TravelingRetninger

Learning geografi: hvor Novorossiysk?

Novorossiysk - en stor by og havn beliggende i den mest bekvemme og frostfrit bugt af Sortehavet. Hvor er Novorossiysk i Sortehavet hvilket land du kan besøge så mange mindeværdige steder af militær herlighed, at føle den kraft af den nordøstlige vind og se det enorme antal køretøjer på vejene? Større by kaster i havet rum, beskytter bjergsiderne i Kaukasus.

Geografi og klimaforhold i byen

Novorossiysk ligger i Tsemesskaya bugt den russiske Sortehavskyst. Dannelsen af klimaet i dette område har en enorm nærhed indflydelse til havet og sikkerheden i Kaukasus-bjergene. Om vinteren er det luftmasse karakteriseret som en moderat form for klima, og i sommersæsonen regerede en bold tropisk luftcirkulation. Den region, hvor Novorossiysk, er epicentret for de naturlige fænomener og er kendetegnet ved unormal virkning af den nordøstlige vind fra bjergrygge. Kold vind kan slå den sydligste by i isen palads med indikatoren 20C. Komfortabel temperatur på sommermånederne under indflydelse af den Anticyklon kan være på nogle periode med unormalt og at nå op på 40 grader. Sådanne katastrofer i Novorossiysk gang i 8-10 år. Hav glatter virkningen af unormal fænomen: stigende varme vintre og korte somre er varme og lange. Klimaet i landsbyen med egenskaber svarende til Middelhavet type.

historiske oplysninger

Rødderne af historien om den største havn i landet, og ty tilbage til oldtidens middelalderlig periode, hvor de gamle grækere grundlagde en kommerciel marina kaldet Bata. Det område, hvor byen Novorossiysk, har altid tiltrukket sin bekvemme geografiske placering. I oldtiden, grækerne bosatte sig her, erobrede territorium nomadiske Alans, opført befæstninger tyrkiske sultaner. Det var først i 1838 russiske tropper ind Tsemess Bay, hvor de grundlagde en militær løsning. I løbet af de tre år af Krimkrigen, blev havnen stærkt beskadiget, da landets militære flåde ringere teknisk udstyr af den britisk-franske eskadrille. I 10 år ruinerne af styrke op et vigtigt center for Sortehavet provinsen - Novorossiysk. Den anden kom fra ødelæggelsen af Den Store Fædrelandskrig. Tyske styrker havde deres egne udsigt over byen og dens strategiske betydning i krigen. Den legendariske havn ihærdighed og Phoenix steget fra asken, er blevet restaureret og genopbygget, sukkede i dag et fredeligt liv. I dag Novorossiysk aktivt voksende og bevæger sig fremad, er det ikke kun en kommerciel havn, men også de kursteder i Krasnodar Territory og Sortehavets kyst af Rusland.

Attraktioner sydlige port

Mere end 100 år pryder dvuhprestolny Dormition Cathedral og den legendariske by mandig. Den store tempel blev altid støtte og åndelig værdi for befolkningen i det område, hvor Novorossiysk. Dannelse af domkirken som et center for religiøs kultur har været udsat for de politiske begivenheder i 1917 og 1937, den tyske beskydning og bombardementer. Renoveret og restaureret tempel arbejde og opfordrede den lokale befolkning, besøgende til byen, imponerer med sin indre skønhed og rigdom af relikvier.

Strandpromenade - et godt sted at beundre den fortryllende udsigt over kysten, hvor Novorossiysk. Mange smukke blomsterbede, springvand, vand og rekreation. Bred og rummelig 2-kilometer gangbro dekoreret med skulpturer "Pigen på delfinerne", "sømands kone '' vand-giver." Dette er et kompleks af monumenter til krigshelte, de store slag, historiske begivenheder og fremtrædende personligheder.

Den unikke tiltrækning af byens kvarterer - en observation platform "Syv vinde". Et ideelt sted for følelsesmæssig nød, spænding og svimmelhed ved synet af en fantastisk panorama. En snoet bjergvej, dyreliv, dramatiske klipper og sten gigant eskorteret til selve webstedet. Ekstrem fornøjelse at se bugten, hvor Novorossiysk, fra en højde på 400 meter, for at besøge grænsen til klimazoner, føle kraften af luftstrømmene.

Fritid og underholdning

Slap af i spa by fuld af variation og sjov. Veludviklet infrastruktur, vand forlystelser, bådture, udflugter til landet, hvor Novorossiysk er imponerende og er fascinerende. Den udvej område af landsbyen, altid i overensstemmelse med kravene af turister. Det er hyggeligt, varm og komfortabel. Fem stenstrande hilse besøgende til byen, hvilket gør det til et populært feriested i Rusland. På grund af de småsten vandet er rent, klart og varmt. Manglen på en sandstrand - højdepunktet i området resort. Ingen sand i poser, øjne, cateringfirmaer og håndklæder.

Et stort udvalg af underholdning er i det lokale center "Maximus". Bowling og billard, karaoke og fester, kaffe sammenkomster, romantisk middag og børneunderholdning, værksteder. Centret ikke kun behager de lyse fornøjelser, men også forskellige versioner af tjenester.

Vidunderlig ferie for voksne og havet af underholdning for børn, der passes i en bypark opkaldt efter Lenin. Square bedste af Krasnodar-regionen - det perfekte sted at have det sjovt, gåture, besøg på museer, teatre, springvand. Ren og adlet Square, mættet havluft og grønne dekorerede dam og skulpturer. Dette er et sted for hele familien ferie.

7 interessante fakta om Novorossiysk

  • Næsten 100 års ferskvand for befolkningen transporteres ad søvejen tankskibe fra Tuapse.
  • Det første anlæg til produktion af Pepsi i Sovjetunionen tjent på det område af den nuværende by.
  • Turister vil være interesseret i den bedste sydlige beach resort - "Sudzhukskaya Spit". Laguna med et roligt og varmt hav, et godt sted for familier med børn.
  • Ved 15 km fra det sted, hvor byen Novorossiysk, frysning bugt butik i bunden af den legendariske passagerskib "Admiral Nakhimov", forliste i 1986.

  • Byen er verdens eneste museum for cementindustrien.
  • Den krydser "Mikhail Kutuzov", udtænkt af Nicholas skibsværft, er en afdeling af Museum of Sortehavet Flåde og udsmykker kaj Novorossiysk.
  • Sydhavn - en flådebase af Sortehavet Flåde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.