HjemlighedHavearbejde

Et par tips om, hvordan man passer krysantemum derhjemme

Gerbera hjemland er Sydamerika. Til dato har opdrættere trukket omkring 80 arter af denne plante. Gerbera blomster meget lig kamille. Men afhængig af sorten, kan de have de mest forskelligartede farve og størrelse knopper. Anlægget føles fantastisk på åben mark, og i den almindelige urtepotte. I denne artikel vil du lære, hvordan man passer krysantemum derhjemme. Det er nok til at observere nogle enkle anbefalinger, og planten vil periodisk glæde dig med sine lyse blomster.

Hvordan til at passe hjemmet Gerbera

landing

Til dyrkning i hjemmet er bedst at købe lavtvoksende sorter (op til 30 cm). Hvis en ung gerbera er købt i butikken, ikke umiddelbart genplante det i en ny gryde. Giv hende tid til at tilpasse sig den nye atmosfære. Repotted gerbera anbefalede kun to uger efter købet, og kun når det er fuldt blomstrede. Ellers vil blomsten bliver syge. Pot bør vælges større end den, som blev solgt gerbera. Til plantning er bedst egnet svagt sur jord (sand, tørvemos, bundark, tørv). I bunden af potten lå dræning. Hvordan til at passe krysantemum derhjemme? 3 uger efter transplantationen Feed af planterne med en opløsning af mineralsk gødning.

pleje

Gerber elsker varme og lys. Mest komfortable hun vil føle på den østlige eller sydøstlige vindueskarm. Sådan at tage sig af de liljer i hjemmet, så de er sunde? Du skal vide, at dette anlæg er modtagelige for forskellige sygdomme. Derfor med henblik på forebyggelse bør være hver anden uge for at behandle den fitosporin.

vanding

Hjem gerbera elsker fugt. Dog kan overdreven vanding forårsage det uoprettelig skade. Skyl jorden anbefales kun, når det øverste lag er tørt. Vanding er bedst sker gennem den nederste bakke. Luften omkring gerbera bør regelmæssigt sprøjtes. Dette bør dog ske på afstand, for at undgå dryppende vand på blomster og blade.

temperatur

Ønsker du at vide, hvordan man passer værelse Gerbera? Opret de betingelser, hvorunder blomsten vil føle sig godt tilpas. Om sommeren bør temperaturen være i intervallet tyve grader. Og i solen planten i hvert fald ikke kan placeres. Udluft det rum, hvor blomsten. Hvis dette ikke er muligt, sende det til altan i 10-15 minutter. I efteråret og vinteren dette anlæg til den bedste temperatur er 14 grader. Faktum er, at i denne periode gerbera hvile og forberede den næste blomstring.

top-dressing

Hvordan til at passe krysantemum derhjemme, så de blomstrer regelmæssigt og tiltalende grøn frodighed? Fra februar til april, og i sommermånederne er det nødvendigt at udføre bladgødskning af mineralsk gødning, der indeholder kvælstof. Imidlertid bør opløsningen være lav-koncentration. Gerbera foder anbefales hver tredje uge. Under blomstringen gøde jorden bør være oftere. I dette tilfælde er det bedst at bruge løsninger med et højt indhold af kalium.

blomstring

Således at anlægget er startet knopper, det kræver en vis varighed af dagslys. Normalt ikke mere end 12 timer. Det er derfor, gerbera blomster fra august til november måned. Om vinteren, begynder hun en hvileperiode. Og fra juni til august, anlægget begynder hurtigt at opbygge en masse grønt. Problemer med blomstring kan opstå, hvis gerbera blev plantet i for stor en gryde. I dette tilfælde, alle de kræfter det vil blive givet til tilgroning. Når overdreven tilførsel af nitrogenholdige gødninger kan også give problemer med blomstring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.