SundhedPræparater

Det stof "Geksoral" - brugsanvisning

Den lavsæsonen - det er tid, når vejret er uforudsigeligt. At gå ud på gaden, er det vanskeligt at afgøre, hvordan man kan klæde for at holde varmen og ikke bliver våd, hvis vejret beslutter at springe en overraskelse. Meget ofte bliver vi ofre for sådanne overraskelser, og så er der alle mulige lidelser. Den mest almindelige af dem er en halsbetændelse. Denne problemer kan ske i løbet af sommeren, især hvis du gennemblødt fødderne eller drikke store mængder af kolde drikkevarer (hjerteligt spise is). Mulighederne er mange, men resultatet, som regel, ofte afgrundsdyb - ondt i halsen, løbende næse, hoste og nogle gange feber. Hvis du starter behandling med fremkomsten af de første symptomer på sygdom, kan du slippe af med det på blot et par dage. Når en halsbetændelse er en sikker satsning præparat "Geksoral". Vejledning til brug af dette stof er ganske enkel, dog at konsultere en læge, før du bruger det ville være overflødigt.

stoffet

Basis "Geksoral" lægemiddel er hexetidin komponent med effektiv antimikrobiel virkning. Det handler ikke kun ødelægger forskellige bakterier, der udløser udviklingen af sygdomme i halsen, men også imod fremkomsten og udbredelsen af nye. På grund af sin overvejende naturlig sammensætning, forberedelse "Geksoral" absolut sikker, selv for børn. Dette er en fremragende anti-inflammatorisk middel. Forekommer i netværket erklæring om, at stoffet "Geksoral" - et antibiotikum, intet bekræftet.

Drug "Geksoral". Instruktioner til brug

Tilgængelige stof som en aerosol eller som løsning til at skylle munden. Medikamentet "Geksoral" i akutte luftvejssygdomme (angina, tonsillitis, pharyngitis, halsbetændelse) og inflammatoriske processer i mundhulen (stomatitis, glossitis, gingivitis, after, periodontitis).

Det stof "Geksoral" i en aerosol kan bruges i tre år, i en tidlig alder at bruge værktøjet kan ikke anbefales på grund af muligheden for laryngospasme. Skylninger til børn under seks år, der er tildelt den fortynding med kogt vand 1: 1, kan den samme løsning anvendes til behandling af struben for børn under tre år. Samtidig bør forældre sørge for, at barnet ikke sluge den medicin, "Geksoral". Kontraindikationer til brugen af dette stof er mindre, men virkelig de bør ikke ignoreres.

Stoffet bruges efter måltider om morgenen og aftenen i fem dage. Hvis der efter denne periode symptomer er ikke reduceres, vil stoffet nødt til at ændre. Alt dette bør kun ske ved lægebesøg, fordi selv kan føre til negative konsekvenser.

Bivirkninger af narkotika

Bivirkninger er ekstremt sjældne: det kan enten være en ændring i smag på tidspunktet for dens brug, eller overfølsomhed. Det sker ikke ofte, men årvågenhed stadig gør ikke ondt, især hvis lægemidlet er tildelt barnet. Efter behandlingen alle de ubehagelige fornemmelser forsvinder normalt.

Medicin "Geksoral". Vejledning til brug. Forsigtig

På trods af, at meget ofte stoffet "Geksoral" som en aerosol administreres børn op til seks år, dette bør kun ske i ekstreme tilfælde, når barnet virkelig har brug for dette værktøj til en fuld helbredelse. dette bør ikke ske uden en læges recept!

Gravide og ammende mødre "Geksoral" vil ikke forårsage nogen skade, men at blive involveret i selv-behandling er ikke værd i denne periode.

Det stof har ingen effekt på den mentale og fysiske tilstand af føreren under kørslen.

En overdosis af lægemidlet "Geksoral" kan udløse udviklingen af gag refleks, som i sig selv udelukke muligheden for forgiftning.

Medicin "Geksoral". Kontraindikationer

Kontraindikationer Dette stof er ikke for meget. Den vigtigste af dem er individuel intolerance over for lægemidlet, især - til hexetidin.

Det stof "Geksoral". Vejledning til brug. opbevaring

Hold medicin "Geksoral" skal beskyttes mod lys og utilgængeligt for børn. Opbevaringstemperaturer bør ikke overstige 25 grader Celsius. Frys stoffet er strengt forbudt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.