SundhedSygdomme og betingelser

Salpingo og graviditet: hvad er konsekvenserne? Salpingo - hvad er det? Salpingo: behandling

I de senere år er mere retfærdig sex i stigende grad konfronteret med forskellige sygdomme i den seksuelle sfære. En af de ofte forekommende sygdomme er betændelse i vedhængene i uterus. Enhver kvinde har brug for at vide om, hvordan provenuet salpingo, hvad det er, symptomer og konsekvenser af sygdommen. Lad os prøve at finde ud af i detaljer i disse spørgsmål.

Salpingo: hvad er det?

Først, lad os sige, at salpingo (også kaldet adnexitis) henviser til betændelse i æggelederne æggestokkene. I de fleste tilfælde er disse organer er tæt forbundet, og er direkte afhængige af hinanden. Læger skelnes mellem tre former for patologi: akut inflammation; subakut form af sygdommen; time. salpingo.

Derudover er der er en klassifikation af sygdommen, der afhænger af det område, hvor der var betændelse. Der er følgende undertyper: kronisk bilateral salpingo; leftside inflammation; sidet salpingo.

Årsagerne til den inflammatoriske proces

I de fleste tilfælde, det agens af sygdommen er bakterier. De kan fremstilles som ubeskyttet kontakt med ubekræftede partner eller gennem personlig pleje husstanden i. De mest almindelige smertefulde mikroorganismer, som er forårsagende midler af sygdom omfatter følgende: stafylokokker og streptokokker, gonokokker og E. coli og adskillige andre bakterier.

Desuden kan akut oophoritis være forårsaget af infektion, som er til stede i kroppen. På grund af et svækket immunsystem bakterier bevæge sig frit gennem blodbanen og kan bo på ethvert sted bekvemt for dem orgel. Ved at provokere sygdomme indbefatter bihulebetændelse og bihulebetændelse, ondt i halsen, betændelse i tarmene. I tilfælde af bughindebetændelse udvikler ofte akut salpingo.

Symptomer på sygdommen

Afhængigt af hvilken form af sygdommen er til stede i en kvinde kan have forskellige symptomer på sygdommen.

Den akutte form

I dette tilfælde kvinden klager høj feber (op til 39 grader). Også, at patienten oplever en generel svaghed og utilpashed. Når spredning af smitte i det område af livmoderens muskulatur kan observeres purulent udflåd fra kønsorganerne.

En kvinde med diagnosen "akut salpingo-sidet" omkredsende oplever smerte i underlivet, som kan angives i lænden eller ben. Desuden er denne form af sygdom karakteriseret ved ubehagelige trykke fornemmelse under samleje.

Hvis messen køn ikke er i tide til at se en læge og få en passende behandling, vil betændelse i vedhæng i et par uger gå videre til næste fase - subakut salpingo.

subakut formular

På dette stadium, kvinden fortsætter med at føle smerte i nedre maveregion segment. Krop temperatur gradvist sænkes og når det normale område, så dame længere bekymre dig. På dette tidspunkt, kvinden begynder at tro, at det er blevet meget lettere, og hun vandt hans kræfter lidelse. Men i virkeligheden er det ikke så. Organismen er mere retfærdig sex ophører med at bekæmpe betændelse og tager skadelige bakterier som allerede kender til ham.

Subakut form for betændelse foreliggende temmelig lang. Hun bliver hurtigt kronisk oophoritis. Hvad er det, og hvad symptomer har denne form for sygdom?

Den kroniske form

På dette stadium, er kvinden ikke føler sig lidt eller intet ubehag. Feber, der er forbundet med betændelse i vedhæng, der ikke længere overholdes. Let smerte kan vises og forsvinder på egen hånd. Som en førstehjælp kvinder bruger ofte traditionelle smertestillende, men det er forkert.

Jo længere behandlingen er forsinket sygdommen, jo større kan være konsekvenserne. I den kroniske fase unilateral eller bilateral salpingo udtrykkes af følgende symptomer: tilbagevendende smerter i underlivet, er værre under udledning af menstruationsblod også reduceret libido, kvindelige meddelelser, månedligt bliver rigelige og kommer uregelmæssig.

forværring

Forværring af kronisk salpingoophoritis kan forekomme med et mindre fald på immunitet eller efter kraftig eksponering. I dette tilfælde kan en kvinde fejre alle de samme symptomer, som har en akut form af sygdommen, men de er kombineret med tegn på kronisk inflammation.

risikofaktorer

Så nogle af de fakta om denne sygdom som salpingo (hvad det er som om der er en infektion, hvilke symptomer opstår), du allerede kender. Tror ikke, at hvis du har en infektion, er det helt sikkert blive, og betændelse i vedhæng. Hvem er i fare, og mest sårbare over for det faktum, at der salpingo sygdom?

I de fleste tilfælde, at sygdommen rammer kvinder efter fødslen eller abort (hvis for infektion under proceduren), når underafkøling opstår eller hyppige stressede situationer. Desuden kan betændelse forekomme i retfærdig sex, lider af forstoppelse eller betændelse i tilgrænsende organer fra bughulen.

diagnosticering af sygdommen

Uafhængigt sæt dig selv en sådan diagnose er næsten umuligt. I de fleste tilfælde, at patienten undersøgelse i flere etaper. Lad os undersøge dem i detaljer.

Undersøgelsen og interview

Når du kontakter en læge er næsten altid patienten kører undersøgelsen. Lægen finder ud af, hvor lang tid foruroligende symptomer som udtrykt af deres karakter. Som specialist, bedes angive, om en kvindes fødsel eller abort, hvor mange seksuelle partnere, hun havde. Du skal vide, om den tidligere identificerede eventuelle genitale infektioner, og om de blev behandlet. En læge skriver alle data i patientens personlige kort, og derefter fortsætter til manuel inspektion.

Inspektion på gynækologisk stol

Umiskendelig tegn salpingoophoritis udtrykt smerte på manuel inspektion. Lægen omhyggeligt sonder regionen af livmoderen og vedhæng, noterer deres placering. Ved forskydning kan forekomme organer mistanke om sammenvoksninger i bækkenet, som er en af inflammatoriske komplikationer.

laboratorium forskning

Efter gynækologisk undersøgelse i hegnet materiale til analyse. I de fleste tilfælde, læger undersøge udflåd, hvori kan detekteres patogenerne.

Undersøgelsen anbefalede også, at blodet. I henhold til niveauet af hvide blodlegemer og røde blodlegemer lægen bestemmer, om der er en inflammatorisk proces i kroppen af patienten.

ultralyd diagnose

Ganske ofte forværring salpingoophoritis diagnosticeret under undersøgelsen ved hjælp af ultralyd. I nogle tilfælde diagnosen bliver uventet nyhed for kvinder. I dette tilfælde kan eksperten ser på skærmen alle de indre organer af patienten. Når denne patologi godt set betændte æggeledere. Også under ultralydsundersøgelsen lægen bemærket en stigning i størrelsen af æggestokkene og deres stramme kapsel. Desuden kan detekteres forskydningen af bækkenorganerne forhold til hinanden. Dette indikerer en tilstand af forsømmelse og kronisk inflammation.

laparoskopi

Hvis forskningen er ikke nok, adnexitis (oophoritis) er diagnosticeret under laparoskopi. I dette tilfælde, lægen indsætter ind i patientens mave flere små manipulatorer, som ser alt hvad der sker inde i maven, på den store skærm. Ved den samme metode kan gennemføres sideløbende behandling, hvis det er nødvendigt kirurgisk indgreb.

Behandling af betændelse i vedhæng

Afhængigt af hvad har salpingo symptomer, og behandling skal være passende. Efter grundig undersøgelse og diagnose lægen tildeler patienten en række foranstaltninger for at fjerne betændelsen. Den akutte form af sygdommen er næsten altid korrigeret under nøje overvågning af specialister. For at gøre dette, kvinden sendt til hospitalet. Kronisk betændelse kan korrigeres i hjemmet, men i dette tilfælde skal du overholde alle anbefalinger fra din læge.

konservativ korrektion

Hvis en kvinde har en akut salpingo, vil symptomer og behandling være i direkte afhængighed. Behandlingen bør foretages umiddelbart, mens de vigtigste tegn ikke er forsvundet, og sygdommen er ikke bestået i subakutte formularen.

I de fleste tilfælde, akut inflammation kuperet antibakterielle lægemidler. Før korrektionen er absolut nødvendigt at gennemføre en undersøgelse af følsomhed over for sådanne lægemidler. Efter opnåelse analyseresultatet læge tildeler adskillige præparater, fx injektioner "Gentamycin" tabletter "Vilprofen" lægemiddel "amoxicillin", betyder "Naksodzhin" og andre.

Desuden er det nødvendigt at udføre co-vitamin terapi for at forøge modstandsdygtighed over for infektioner. I sådanne tilfælde foreskriver følgende lægemidler: tinktur af echinacea, vitamin B og C, samt komplekse mineraltilskud.

Efter korrektionen af anbefalede indtag af gavnlige bakterier til restaurering af mikrofloraen, er pulvere anvendes til dette "Bifidkmbakterin" og "Lactobacterin", "Lineks" tabletter, kapsler "Atsipol", gel eller stearinlys "Vagilak".

Hvis der var forværring, skal det nødvendigvis gennemføres af sin behandling. Kronisk salpingo ofte forværret efter stress og hypotermi. Det er grunden til, ud over den grundlæggende behandling er nødvendigt at tage beroligende midler Tabletter "tenoten" dråber "Knott" sirup "Novopassit" og klæde sig varmt i koldt vejr.

kirurgisk behandling

Hvis en kvinde har i høj grad avancerede former for den inflammatoriske proces, er det sandsynligt, at hun får brug for kirurgi. Hvis de opdages i de abdominale adhæsioner, der forårsagede salpingo, symptomer og behandling er passende. Som kan påvises små vækster på æggelederne på tidspunktet for diagnosen. De ligner små poser, hvor pus akkumuleres. Brud på en sådan lomme kan forårsage betændelse og peritonitis tilstødende organer. Det er derfor vigtigt tid til at fjerne disse formationer.

I de fleste tilfælde er kirurgi udføres laparoscopically. det kan være en diagnostisk tider, men derefter gå til medicinsk procedure. Patienten indgives i en tilstand af anæstesi og ved hjælp af manipulatorer fjerne vækster dissekere sammenvoksninger, returnere organer i sin sædvanlige placering. Også kontrol af æggelederne og plast kan udføres hvis nødvendigt.

komplementære behandlingsformer

Hvis en kvinde bliver fundet kroniske salpingo, symptomer og behandling, som vi allerede har diskuteret, kan terapien udføres og en alternativ metode. Ganske ofte, er messen sex med en sådan diagnose tildelt et mudderbad eller tamponer. Meget godt eliminere den inflammatoriske proces af radon bade. De kan også tildeles fysioterapi, ultralyd og magnetiske bølger. Takket være sådanne begivenheder sammenvoksninger i bughulen eller suspendere dets udvikling ikke finder sted. Det skal bemærkes, at resultatet af behandlingen fase af sygdommen påvirker.

Salpingo og graviditet (konsekvenserne)

En af de vigtigste konsekvenser af denne sygdom er den manglende evne til at undfange et barn på egen hånd. Æggelederne er små hår (fimbriae) er til stede i hele. Det er dem, efter ægløsning og befrugtning hjælp flytte ægget til livmoderen. Efter disse "fingre" myokardie betændelse holde sammen og ophøre med at fungere.

Det kan også forekomme dannelsen af adhæsioner, som påvirker æggelederne og forhindrer den kvindelige celle frit kan bevæge sig på dem. En af de hyppigste komplikationer af graviditeten er uden for livmoderen. Mænd celler, så små, at de let kan trænge disse plenochki, men det befrugtede æg allerede kan ikke gå ned i livmoderen og tillægger væggen i æggelederen.

Ligeledes kan fraværet af graviditet i en sådan sygdom skyldes det faktum, at æggestokkene er alvorligt forringet. I nogle tilfælde, follikulært vækst aftager og stopper ægget gør én gang. Hvis ægløsning har fundet sted, det gule legeme, der dannes på det sted, hårsækken, arbejder meget dårlige og udsender lidt af hormonet, som er så nødvendig for udviklingen af graviditeten.

Sådan får gravid med salpinooforite?

Mange kvinder spørger: "Hvis diagnosen" kronisk salpingo "er det muligt at blive gravid?" Det siges, at der forud for planlægningen af et barns behov for at foretage en grundig undersøgelse og behandling. Først skal vi finde ud af, hvad der var årsagen til den inflammatoriske proces, og at fjerne de sygdomsfremkaldende bakterier. Efter at du har brug for at øge din immunitet og genoprette mikrofloraen.

Ved tilstedeværelse af sammenvoksninger er nødvendigt at kende status for æggelederne. For at gøre dette, gennemførte hysterosalpingografi (metrosalpingography). Under ultralyd anordning eller røntgenmaskineoperatøren lægen indsætter kateteret i kvindens livmoder, hvorigennem strømmer en væske kontrast. Under normale forhold bør det ikke komme ud i bughulen. Det ses på skærmen ultralyd eller røntgen. Hvis æggelederne er ufremkommelige, så kirurgisk indgreb er nødvendigt for at genoprette deres arbejde.

Det siges, at selv efter en sådan behandling chancerne for, at graviditeten er meget lille. I nogle tilfælde, til par efter flere års forgæves forsøg på at ty til kunstig befrugtning. I dette tilfælde, undfangelsen finder sted uden for kvindens krop. Efterfølgende repræsentant for svage køn i livmoderen embryo sidder, klar til fastgørelse. Men selv i dette tilfælde er det umuligt at garantere, at en graviditet vil udvikle sig.

Hvis beskadiget fimbriae, mest af alt, kirurgi vil ikke bringe dig nogen effekt i æggelederne. Gendan disse mikroskopiske "fingre" er simpelthen umuligt. Måske i et par år, vil medicin træde langt foran, og eksperter vil finde en måde, hvordan man gendanner sammenfiltret fimbriae af æggelederne. Men i øjeblikket er der ikke en sådan fremgangsmåde. Det er derfor vigtigt at overvåge sundheden for deres reproduktive system.

konklusion

Det er værd at bemærke, at rettidig behandling af livmoderen har en rimelig god prognose. De fleste kvinder, i tide til at se en specialist for at få hjælp til succes blive gravid og føde børn. Det er derfor, det er så vigtigt ved de første tegn på sygdommen til at stole på erfarne læger.

De første symptomer på akut salpingo-oophoritis svarer meget til de af ektopisk graviditet, cystens eller ovarieproblemerne, såvel som betændelse i appendiks og peritonitis. Måske har du ikke en almindelig betændelse, men snarere en alvorlig patologi, der kan føre til døden. Forsøg ikke lægen. Bede om hjælp til tiden og være sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.