Nyheder og SamfundBerømtheder

Cosmonaut Vladimir Titov: biografi, resultater og interessante fakta

Cosmos langt for almindelige borgere. Det er en stor plads, har folk forsøgt at erobre mange år. Udviklet følsomme teknologier og brændstof, til endelig en dag at gå i sin åbne rum. Alle er bekendt med Yuri Gagarin, Pil hunde Belka og, selvfølgelig, Titov Vladimir Georgievich - sovjetiske og russiske kosmonaut. Denne store mand, der vil forblive ikke blot i Rusland, men også i verdenshistorien.

Vladimir Titov: Biografi og familie

Han blev født i begyndelsen nitten syv og fyrretyvende år - den første januar. Hans far, George V., deltog i den Store Fædrelandskrig, og det var en oberst. Han altid lært sin søn modet, fatning. Hans indsats var ikke forgæves efter drengen.

Vladimir Titov efter afslutningen af den tiende klasse besluttet at gå ind i Højere Aviation School i byen Chernihiv. Han ønskede at bo for at lære, hvor han blev født, for ikke at forlade familien. Ved slutningen af denne skole i det halvfjerdsindstyvende år Titov han har modtaget et speciale er ikke bare piloten, men også en ingeniør. Efter, han trådte universitetet i marxismen-leninismen på aftenskoler og med succes uddannet i 74:e.

Kvalificeret ledelse officer kampene Titov Vladimir Georgievich modtog i slutningen af en forskel i korrespondancen afdelingen BBA Gagarin. Det var i nitten 87:e år.

Her er sådan et stort sovjettiden pædagogisk biografi. Vladimir Titov var i en astronaut siden 76:e år, der kombinerer uddannelse og studere. Han gik hele forløbet af generel plads uddannelse. I disse kurser underviste han flue på rumfartøjer såsom "The World" og "Salute".

Den første flyvning Titov

I nitten 83:e år, gjorde han sin længe ventede første flyvning Titov Vladimir Georgievich. Den astronaut fløj ind i uendelige vidder en flyvning ingeniør og forsker Strekalov astronaut Serebrova. Jeg passerede flyvningen af det tyvende april. Vladimir Titov var chef for frigørelsen, og "Soyuz T-8".

Under flyvningen var planlagt til at forankre deres skib med orbital kompleks, og om bord for at producere videnskabelige, medicinske, biologiske og teknisk forskning. Men administrationen af centret, blev det besluttet at annullere dock, da der var betydelige variationer i tilgangen til komplekse "Salyut-7".

farlig starten

I september Strekalov Titov og forberedelse til det næste fly, alt var normalt, ingen forventede nogen overraskelser, og endnu mere muligt besvær. På bare et par sekunder, før skibet var på utrolig hastighed til at haste gennem himlen, var der en brand i løfteraket. redningstjeneste system fungerede med det samme, at redde liv på to kosmonauter. Enheden med de mennesker ned nær startfeltet. Denne flyvning kunne være en virkelig tragedie for hele Sovjetunionen.

År i kredsløb

Efter den mislykkede lancering, Vladimir Titov, i fire år venter på en flyvning. Min anden tur til stjernerne astronaut til den enogtyvende dag i December og syvogfirs. Han blev udnævnt til kommandør af rumskibet "Soyuz TM-4". Vladimir Titov, kosmonaut Monar og forsker Levchenko gik ud i rummet for at dokke med den komplekse "Mir". Titov blev ledet i dette kompleks videnskabelig ekspedition, som var den tredje. Under sit ophold i den komplekse storstilet arbejde på eksperimenter og observationer, der modtager besøg missioner blev udført blev lavet. Vladimir Titov under sit ophold på stationen i tre gange rumvandringer.

I november otteogfirs "Fred" tog sin franske besætningsmedlemmer om bord. Tre uger astronauter arbejdede sammen, men det er tid til at vende tilbage til Jorden. Så Titov og Monaro sat den første verdensrekord ved at bo i rummet i kredsløb om Jorden. Kløften fra det øjeblik starttidspunktet for at vende tilbage til Jorden var tre hundrede og tres fem dage toogtyve timer otteogtredive minutter og halvtreds syv sekunder. Astronauterne vendte hjem, også, det enogtyvende december, samt i gang.

Sovjetunionens Helt

I Sovjetunionen, en ny helt - Vladimir Georgievich Titov. Opnå dette astronaut for en længerevarende ophold i rummet behandlet og tildelt titlen Hero. Til deres mod under ekspeditionen, og det heltemod af Titov blev tildelt den leninordenen og medalje "Gold Star". Disse priser Vladimir tjent en ærlig levende, risikere sit liv, og kommanderede en løsrivelse.

Civilstand Titova

Mens Titov havde et helt år til at forlade Jorden og gå på en ekspedition ud i rummet, der allerede havde han en fuld familie: kone Alexandra, datter af Marina og tolv toårige søn George. Ægteskab naturligvis bedrøvet over at erfare, at for at blive et år til at skille sig af med sin elskede mand, men var stolt af ham og hans arbejde. Min datter virkelig savnet sin far, trak rumskibe ud af vinduet, hvor hendes far var vinke. Hun repræsenterede, at det er på himlen, lige over deres hjem, og aldrig ser dem. Familie til Vladimir meget, han elsker sin kone og børn. For dem, han forsøger at være en helt, ikke kun i rummet, men også i hjemmet, som et eksempel for sin søn og stolthed for sin datter.

Vladimir Titov var ked af, at hans far ikke kunne se ham flyve og resultater, kunne ikke være glad for sin søn. Georgy Titov døde længe før den første flyvning af sønnen, i 61:e år. Vladimir siger, at alt, hvad han var i stand til at opnå i livet og Space - det er en fordel, hans far, hans ordentlig opdragelse af sin søn. Paven til George har altid været et eksempel. En anden lille dreng elskede Vladimir overveje militær fotografi af sin far. Han sagde, at når han vokser op, vil også være en helt og blive en oberst.

Mor, også, har altid støttet favorit søn. Hun gav ham al den varme og venlighed, at lære barnet af ærlighed og orden. Vladimir støttede moderen efter faderens død, var ved hendes side i de sørgeligste øjeblikke. Da sønnen blev tildelt for flyvningen og heltemod under ekspeditionen, kunne moderen ikke holde tilbage glædestårer og stolthed.

Kone, også hele tiden støttet af Vladimir, var tolerante over for hans hyppige og langvarige fravær, venter hjem fra arbejde. Hun støttede Vladimir, da han pludselig er opstået fejl oplevet og ikke sove om natten, mens hendes mand var i rummet.

efterfølgende flyvninger

Efter hans grand-årige ophold i kredsløb igen i årevis venter på flyvningen sovjetiske kosmonaut Titov Vladimir Georgievich. Biografi af hans fly blev rige efter sammenbruddet. Ninety-andet år af Titov var klar til at flyve på amerikansk rumskib på det internationale program. Denne træning fandt sted i NASA center i Texas, igen væk fra hjemmet.

Den tredje flyvning var ikke meget lang, det fandt sted på den tredje november 11 femoghalvfems. På dette punkt Vladimir Titov ikke har været i rummet i mere end syv år. Han gik til en ekspert på shuttle flyvninger. Ifølge den planlagte program, de med held rendezvoused med komplekse "Mir", og nærmede sig til en afstand på ti meter.

Dernæst den fjerde fly, Vladimir Titov gjorde rumfærgen til slutningen af september og syv og halvfems. Planen var at lægge til med "Mir" kompleks, og de gjorde det med succes. Den October gik Titov i rummet ombord på rumfærgen.

Tyvende i august og otteoghalvfems, oberst Georgy Titov resigneret. Men han havde ikke sidde i en gyngestol, møde alderdom, og gik på arbejde til gavn for rumforskning yderligere. Efter Titov pensioneret fra truppen og hæren, gik han til at arbejde som en leder i forvaltningen af pilot-programmer. Med 99:e blev han udnævnt til direktør for et stort internationalt rum selskab i SNG og Rusland.

Vladimir Georgievich Titov: Resultater

Denne hædret astronaut og en stor mand har vundet verdensomspændende anerkendelse. Han fik titlen Sovjetunionens Helt, har Bulgarien modtaget i bekendtgørelse af Dimitrova Georgiya, i Afghanistan, blev han tildelt den "Sun of Freedom", i Frankrig - bekendtgørelse af "Legion of Honor", og to leninordenen og medalje "Red Star". Hertil kommer, Vladimir Titov har to medaljer af "Space Flight". Disse priser tildeles astronaut på NASA.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.