendelse til behandling af mennesker kan være livstruende.

Rygter om creolin og Onkologi

Cirklerne af mennesker, der lider af cancer, svæver blanding myte kul olie og emulgator betyder er effektiv til behandling af cancer. Giver endda opskrifter. Creolin anbefales at drikke mælk om morgenen, altid på tom mave. De starter med en dråbe på op til 20, tilføjer daglige dråbe. Umiddelbart efter et fald i dag, reducere dosis. Efter pausen, gentag forløbet.

Hvordan hjælper modtagelse personale "creolin"? Anmeldelser forskellige patienter. De fleste af dem ender med sætningen "det er håbet, at det vil hjælpe." Men de bulgarske læger, der forsøger at finde ud af, om personen kan tage kul olie, ikke har fået svaret på spørgsmålet. De begrænser rapporten: 24 rotter med kræft er kun tre helbredt. I 18 cancerceller simpelthen bremset vækst. Eksperimenter på mennesker medicinske og undladt at foretage. Er det værd at sundhedsrisikoen? Svaret er indlysende for alle.

Sammensætning "creolin". Brugen af traditionel medicin

At komme af kræft er ikke den eneste version af anvendelse af veterinære lægemidler til behandling af mennesker. Ingen ved, hvem troede først op følgende behandlinger. Der er ingen oplysninger om, hvor mange patienter har fundet helbred. Men brugen af kul olie er stadig praktiseres. Så her er et par opskrifter, der er populært blandt folk.

Det menes, at mellemørebetændelse, samt nogle af de andre øreinfektioner, også kan behandles med "creolin" stof. Dets anvendelse skal være meget forsigtig: sammensætningen kan medføre en forbrænding. Vatpind fugtet med vand creolin (1x1) og natten er indsat i øret. Jeg følte en stærk brændende fornemmelse. Recovery er muligt ikke tidligere end en uge.

Til heling af hæmorider 5 dråber kul olie blandes med en blød creme (150 g). Foretag stearinlys, afkølet, sat i for natten. Behandling også er fyldt med forbrændinger.

"Vand-hår." Behandling af denne sygdom den mest alvorlige. Healere anbefale brænde drug "creolin" huden på en finger (det normalt "hår" vises). Derefter skæres det, og så bare brænde det syge kød.

Klassisk medicin om narkotikasituationen

Læger, der repræsenterer traditionel medicin, stærkt imod brugen af lægemidlet i mennesker "creolin". Forordninger skal være strengt og klart advarer: stenkulstjæreolie bruges udelukkende til behandling af dyr. Selv får og geder er ikke altid muligt at bade i løsningen: den svækkede dyresundhed kan hurtigt forværres. Lægemidlet er giftigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.