FormationGymnasier og universiteter

Raif mandlige kloster (Kazan)

Engang i oldtiden, nær den hellige Mount Sinai, med udsigt over eponyme halvø, vasket af det varme vand i Det Røde Hav, dannede en monastiske forlig Raif. Hvad betyder dette navn siger i dag temmelig vanskelig. Men baseret på den kendsgerning, at i disse steder var på ruten "Israels sønner" fra Egypten til landet Khasan, kan du forhindre det hebraiske oprindelse.

De tragiske begivenheder

Uanset hvad det var, i det fjerde århundrede var en tragedie skete her. Mens der i Raif levede fyrre-tre munke, nogle ældre afholdt i afviklingen af halvtreds - tres år. Pagan stammer Noba, gjorde derefter flytning til Nildalen fra den libyske ørken, erobrede deres første tortureret, krævende guld, og derefter dræbt. Munkene blev dræbt, lovede Gud for, hvad den ortodokse kirke blev kanoniseret.

Det tog tretten århundreder, og traditionen med de dræbte ældste blev genoplivet i Kazan jord. Historie raifa ny kloster er meget interessant. At føle det, se på dybden af århundreder, og vil føle ånde af tid, afgik fra os langt væk ...

Som Raif kloster (Kazan) blev grundlagt

Grundlæggeren af klosteret er en eremit Filaret. Da hans forældre døde, gik han på en rejse langs Volga byer. I Kazan kom munk i 1613 og først slog sig ned i Holy Transfiguration klosteret. Men så på jagt efter ensomhed Filaret kom til bredden af Lake of the Sumy, i syvogtyve kilometer mod nord-vest for byen, og bygget en celle. Ved første munken boede alene, kun lejlighedsvis kommer til søen Lokal ceremissisk til at udføre deres hedenske ritualer. Så ortodoksi mødtes med hedenskab.

Dette møde rettet af, at Maris i hele amtet sprede nyheden om udseendet af hytten af en hellig mand på søbredden. Og snart, mange ortodokse var omkring Filaret. På hans ordrer, de byggede et kapel - De oprindelige forudsætninger for etablering Raif kloster. Efter erobringen af Kazan Ivanom Groznym sådanne palæer ikke vidste - dette er en af de ældste ortodokse samfund dannet i dette område.

vigtigste helligdom

Filaret døde i 1659, men hans sag blev fortsat. I 1661-m Raif mandlige kloster i Kazan fra Krasnogorsk kloster beliggende nær Kholmogory, bragte en replika af georgisk ikonet for den Guds Moder, afskrevet fra originalen. Da det syttende århundrede til i dag er den vigtigste helligdom i klosteret, til hende fra hele landet, tusindvis af pilgrimme kommer hvert år. I samme 1661 velsignede Kazan Metropolitan Lawrence kloster. Det fik sit navn fra det samme sted, hvor i det 4. århundrede af barbarer dræbte munke - raifa.

konstruktion

Abode forblev helt træ før branden i 1689. Med årsskiftet 17-18 århundreder, begyndte at tage form sten ensemble. I 1690-1717 gg. bygget nu eksisterende tårne og vægge, der strakte sig i mere end en mile langs omkredsen og dannede en malerisk kloster Kreml. Til ære for de dræbte i Raif munke i 1708 byggede de en kirke i sten, i 1739-1827 toårige. monastiske celler bygget over den broderlige Sofia kirke - en af de mindste: i templet af de eneste syv mennesker kan være på et tidspunkt. I perioden 1835-1842 år blev opført i stil med klassisk georgisk Katedral - arbejdet med arkitekten M. Korinth, og i 1889-1903 år. bygget den højeste bygning i klosteret - Gate klokketårn, i længden er omkring tres meter. I årene 1904-1910 blev bygget i neo-russisk stil Trinity Cathedral tegnet af arkitekt F. Malinowski.

Nu Raif kloster i Kazan er et af de mest luksuriøse og storslåede arkitektoniske ensembler i Middle Volga. Ekstraordinær billedlig giver det et unikt miljø: Sumy Lake (også kaldet raifa) omkring halvanden kilometer i længde og en bredde på 300 meter og en dejlig fyrreskov, der i 1960 erklæret et naturreservat.

Begivenheder efter 1917 revolutionen

På tærsklen til Oktoberrevolutionen Raif kloster (Kazan) udgjorde firs nybegyndere og munke. I 1918 klostret officielt lukket, men selv kirker i flere år været brugt til tilbedelse. Anklaget for anti-sovjetiske og kontrarevolutionære aktiviteter i 1930 blev anholdt novice Peter og den sidste munke, Josef, Job, Sergius, Barlaam, Anthony. I samme år, alle af dem skudt. C 30'erne her var et fængsel for fanger, så - Borstal.

Kun i 1991 genvandt Raif Kloster Kazan. Archimandrite Vsevolod minder om, at da han stadig var en ung, først kom til den ødelagte og forladte kloster med to nybegyndere, virkede det utrolig genoplivning. Men alt viste sig overraskende, at den første, der begyndte at hjælpe munkene var lokale muslimer.

Den nuværende situation

Nu brødre, har op til tres mennesker. Klosteret driver en skole-børnehjem (drenge). Hele arkitektoniske kompleks er fuldstændig renoveret og fuldt restaureret klosterlivet. Gæsterne elsker at komme til byen Raif kloster (Kazan). Anmeldelser af pilgrimme er fyldt med beundring for, hvad der er smukke blomsterhaver, nogle fantastiske skulpturer, en vidunderlig ånd, hvad en smuk natur. Vi har overlevet tre kirker: Trinity og georgiske kirker og katedralen til ære for de dræbte i Raif munke. Derudover er der Sofia kirke.

Raif kloster (Kazan): udflugter

For at besøge klostret området er åbent på ethvert tidspunkt af dagen. Den nemmeste måde at komme her - ankommer med bus fra Kazan. Fra nord Station busser til Urazly og Kulbashey deres flyvninger passerer gennem Raif kloster. For pilgrimme på det område af klosteret er der et hotel, som kaldes "House of pilgrimmen." Dagligt fra 07:00 indtil 20.45 i kloster kapellet er åben velsignelse af vand, som blev indviet patriark af Moskva og Hele Rusland Aleksej II i 1997. Siden oldtiden, vand er et middel og et symbol på rensning, især hvis vandet er helliget. Velsignelse af vand Kapel står på den vestlige side af pladsen prihramovoy, som gennemføres vand fra artesiske brønde. Gæster og pilgrimme kan altid tage en tår vand hellige kilde, eller skriv det og tage med dem. For dem, der ikke ønsker at komme her på egen hånd, tilbyder mange rejsebureauer guidet tur i Raif kloster. Kazan - en vidunderlig by, der kommer til ham, ikke glip af muligheden for at se denne bolig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.