SundhedSygdomme og betingelser

Varicer af skamlæberne: årsager, symptomer og behandling funktioner

Varicose sygdom påvirker primært de nedre lemmer. Spider vener, ubehag, når du går, hævede ben - disse problemer er velkendte for mange damer. sådan en krænkelse af venøse cirkulation, kan dog påvirke spiserøret, tyktarm og andre vitale organer. Det er ingen undtagelse i denne henseende og åreknuder i skamlæber. Årsager, symptomer og behandling af denne sygdom diskuteres i artiklen materialer.

Hvilke faktorer disponerer for sygdom?

Åreknuder sygdom i skamlæberne hos kvinder er ret almindeligt. Ca. 30% af messen køn patologi manifesterer sig under graviditeten. Hver genfødsel øger sandsynligheden for dens udvikling, og 10% af symptomerne sygdom fortsætter efter fødslen. Hvad er grunden til udviklingen af denne sygdom?

Kvinderne i positionen for fremkomsten af åreknuder på grund af øget belastning på kroppen. Stigende med hver eneste dag legemsvægt, hormonale ændringer - alle disse faktorer bidrager til langsommere blodgennemstrømning.

Læger udsender også andre årsager til sygdom. Blandt dem er følgende:

  • inaktiv livsstil;
  • stillesiddende arbejde;
  • overvægt;
  • sænkede tonen i vener.

En særlig rolle i denne sag givet til arvelig disposition.

De første tegn på patologi

Varicer af skamlæber mindreårige ledsages af en udvidelse af venerne på huden. Konstant følelse af ubehag og brænde en negativ indvirkning på den psykiske tilstand af kvinden, hvilket gør hende irritabel. Wien og skamlæber gradvist stige i størrelse, og huden skifter farve og bliver tør. Hver seksuel handling er også ledsaget af en følelse af ubehag og smerte.

metoder til diagnose

Under hensyntagen til ovenstående symptomer, kan kvinden beslutte, om åreknuder skamlæber. Men for detaljeret diagnose og ordination behandling brug for hjælp fra en erfaren læge.

Den første fase af undersøgelsen - samråd med en gynækolog. Under den indledende undersøgelse, lægen udfører en fysisk eksamen, der henleder opmærksomheden på tilstedeværelsen af åreknuder, overbelastning. Typisk, når bimanual vaginal undersøgelse afslørede blålig vaginale slimhinde hævelse, ømhed og udvidede thrombosed fartøjer. Det er muligt, en stigning i våde kabler.

For at bekræfte diagnosen "åreknuder skamlæber", og bestemme den fase af sygdommen, er yderligere undersøgelse påkrævet. Det der menes med en blodprøve, ultralyd af organer i underlivet. Efter at have modtaget resultaterne af behandlingen er ordineret. Det bør ikke ignoreres, fordi manglen på rettidig behandling risiko for at udvikle komplikationer. Blandt dem, det mest almindelige er varikotromboflebit - betændelse i karvæggen med den deraf følgende dannelse af blodpropper.

retningslinjer behandling

Når diagnosen "åreknuder skamlæber 'behandling adskiller konservativ. Det første skridt er at ændre kost og livsstil. Læger anbefaler patienterne at bevæge sig mere, fordi det forbedrer blodgennemstrømningen i færd med at gå. Du kan bruge swimmingpoolen flere gange om ugen. Du bør også ændre smagspræferencer: fjerne stegt mad og fede, røget og alt for salt mad. Det er afgørende at styre kropsvægten. Hvis ugentlige gevinst på mere end 300 gram, er det nyttigt at gøre fastende dag på æbler eller ostemasse.

For at bekæmpe symptomerne på sygdommen, læger ordinere lægemidler til venøs ( "Troxerutin" "Diosmin," "Lioton"). De kommer i form af geler og salver, så virker direkte på det angrebne område. Til medicinske metoder til at komme af med åreknuder omfatter skleroterapi. Under denne procedure, er en særlig forberedelse administreret i en vene, der "presser" det berørte område. Injektionerne udføres på en ambulant basis, og deres antal afhænger af omfanget af skader.

Hvordan til at lette sygdommen?

For at lette de manifestationer af sygdommen, læger anbefaler at opgive høje hæle og ikke løfte vægte. Som det er blevet bemærket tidligere, skamlæber varicer oftest udvikler sig på baggrund af stagnation af blod. Derfor vil enhver nyttig øvelse, ikke forværre sygdommen. Det kan svømme i poolen eller yoga klasser.

Ud over dette er det nødvendigt at følge den intime hygiejne, til rengøring af brugte ingen sæbe, og særlige geler. Hygiejne procedurer bør gøres om morgenen og om aftenen, ændre undertøj regelmæssig. Med hensyn til kosten, er det bedre for et stykke tid at opgive fødevarer rige på vitamin C. Det reducerer permeabilitet af blodkar, hvilket skaber hævelse.

Compression beklædningsgenstand - det er en af de almindelige måder, der gør det muligt at bringe de opsvulmede årer til normal. Som regel bruge specielle strømper. Ved at komprimere benet, stoffet får musklerne til at forblive i en konstant tone.

Funktioner af sygdommen under graviditeten

Åreknuder i det genitale læbe ved graviditet - et meget almindeligt fænomen, og det er en forklaring. Foster inde i livmoderen stigninger i størrelse hver dag, så det venøse system modtager en enorm byrde. Jo større vægt af barnet, jo større er risikoen for at udvikle sygdommen og forekomsten af blødning under fødslen.

Kvinder med en disposition til åreknuder anbefales at beskæftige sig med forebyggelse af sygdom før undfangelsen. Antikoagulerende venotoniki salver og kan anvendes til terapeutiske formål kun op til det tredje trimester. Gravide kvinder med denne diagnose er nødvendig for at nøje følge anbefalingerne fra en gynækolog, samt parametre kontrol af blodpropper. Kvinder med sådanne lidelser er normalt indlagt på hospitalet på 38 uger. Mange af messen køn i den position, er ikke anderledes kompliceret forløb åreknuder i skamlæber. Barsel og graviditet i sig selv gå uden patologier. I tilfælde af omfattende hudlæsioner ty til kejsersnit. Denne tilgang er drevet af behovet for at eliminere risikoen for blødning på grund af brud under fødsel vener.

forebyggende foranstaltninger

Varicer af labia, har årsagerne til hvilke blevet diskuteret ovenfor, anses det en ubehagelig sygdom. Hvordan det kan forebygges? Først og fremmest, eksperter anbefaler at holde sig til en aktiv livsstil, mere tid til fysisk aktivitet. Når stillesiddende arbejde bør med jævne mellemrum tage en pause for en lys gymnastik, og om eftermiddagen kan du gå ned på gaden.

Det er bedre at give op høje hæle, og erstatte dem med komfortable sko. I tilfælde af en klar disposition for sygdommen, er det nødvendigt at bruge kompression undertøj, periodisk besøge phlebologist konsultation af en læge. Åreknuder - dette er ikke en dødelig sygdom, men også forsømt sin forebyggelse er ikke nødvendig. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.