Hjem og familieBørn

Fodring børn på 11 måneder: kost, opskrifter og menuer. Et barn i de første 11 måneder: vækst, ernæring og pleje

Moms babyer første leveår har en masse spørgsmål. Så forældrene er interesseret i udviklingen af barnet, uanset om han spiser og så videre. Hvis dit hus har et barn på 11 måneder af udvikling, ernæring, bør pleje være passende for alder. Det er disse punkter vil blive diskuteret yderligere. Artikel vil fortælle dig, hvordan man opfører sig i et barn på 11 måneder. Udvikling, ernæring, pleje, samt krummer menuen omtrentlige vil blive præsenteret for din opmærksomhed på dette materiale.

Hvad kan pjevs i denne alder?

Hvad skal være et barn 11 måneders udvikling og ernæring? Den knægt i denne alder er temmelig godt træk på egen hånd. Men han gør det først og fremmest på alle fire. Også pjevs kan gå med sin mor på håndtaget eller bevæger sig langs støtte. Nogle babyer i denne alder allerede gå alene. Men dette er ikke en vigtig færdighed i denne periode af livet.

Et barn i de første 11 måneder er allerede godt klar over deres pårørende, der bekymrer sig for dem. Han tager glæde, når de vises. Knappe forsøger hele tiden at udforske verden omkring os. I sin tale lager allerede stavelser som "ma", "pa", "ba". Nogle børn er allerede sige: "Giv mig" - samt at forsøge at gentage for mange voksne sætning. Har en meget hurtig udvikling af barnet er 11 måneder. Og fødevarer bør være passende.

Kosten bør være til stede krummer proteiner, fedt og kulhydrater. Desuden skal barnet får en masse vitaminer. En meget vigtig rolle i udviklingen og dannelsen af bevægeapparatet spiller calcium og D-vitamin Det er derfor vigtigt at overvåge indtagelsen af barnet alle de nødvendige materialer til ham. Anslået krummer menu vil blive beskrevet senere.

Hvordan til at passe et barn i denne alder?

Mad til børn på 11 måneder bør være regelmæssig. Dette er nøglen til en korrekt udvikling. Babymad bør tages 4 gange om dagen. Nogle børn i denne periode er stadig i de fem måltider.

Care krummer involverer daglige vand behandlinger. Efter at vågne nødvendigvis vaske barnet. Følg derefter de simple fysiske øvelser. Leg med din baby i løbet af dagen i hans foretrukne spil. Mere taler. Prøv at beskrive mundtligt alle hans handlinger. Dette vil hjælpe de krummer til at udvikle hurtigere.

Søvn er også meget vigtigt for dit barn i denne alder. Afhængigt af arten af barnet, kan han sove en eller to gange i løbet af dagen. Samlede daglige hviletid bør være mindst tre. Om natten, har de fleste børn på 11 måneder ikke vågne op. Men mange mødre, der kæmper for amning, fortsætter med at amme deres børn.

Fodring børn på 11 måneder: de grundlæggende forbud

På hvad skal kategorisk afvise i denne alder? Banned alle saltede, syltede, røgede produkter. Du må heller ikke give børnene færdigretter, fastfood og meget fedtholdige måltider.

Fodring børn på 11 måneder må ikke indeholde komælk. Bouillon bør ikke være fedtet. Det er uacceptabelt at bruge dem til udarbejdelse af svinekød eller oksekød. Når du vælger fisk til din baby nægter laksen familien. Chokolade og andre fødevarer, der forårsager allergi, og bør udelukkes fra kosten af krummer.

Menu til barn

Kosten af barnet i de første 11 måneder bør være forskellige. Den bør omfatte korn, supper, grøntsager, frugt, kød og fiskeretter. Pjevs skal også vænne sig til bageri- og mejeriprodukter. Overvej den omtrentlige ernæringstilstand børn på 11 måneder:

  • Breakfast. Dette måltid bør finde sted umiddelbart efter at vågne op og holde vand behandlinger. Til morgenmad, lavet til at spise grød. Det kan være forberedt på tør mælk eller bruge bryst produkt. Hvis et barn får 11 måneder af kunstig ernæring, kan du bruge en blanding tilpasset til madlavning korn.
  • Frokost. Ved middagstid crumb behov flydende fødevarer. Kog barnet grøntsagssuppe. For at gøre dette, bruge uanset dit barn kan lide. Dette kan være en kartoffel, græskar suppe eller nudler. Hvis du foretrækker kød, og derefter give præference til kylling eller kalkun. Du kan også tage kalvekød eller kanin. Skæring bør ikke indeholde fedt og knogler. Til dessert, kan du tilbyde dit barn frugtpuré. I denne alder, kan du spise bananer, æbler, pærer, druer og andre frugter. Vær på vagt over for orange eller mandarin, og eksotiske frugter.
  • Eftermiddagste. Efter en lur er nødvendig for at fodre barnet snack. For at gøre dette, kan du bruge mejeri kompositioner. Børnene elsker de flydende yoghurt og kvark. Nu kan du købe præfabrikerede produkter eller lave dem selv. Eftermiddagste kan variere kiks dyppet i mælk eller juice.
  • Middag. Dette måltid skal være nemt, men på samme tid nærende. Tilbyd din baby oksekød suppe med omelet eller au gratin. Husk, at æggeblommen bør regelmæssigt indtages din baby. Forbered til baby fisk soufflé eller et par.

Opskrifter af populære retter til spædbørn

Hvilke retter kan tilbyde dit barn i alderen 11 måneder? Nedenfor kan du sætte pris et par opskrifter.

  • Den første skål. Kog 100 gram kylling. Tilsæt de hakkede gulerødder, kartofler. Hvis barnet har et problem med en stol, tilsæt derefter ris og roer. Kog indtil kogt mad, så knuse i en blender.
  • Kød soufflé. Kog kødet og male det i en blender. Bland med pisket æg og bages ved 120 grader.
  • Vegetabilske gryderet. Kog i et par græskar, kartofler, squash, løg og gulerødder. Brug en kop, hvorigennem saften er løbet. Mash med en gaffel og grøntsager tilbyde et barn.
  • Grød. Kog din favorit korn af dit barn i vandet. Fem minutter før afslutningen af madlavning, tilsættes 200 ml modermælk eller tilpasset blanding. Bring til en klar og hak før servering, hvis det er nødvendigt.

Amning eller mad mix?

Kosten af barnet på 11 måneder omfatter indtagelse af modermælk eller tilpasset formel. Glem ikke at sætte barnet til brystet efter frokost måltid. Det er også nødvendigt at fodre barnet og før nattesøvn. Denne tilstand vil hjælpe krummerne at falde til ro, og hurtigt dykke ned i en verden af Morpheus. I lang amning at fodre krummer i perioden fra tre til klokken otte om morgenen.

Opsummering

Nu hvor du ved, hvad der skal være barnets kost på 11 måneder. Prøv at holde sig til den rigtige tilstand. Hvis det er nødvendigt, søge råd hos en børnelæge. Sundhed på dit barn og den rette udvikling!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.