ForretningLandbrug

Korrekt vanding jordbær

Behøver jeg at vande jordbær? Døm selv: dens rødder er i det øverste lag af jord til en lille dybde. Det betyder, at "få" fugten fra lag dybere jordbær ikke kan. Ved blomstring og modning af bær på jord (lerjord lys) bør opfylde optimal fugtighed på 70%, senere (efter afgrøden høstes) jordfugtighed er reduceret med 20%. På jord tungere tal kan stige til 80%. Selvfølgelig er du nødt til at tage hensyn klima, med dens nuancer: .. rigelige nedbør, tørke, vind, temperatur ændringer osv Korrekt vanding jordbær og definition af kunstvanding standarder afspejles i kvaliteten og kvantiteten af afgrøden.

På dagen for plantning for bedre overlevelsesrate skal tredobbelt daglig vanding (mindst 0,5 liter per plante) i 15 dage. Så jorden fugt holdes mindre hyppigt (hver anden dag).

jordbær og kræver vanding under frugtsætning, og det bør være daglig i tørt vejr. Det er vigtigt ikke at overdrive det - "oversvømmet" Strawberry er sur, kan maloaromatnoy begynde at rådne bær (selv umodne) direkte til den busk, men med lidt direkte sollys vanding bær og blade er meget reelle forbrændinger. I begge tilfælde falder udbyttet betydeligt.

Vanding jordbær kan gøres på forskellige måder.

1. Sø manuelt. Fremgangsmåden er velegnet til små senge og i det tilfælde, hvor en vis nødvendige dosis.

2. Sø af slangen. Den mest almindelige måde er velkendt for næsten alle gartnere. Indretning til vanding (vanding) er fastgjort direkte til slangen. Denne vanding kan være håndholdt, kan være monteret på stivere (sædvanligvis jern pins). Ulempen ved denne type af kunstvanding - i ujævnt terræn fugt, for ikke at nævne økonomien. Desuden kan stærkt pres forårsage jord udtværing og stripning af rodsystemet, koldt vand provokerer flere sygdomme.

3. kunstvanding. Overbrusning jordbær produceret mobilenheder (skal flyttes), et stykke udstyr kan installeres under jorden. Egnet til store områder. Optimale placering order sprinklere - trekantet-skak, med en afstand på 12-14 m (når vinden er ikke over 16 km / t og et tryk ved udløbet - i forstøveren - 9 kg / sq cm ..). Ved at stænke kan ikke kun øge luftfugtigheden, men også at sænke temperaturen.

4. Et system ved hjælp af en vandkande sprinklere - mikrodråbe og dryp (interne og terminal). Den første fremgangsmåde til posen (beholder) af dyrkningsmetode, sidstnævnte - for konventionelle (antenne) senge. Blandt disse systemer, den største efterspørgsel er efter dem, der gør det muligt at justere vandgennemstrømningen. Den største fordel - i direkte feed af livgivende vand direkte til rødderne.

Drypvanding - de mest lovende og bekvem vanding jordbær, der støtter jorden, hvor planternes rødder er, i våd tilstand. I dette tilfælde er gangene holdes tørt, hvilket betyder - er reduceret, og antallet af ukrudt. En sådan jordbær vanding eliminerer tab af fordampning. Blandt sine fordele - manglen på jord skorper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.