Nyheder og SamfundPolitik

Iskhak Razzakov: fotos og biografi

Iskhak Razzakov - en enestående personlighed, har bestået testen og forblev i hukommelsen for befolkningen. I løbet af sin levetid, han ikke blev værdsat af hans samtidige og hans herlige navn glemt. Kun en ny æra - udvikling af demokrati og reformere den kirgisiske livsform tilbage land navn Razzakova.

barndom

Iskhak Razzakov, hvis biografi er beskrevet i denne artikel, er vokset op uden forældre og blev bragt op på et børnehjem. Han blev født på den femogtyvende oktober 1910 landsbyen Khorasan Leilek distriktet (Batken regionen). Da han var tre, hans mor døde, og yderligere to - faderen døde. Således barnet blev forældreløs.

Pårørende sendte ham til et børnehjem, hvor drengene blev uddannet kirgisisk, usbekiske og russiske nationaliteter. Her lærte han at læse og skrive, hvilket gør de første skridt i livet. Fra barnsben blev han udmærker sig ved ønsket om at tilegne sig viden og kærlighed til bogen. Han talte flere sprog og var på internationalistiske overbevisning.

læring

I 1923 blev Ishaq sendt til undersøgelse i Tasjkent. Fra 1925 til 1929. Han studerede ved Institut for Uddannelse, derefter to år beskæftiget med at undervise samfundsfag på Samarkand College of Commerce. På dette hans træning var færdig, og i 1931 han trådte Moskva Institute. Krzyżanowski.

I begyndelsen af sin politiske karriere

Efter at have studeret Ishaq Razzakovich Ra'zac vendte tilbage til Usbekistan, hvor han tjente som landsplan. I dette land, blev han betragtet som en usbekisk, og meget få mennesker vidste, at han var Kirgisiske. Ved hans hjem kom han, da han var en erfaren politiker.

Den Kirgisiske Republik var behov for unge fagfolk, og det gjorde opmærksom på høje steder.

Når Razzakov 35 år, ledelse udnævnte ham formand for Ministerrådet. Så var han først sekretær for det kommunistiske parti centralkomité Den Kirgisiske Socialistiske Sovjetrepublik, og i 1967 trak han sig tilbage.

Merit Razzakova

Formålet med omstruktureringen af Sovjetunionen var i efterkrigsårene landet på en fred fod. Under manuel har Ishaq Kirgisistan erhvervet tyve industrielle anlæg i den nationale økonomi. Det Alamedin, Lebedinovskaya hydroelektriske, miner og Sulukta i Kyzyl-Kiya, ikke-jernholdige metaller mine i Kant, anlægget "Kyrgyzavtomash" og andre virksomheder.

I 1948 blev jernbanen bygget, der forbinder Kant og fiskeri. Dens længde - 172 km. I 1950, den samlede længde af jernbaner i Den Kirgisiske SSR var 368 kilometer. På dette tidspunkt også det afsluttet opførelsen af Ortho-Tokoy reservoir BCHK. I en kort periode fra 1945 til 1960. 59 fabrikker og anlæg bygget.

Det var en stor succes for landet. For første gang i Issyk-Kul begyndte at gå vandscootere, og der er etableret trolleybus trafik i hovedbyen republikkens (Frunze). Iskhak Razzakov opmærksom på, at uden uddannelse Den Kirgisiske SSR industrien gav ikke anledning til.

Åbne universiteter: Athletic Institut, KNU, KZHPI, Przewalski og Osh Pædagogiske Institut. Ra'zac indledte skabelsen af den første ingeniørhøjskolen i republikken, denne begivenhed fandt sted i 1954. I 1960, han tilbød at give skolebørn en gratis frokost. Af denne grund, blev han anklaget for at spilde budgettet. Det var en succes, og samtidig farlige skridt Ishaq.

Under hans ledelse af Ra'zac bidrog til at opnå konkrete resultater i udviklingen af medier og kultur. I halvtredserne Den Kirgisiske Socialistiske Sovjetrepublik at skabe kunstværker og litteratur. I 1958 i Moskva blev afholdt folkemusik årti, der priste republikken og dens kultur i hele Sovjetunionen.

I 1958 har Republikken gymnasier modtog diplomer 3477 elever i de seneste fem år, 534 af dem - kirgisiske. Hertil kommer, gymnasier indskrevet 2960 mennesker, herunder 300 Kirgistan. Ra'zac mente, at dette faktum er utilgiveligt for republikken.

De sidste dage af en fremragende leder

I tresserne, faldt han i unåde under Khrusjtjov. Han blev fulgt, og han var flyttet med sin familie til Moskva. Desværre, hans skæbne var sådan, at døde Iskhak Razzakov i et fremmed land. Han døde den attende marts 1979 hovedstaden i Sovjetunionen.

Tyve år efter død støv Razzakova transporteres til kapital Kirgisistan og ærefuldt begravet i Ala-Archa kirkegård.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.