SundhedMedicin

Drug "Rinofluimutsil": brugsanvisning

Præparat "Rinofluimutsil" henviser til en mucolytiske midler og besidder vasokonstriktive virkning, når de påføres topisk.

Farmakologisk virkning form af "Rinofluimutsil" betyder

Instruktioner angiver, at sammensætningen af lægemidlet består af to aktive stoffer: tuaminoheptan og acetylcystein. I sidstnævnte tilfælde er det muligt at understrege effektiviteten af mucolytiske komponent, effektivt fortynding spyt og slim. Desuden Acetylcystein beskytter mod de skadelige virkninger af toksiner inhaleret og viser patogener.

Tuaminoheptan sulfat er ifølge sagens natur vasokonstriktor, som effektivt reducerer hævelse. Takket være denne kombination stof "Rinofluimutsil" har en kompleks effekt, og i løbet af få dage kan slippe af med en almindelig forkølelse. Lægemidlet er i form af en spray.

Indikationer og kontraindikationer for at modtage "Rinofluimutsil" stof

Guide beskriver anvendelsen af lægemidler, som skal anvendes til behandling af akut rhinitis med purulent og / eller slim tyk hemmelighed, bihulebetændelse og kronisk vasomotorisk rhinitis. Kontraindikationer angår thyrotoxicosis, vinkel glaukom og intolerante aktive bestanddele.

Forholdsregler skal ordineres til patienter med diagnosen spray hypertension, angina, astma, samt børn under tre år.

Bivirkninger og overdosis "Rinofluimutsil" stof

Guide peger på nogle af de negative symptomer efter brug af spray, til trods for uskadelighed af behandlingen for patienten. Sjældne bivirkninger omfatter takykardi og hjertebanken, samt et brat fald i tryk. Centralnervesystemet kan reagere på en rysten og overdreven excitation af mennesket.

De lokale reaktioner omfatter allergiske reaktioner i huden og mucosal tørhed efter brug "Rinofluimutsil" lægemiddel. Vejledning betyder, at en overdosis patienten observeres trykstød, samt at øge tegn på takykardi og angina. Eftersom den karakteristiske modgift er fraværende, eliminere symptomer på overskydende medicin.

Brugen af "Rinofluimutsil" stof

Guide beskriver følgende skema for at bruge narkotika. Du skal først fjerne hætten fra flasken og spray. Fjern derefter låget fra sprøjtepistolen og aktivere den ved at trykke forsøg og spray i luften.

"Rinofluimutsil" spray anvendes ved at dobbeltklikke i hvert næsebor, følge proceduren op til 4 gange om dagen. Børn bliver behandlet på samme måde, kun gøre én injektion. Behandlingen periode er en uge, fortsatte brug kun på recept.

Egenskaber

Betyder udelukkende beregnet til indsættelse i de nasale passager. Det har ingen effekt på kørslen. Under graviditet og amning bruges med forsigtighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.