FormationHistorie

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk, og hvad er resultatet?

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk, historikere ajour er ikke indstillet. Det antages, at mellem det andet og det syvende århundrede e.Kr., talrige Stammer Hunnerne, Alans, tyskere og andre. Blev fjernet fra deres bopæl og gik mod syd-vest, hvor bosatte sig i den øvre del af Volga og Don, i Storbritannien, Spanien og Gallien, knusning samtidig vestlige romerske imperium og "afsluttede" resterne af den antikke verden. Forårsaget af at blande romerske latiniseret folk med barbarer stammer blev grundlaget for moderne Romance nationaliteter, med mange etniske og kulturelle værdier er forsvundet fra jordens overflade.

Årsagen til migration af folk var klimaforandringerne?

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk? Og hvad er resultatet? Vi kan med sikkerhed sige, at resultatet af denne hidtil ukendte proces var dannelsen af politiske og etniske kort over moderne Europa, som efterfølgende sådanne væsentlige ændringer undergået nogen mere. Årsagen til massen migration begyndte, mest sandsynligt, klimaændringer, kendt som klimaet pessimum i den tidlige middelalder. Det menes, at denne proces er begyndt i forskellige regioner i årene 250-450 e.Kr. og helt færdig et eller andet sted i 750 år.

Under pessimum gennemsnitlig årlig temperatur blev omkring en halv grad under det normale, hvilket resulterer i en række regioner have katastrofale konsekvenser, da klimaet blev vådere vintre - koldere.

Årsagerne til befolkningsnedgang

For at forstå, hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk, og hvad er resultatet, er det nødvendigt at undersøge de ændringer i betingelserne for eksistensen af befolkningerne i Nordeuropa i den pågældende periode. Forskere har fundet, at i disse år i Alperne signifikant øget opløsning is. Som et resultat, skov grænse forskydes med 200 meter ned. Fordi blev observeret af de kolde misvækst i de bjergrige områder bliver umuligt at dyrke korn og producere vin på Vesterhavet og i det sydlige England regioner skyldes indsatsen af storme havde mistet en række af jord, herunder frugtbar.

En alternativ version

Overvej, hvornår og hvorfor og hvornår begyndelsen af den store migration af folk, og hvad er de resultater (kortvarigt) som påvist mønster af vekslende klimatiske optima pessimums og (i det sidste observerede stigning i temperatur), og den næste afkøling kan finde sted i fremtiden.

Nogle forskere mener, at overgangen til den sydlige del af de nationer, er blevet noget tidligere, i den romerske varmeperiode når temperaturen var 1-2 grader over det normale, og der er tilstrækkelig nedbør, der tilsammen har bidraget til velstanden i landbruget og husdyr, som igen Det førte til en stigning i befolkningen. Det øgede antal Stammer gepider, vandaler og klar førte til, at nogle af dem gik til syd og bosatte sig i Sortehavet og Karpaterne før Great Migration.

Det hele startede med Gotland

Nogle historikere, overvejer spørgsmålet om, hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk i Tyskland, bemærkede, at måske processen startede med resultatet af de germanske stammer klar til Gotland og syd for det moderne Sverige i begyndelsen af det første århundrede e.Kr..

Under ledelse af kong Berig gotiske stammer ankom på det område af nutidens Polen, hvor Vandalerne fortrængt Rugova og tvunget til at trække sig tilbage længere sydpå. Således at grænserne for det romerske imperium i det andet århundrede for første gang vi ankom germanske folk, der begyndte at lægge pres på den største geopolitiske enhed, æra.

Stimulus fra Asien

At tale om, hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk, skal det bemærkes, at der på dens mest aktive fase, vil sandsynligvis påvirke en bestemt begivenhed. Dette angreb på Stammer hunnerne i Europa, 354 f.Kr., da angriberne erobrede Alan stammer i det nordlige Kaukasus og besatte østgotiske tilstand kører Germanarika, tvinger stammerne mod vest (375 år).

Om hunnerne selv meget lidt information. Nogle af de historikere mener, at Hunnerne - en nation "Hunnerne" ( "Xiongnu"), der boede i den bøje af Gule Flod og skabte verdens første nomadiske imperium. I kampene med nabolande stammer, blev hunnerne besejret og tvunget til at trække mod vest, hvor den kolliderede med de germanske stammer. Men de fleste forskere ikke tro Hsiung-kinesisk, og mener, at de tilhører eller proto-tyrkere, som på alle tidspunkter blev anset krigsførende og blodtørstig nok.

Katastrofe 536-537 år. BC

Undersøgelse hvornår og hvorfor begyndte den store migration af folk, er det nødvendigt at overveje, at i midten af det 6. århundrede var der en kort sigt vejrbegivenheder verdensplan. Det blev karakteriseret ved et fald i atmosfærisk gennemsigtighed i en sådan grad, at de samtidige af begivenheden skrev, at solen skinnede som månen. Det antages, at dette naturlige fænomen var resultatet af større vulkanudbrud, tropisk (Tavurvur eller Krakatoa) eller en følge af en kollision med en stor asteroide planet. Dette skete i Justinian regeringstid i 536-537 år. AD og blev ledsaget af razziaer af myrer, hunnerne og slaverne i Thrakien og Illyrien, det massive tab af befolkningen i det nordlige Kina (80%), genhusning af slaverne ved Elben, ved foden af Alperne, den nederste del af Donau og Øvre Rhinen.

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk? Og hvis pesten er skyldig?

Befolkningen tog fra sult og dårlig høst syd, kæmper med de indfødte med tilfangetagne lander. Endvidere i denne periode var der en mutation kausative middel for pest (eller udskridning med en fremmed legeme), hvilket førte til en pandemi sygdom.

Der kan argumenteres for, at grunden til omdannelsen af den politiske og etniske kort over Europa på det tidspunkt var klimaforandringer, og væsentlige begivenheder, fremskynde processen - angrebet Hun stammer i den europæiske nation.

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk? Og hvad er resultatet? Disse spørgsmål bør overvejes i kronologisk rækkefølge. Efter angrebet af hunnerne begyndte omtrent fire Hundrede år f.Kr. gamle germanske stammer af francen at besætte områder tilhører Rom moderne Holland, fortrænge friserne og Bataver. I 401, kongen af Vesten er klar til Alaric, uden held belejret før Konstantinopel, og forlod efter at der i græske lander i 395, hvilket gjorde en forfærdelig nederlag og plyndring, flyttede med sine tropper og stammer over Alperne og trådte Italien, hvilket blev anset nerazgrablennoy rigt land, så ligesom det endnu ikke havde besøgt barbarerne. I foråret i år 402 truede Alaric beslaglæggelse af Toscana og Rom selv, men i slaget ved Pollentia i dag blev han besejret og forlod den italienske jord. Her vil han være tilbage senere.

Et par år senere (406), sammenstød brød ud mellem stammerne af Alans, Vandalerne og frankerne Alamanni på landet på bredden af Rhinen, som et resultat af, som frankerne flyttede venstre nordlige bred, og Alemany - dets sydlige del. Vandalerne og Suevi (germanske stammer i Østeuropa) i 409 nåede Spanien, hvor bosatte sig i den nordvestlige del af Den Iberiske Halvø.

Faldet i Rom under stormløb af vestgoterne

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk, og hvad var resultaterne, er det nødvendigt at kende alle, fordi omfanget af denne proces er imponerende.

I 410 Visigoth Korol Alarih vendte tilbage til Italien og erobrede Rom. Dette blev efterfulgt af nederlag Alaric på Verona, hvor de fleste af hans tropper øde, blev vedtaget af den militære kommandant Stilicho og sad under Savoyen. Alaric selv indgået med Stilihom føderale aftale og efterfølgende ført en fælles indsats for at vinde tilbage fra Konstantinopel til fordel for Empire områder i det østlige Illyrien. Men vestlige og østlige imperium på et tidspunkt gik i forhandlinger, og Alaric tropper blev ikke ønskede.

Hård krig trofæer gik til at udtrække deres egne. De tvang de romerske herskere overveje levering af forløsning i mængden af to tons guld pr nerazgrablenie nogle områder i Italien, men blev afvist, hvilket resulterer i tre gange belejringen af Rom, Alaric overgang til den side af det store antal slaver, og Roms fald i august 410 år.

Germanske stammer og slaver plyndrede byen og brændte mange huse, ikke at røre med kirkens institutioner, som Alaric allerede havde accepteret kristendommen Arian overtalelse. Endvidere hans tropper gik til det sydlige Italien fra Sicilien capture planer og krydser til Afrikas kyst, hvor Alaric skulle finde kornet er nødvendig for at brødføde sin befolkning. Men disse planer ikke realiseret, da stormen i Messinastrædet sank de fleste af skibene. Alaric vendte tilbage nord ind Gallien, men døde på vej fra byen Cosenza, og resterne af sin hær og de mennesker, blandet med lokale stammer.

Fortrængning af hinanden nationaliteter

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk? Kort fortalt denne proces initieret af klimaforandringerne, kan beskrives som følger: i 415 e.Kr., begyndte vestgoterne at tvinge fra Spanien stammer vandaler, Alans, som var der tidligere. I året 449 de angelsaksiske stammer og nationaliteter Ute blev flyttet ud af den jyske halvø i Tyskland, i Storbritannien, hvor den afsatte keltiske-kristne, der udgør en række små stater. Et år senere, den intensiverede migration af folk på tværs af område af nutidens Rumænien - gepider, krydsede hunnerne det i 450, den avarerne - 456 g, bulgarerne og slaverne - i 680 e.Kr.

I 451-452 år. Romerske civilisation udfører vellykkede militære operationer mod hunnerne af Attila ledet, mens østgoterne besætte nutidens Ungarn i 453 ved at fortrænge dem af vandaler fra Malta i 454 f.Kr., og vandalerne slog sig ned i Sardinien (fra 458). I 476, den tyske kommandant styrter den sidste romerske kejser. Romerriget (Vest) vil ophøre med at eksistere.

Senere (ca. 486 år) Franks sætte sig på det område af moderne Frankrig, Bayern kommer fra Tjekkiet til den nuværende Bayern, slavere - i Donau lander i det tidligere romerske imperium, og bretonsk, landsforviste angelsaksiske folk i Storbritannien, basen strøm af Bretagne.

Afslutte processen

Hvornår og hvorfor starten på den store migration af folk, og hvad er resultatet? 6 skoleklasse - en kort undersøgelse af denne proces.

Det vides, at i det sjette århundrede e.Kr., slaviske stammer besatte jord i den nordlige del af det moderne Tyskland (Mecklenburg), invaderede Østgoterne næsten hele Italien til 550 og til 585 - og hele Spanien, mens der i 570 Niederösterreich og nu Ungarn besatte avarerne nomader fra Asien.

Afslutter processen i det syvende århundrede, migration af slaverne øst for Elben, og kroater og serbere - i den moderne Dalmatien og Bosnien, samt i nogle regioner i det byzantinske rige. Det nøjagtige antal genbosat og døde under flytning af mennesker er ikke kendt, men det er, som forskerne, millioner af mennesker menes at være beregnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.