FormationUngdomsuddannelse og skoler

"De Dawns Her er stille": beskrivelse af heltene fra romanen Borisa Vasileva

Død - en konstant følgesvend af krigen. Soldater dræbt i kamp, og det bringer et uudsletteligt smerte af deres pårørende. Men deres skæbne - at forsvare fædrelandet, udføre heltegerninger. Død af unge kvinder i krigen - det er en tragedie, der er ingen undskyldning. Dette emne er dedikeret til romanen "De Dawns Her er stille". Karakteristik af helte, der opfandt Borisom Vasilevym, giver produktet en særlig tragedie.

Fem kvindelige karakterer, så forskellige og sådan levende, har skabt en talentfuld forfatter i historien, som efterfølgende blev filmet ikke mindre begavet instruktør. Systemet billeder i produktet spiller en vigtig rolle. Historien om de fem liv, der endte tragisk tidligt, er historien om "The Dawns Her er stille". Heroes karakteristika spiller i plottet i centrum.

Fedot Vaskov

Foreman bestået finske krig. Han var gift og havde et barn. Men han blev en mand helt alene til begyndelsen af Anden Verdenskrig. Kone forlod. Infant søn døde. Og der var hele den menneskelige verden, som ville blive savnet Vaskovo ville vente ham forfra og håbede, at han ville overleve krigen. Men han overlevede.

Hovedpersonerne i romanen er ikke "The Dawns Her er stille". helte karakteristiske endnu Dana Vasilevym i nogle detaljer. Således, forfatteren skildrer ikke kun de mennesker og skæbne fem piger, havde knapt tid til at afslutte skole, og midaldrende krigsveteran. De har intet til fælles. Men krigen havde forenet dem for evigt. Selv efter mange år Vaskov vender tilbage til hvor forkortet livet for fem unge luftværnsskytte.

ZhenYa Komelkova

Hvorfor i mange år ikke mister interessen for læserne historien "De Dawns Her er stille"? tegn har i denne bog er præsenteret som en volumen, at døden, som overhaler hver af pigerne begynder at blive opfattet som død en bekendt.

Jack - rødhåret smukke pige. Den adskiller sig artisteri og ekstraordinær charme. Beundrede ven. Men de vigtige kvaliteter i hendes karakter er magt og frygtløshed. I krig er det også drevet af et ønske om hævn. Funktioner produkt tegn "En Zori her stille" i forbindelse med deres skæbner. Hver af tegn - en mand med hans triste historie.

De fleste af de piger forældre tog væk krigen. Men skæbnen Genis især tragisk, fordi hendes mor, søster og bror tyskere skudt foran hende. Af pigerne hun dør til sidst. At fjerne tyskerne, hun pludselig undrer hvor dumme til at dø på atten ... Tyskerne skød hende på tæt hold, og derefter længe kiggede ind i den smukke stolte ansigt.

Rita Osyanin

Hun så ældre end de andre piger. Rita var en enlig mor i en deling af luftværnsskytte dræbt i disse dage i Karelske skove. Hun giver indtryk af en mere alvorlig og velovervejet mand sammenlignet med andre piger. Efter at være blevet alvorligt såret skudt Rita selv i templet, og derved spare livet for den ældre. Feature story helte "De Dawns Her er stille" - en beskrivelse af de tegn og en kort baggrund af de førkrigs år. I modsætning til hendes venner Osyanin tid til at blive gift, og selv føde en søn. Hendes mand blev dræbt tidligt i krigen. En søn til at bringe hende til ikke at lade krigen.

andre heltinder

Ovenstående tal er den klareste i historien "De Dawns Her er stille". Hovedpersonerne, et kendetegn, der er repræsenteret i artiklen - det er ikke kun Vasco Komelkova og Osyanin. Tre mere kvindelige karakterer portrætteret i sit arbejde Vasiliev.

Liza Brichkina - en pige fra Sibirien, som blev bragt op uden en mor, og som enhver ung kvinde, drømmer om kærlighed. Derfor, når der beskæftiger sig med en ældre officer Vaskovo det vækker sanserne. Om ham arbejdslederen ville aldrig vide. Under udførelsen af sine opgaver, Lisa synke i sumpen.

Galina Chetvertak - en tidligere elev af børnehjemmet. Hun mistede ikke nogen under krigen, fordi hele verden det havde ikke nogen indfødt sjæl. Men hun ønskede at blive elsket og at have en familie, som hun uselviskhed stargaze. Rita døde først. Og når en kugle fangede hende, hun skreg "Mama" - et ord, hun ikke kalde nogen kvinde i hans levetid.

Når Sonia Gurvich havde forældre, brødre og søstre. Under krigen blev alle medlemmer af en stor jødisk familie dræbt. Sonia blev efterladt alene. Denne pige er forskellig fra andre raffinement og uddannelse. Gurvich døde, da vender tilbage til tobak pose, glemt værkfører.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.