FormationGymnasier og universiteter

Specielle "Teknologi for produktion og forarbejdning landbrugs-": hvor man kan studere, hvem til at arbejde

I en oversigtsartikel vil vi tale om specialisering kaldet "Teknologi for produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter." Hvad der præcist eleverne lære, hvad færdigheder og viden erhvervet, kan du gå på arbejde, og hvor man kan få undervisning?

Optagelsesprøver og adgangsbetingelser

At gå på college, bliver du nødt til at pass-through eksamen. De vigtigste emner for optagelse er:

 • Russisk sprog.
 • Kemi eller matematik.
 • Biologi.

Før ind i Instituttet bør præcisere på indgangen eksamen, som hver institution poster, der tager eksamener kan variere.

Deltagere skal have dokumenter, der bekræfter den sekundære (fuld) eller sekundær faglig uddannelse af staten prøven.

lave steder

Lav steder ikke forudsat i alle gymnasier. Hvor der er en mulighed for at få gratis uddannelse, er det en begrænsning på antallet af pladser.

De budgettet steder Don State Agrarian University 180, og i Khakassia gren af Krasnoyarsk Agrarian Universitet med offentlig støtte kun 2 sådanne steder.

For at få et budget sted specialitet "Teknologi af produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter", skal du anskaffe en Beståelsesgrad ved indgangen eksamener.

Stort set alle institutioner tilbydes en plads på et herberg.

Hvad er speciale

Baseret på det faktum, at verdens befolkning er stigende, og alle har brug for mad for livet, kan det konkluderes, at de specialister på områder som "Teknologi for produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter", er yderst relevante.

Med denne viden om denne specialisering vil være muligt at forbedre kvaliteten af produkterne. Høj kvalitet på markedet er meget værdsat, som skal tilskynde til at skabe førsteklasses produkter.

Efter eksamen fra Institute of Agriculture, vil kandidat forstå de spørgsmål vedrørende egnetheden af jorden til såning frø på det og pleje dem ordentligt organisere opbevaring, produktion og forarbejdning af råvarer og landbrugsproduktion (dyre- og plante).

Kandidater vil være i stand til at vie sig til videnskabeligt arbejde eller at gå på arbejde i en offentlig eller privat organisation.

Hvor du kan gøre

De russiske landbrugs institutioner har mere end 60 stykker. Denne specialisering tilbydes i alle gymnasier.

Førstepladsen i rækkefølgen er Orenburg State Agrarian University med støtte fra den anden - Moskva institution - den russiske stat Agrarian University ICCA dem. Timiryazevgaden, og den tredje - Kuban Agrarian Universitet.

Udvælgelse af skoler, hvor du kan få den specialitet "Teknologi for produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter", stor. Erhvervet akademisk grad - bachelor. Besøgende kan arrangere langvejs fra i vandrerhjemmet og nemt få viden. Sandt at starte er at afklare, om der er nogen tilgængelige.

Varighed af uddannelse

Term af uddannelse på grundlag af 11 klasser fra 4 til 5 år, afhængig af den form for undersøgelse (deltid, deltid og fuldtid).

Nogle universiteter tilbyder fjernundervisning.

Efter træning med udgivelsen af den studerendes forsvarer sin studentereksamen arbejde og levere en stat eksamen. For nylig, staten eksamen på foranledning af den højere læreanstalt.

Core moduler

Objekter, der er vigtige i forbindelse med undersøgelsen:

 1. Genetik og reproduktion af husdyr.
 2. plante fysiologi.
 3. Biokemi af landbrugsprodukter.
 4. Standardisering og proceduren for certificering af landbrugsprodukter.
 5. Morfologi og fysiologi af husdyr.
 6. Mikrobiologi.
 7. Radiologi landbrugsareal.
 8. Beskær med grundlæggende grundlæggende i Jord og Agricultural Chemistry.
 9. De vigtigste retninger i mekanisering og automatisering af teknologiske processer inden for landbruget.
 10. Græsarealer.
 11. Kemi.
 12. Gene og Cell Engineering.
 13. Grundlæggende om veterinærmedicin og andre.

Også under træning på universitetet på denne specialitet studerende studie økonomi agroindustrien, lov og liv sikkerhed.

praksis

Mens han studerede på instituttet, skal den studerende nødvendigvis gå gennem praksis. De vigtigste steder af praksis (akademiske og industrielle) kan være:

 • Enterprise.
 • Forskningsinstitutioner.
 • Firm.
 • Institut og universitetet laboratorium.

Stage (afsnit) praktisk uddannelse for specialitet "Teknologi for produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter" tilladte forskningsdesign elev.

Den erhvervede viden og færdigheder

Efter universitetet vil være færdig, vil en kandidat være kvalificeret personale med den viden og færdigheder, der er nødvendige, og er i høj efterspørgsel på arbejdsmarkedet i verden i dag. Det vil være klar til at udføre ikke blot produktionen og teknologisk aktivitet, men også analyse, merchandising, forskning og organisatoriske ledelse.

Erhvervet færdigheder under træning:

 • Mulighed for at sætte verdens mikrobiologi teknologi til at skabe gødning og beregne den passende dosis af gødning til en bestemt plante.
 • Rationel landbrugsmaskiner til forarbejdning af råvarer.
 • Veterinær pleje og anerkendelse af sygdomme i både dyr og planter.
 • Evne til at vurdere genetisk sorter og racer af dyr.
 • Marketing aktiviteter, forretningsplan udvikling og forarbejdning af landbrugsproduktionen.
 • Foretag en analyse af prøver i laboratoriet.
 • Human Resource Management.
 • Skal have viden om produktion og behandling heraf, oprindelsen af planter og dyr - til at navigere i de love, dekreter og regulerende materialer.
 • Besidder viden om de principper og metoder til effektiv organisation, ledelse og planlægning af produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter (dyre- og plantearter).
 • Har viden og være i stand til at bruge dem til at beregne den mulige effektivitet af produktion, forarbejdning og salg af vegetabilske og animalske materialer.
 • GOST anvende, når de udfører sit arbejde i landbrugssektoren.
 • Evnen til at gøre en statistisk analyse af resultaterne.

Og dette er ikke en komplet liste over færdigheder, som er mastering specialitet "Teknologi for produktion og forarbejdning af landbrugsprodukter."

Hvem skal jeg gå på arbejde

Efter at have læst den del af de erhvervede færdigheder, kan du gætte, at valget af erhverv er bred nok. For eksempel kan du liste et par indlæg, som det vil være muligt at finde et job:

 • Landbrugsteknologier.
 • Marketer.
 • Laboratorium.
 • Taksator.
 • Varer.
 • Diagnostiker.
 • Barista.
 • Catering.
 • Foreman.
 • Lederstillinger.

Der er en mulighed for at komme til andre specialer: på virksomheden for produktion af vegetabilske eller animalske produkter. Kvalificeret personale kan finde beskæftigelse i bagerier, mejerier, kød planter, forskellige laboratorier selvstændigt tilrettelægge en gård og etablere produktion af fødevarer, også organisere opbevaring og salg af varer i butikker og med en komplet produktionscyklus.

Med denne viden i undervisningen i speciale (stat på nr Standard 35.03.07) kandidat kan åbne privat landbrugsproduktion eller til at gå på arbejde i offentlig eller privat enhed.

Dette erhverv er relevant og efterspurgt ikke blot i Rusland, men også i udlandet.

I dette erhverv karriere muligt. Specialist modtager gennemsnitligt ingen erfaring i Moskva 25 000 - 35 000 rubler, mens en professionel med erfaring øget efterspørgsel og, selvfølgelig, de lønstigninger.

Efter endt uddannelse, potentielle studerende tildelt en plads i virksomheden, der har samtykke fra den institution, eller har mulighed for at få et job på universitetet selv.

Hvorvidt at fortsætte deres uddannelse

For mere dybtgående viden om denne specialisering er muligt efter at have fået en bachelor fortsætte uddannelsen. Øget viden på området for opbevaring og landbrugsproduktion i master-teknologier, der vil tage 2 år, vil det være muligt at finde et job til at arbejde på valg: i landskabspleje, landbrug, i henhold til Department of Environmental Protection, i tjeneste for plantebeskyttelse eller for at hellige sig til videnskaben.

Når du vælger sidstnævnte, kandidatgrad, er det muligt at gå videre - til at deltage i forskerskolen og ph.d.-studier.

Afhængig af den institution, med fortsat træning i en Magistraten praksis kan finde sted både på indenlandske virksomheder til produktion af landbrugsprodukter, og udenlandske.

konklusion

Alle ved, at Rusland - et land med stort potentiale inden for produktion og dyrkning af landbrugsprodukter. Store områder, der er fri og venter i kulissen, der skal bruges til gavn for menneskeheden. Landmænd, forskellige virksomheder til opbevaring og forarbejdning af fødevarer råvarer behov for kvalificeret arbejdskraft til at øge produktiviteten og forbedre processen.

Med denne viden inden for landbrugs-teknologi, korrekt brug af moderne højteknologiske midler og evnen til at identificere de ægteskab, unøjagtigheder eller andre fejl, kan du i høj grad forbedre produkternes kvalitet, øge produktiviteten og effektiv udnyttelse af færdigheder til markedet modtog kun høj kvalitet råvarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.