SundhedSygdomme og betingelser

Bevægelige klumper bag ørerne - hvad er det?

Bump bag øret - dette er normalt enten en forstørret lymfeknude, eller Wen (aterom). Og i virkeligheden, og i et andet tilfælde er det en sundhedsfare, sandsynligvis ikke. Selv naturligvis gå til klinikken, og sørg for, at alt er i orden, er det værd. Især hvis vi taler om et barn. Hvordan kan du bestemme bump bag ørerne - det vil sige, lymfeknude eller atheroma? Det er ikke svært. Lymfeknude forårsager smerte, Wen - nej. Endvidere i det første tilfælde, den person ofte temperaturen stiger, og huden over bump rødmer.

Sådan behandler lymfeknude?

Hævede lymfeknuder - et tegn på, at kroppen har en vis form for infektion. Faktisk - dette er hans reaktion på infektion. Lymfeknuder samler alle skadelige stoffer, såvel som alle de bakterier, og bærer dem til lymfeknuderne. Hvide blodlegemer, der er produceret her, ødelægge infektionen. Når et overskud af skadelige stoffer deres antal stiger dramatisk, hvilket fører til øget samling. Så hvis jeg søger efter et svar på spørgsmålet: "Klumper bag ørerne - det" - er du kommet til den konklusion, at det er betændt lymfeknuder, er det nødvendigt at begynde behandling. Lægen vil sandsynligvis ordinere antibiotika for at eliminere infektion i blodet, samt vitaminer.

Det kan anvendes til traditionelle metoder. Hvis bule på hovedet bag øret - det er virkelig øm lymfeknude, det mest effektive middel til echinacea. Det kan købes på apoteket. Infusion drink fortyndet (10 dråber per liter) fire gange dagligt før måltider. Prøv også at koge sirup. Fire ufuldstændige spiseskefulde hakket roden af Echinacea fortyndet i en halv liter vand og kogt i 20 minutter. Så fjernes fra varmen og vent til infusion køler. Efter dette, det tilføjer ¼ art. tør pebermynte, skubber et par minutter og filtreres. Du kan føje til mix lidt honning. Tag den resulterende sirup 3 gange om dagen i 3 spsk. skeen.

Sådan behandler atheroma?

Hvis svaret på spørgsmålet: "Klumper bag ørerne - det" - talkum, kan behandlingen kun bestå i fjernelse kirurgisk. I denne almindeligt anvendte laser eller radiobølger.

Begge disse operationer er ganske komplekse og udføres på en ambulant basis i 20 minutter. Wen behandling kan udføres, og folkemusik metoder. Oftest anvendes til denne mor-og-stedmor. Friskplukkede blade af denne plante, der skal pålægges kegle og sikkert med en bandage eller gips. Sådanne komprimerer bør ske dagligt.

forebyggende foranstaltninger

For især at forhindre, at lymfeknude betændelse, er det nødvendigt at observere personlig hygiejne for at undgå infektioner. Som for Wen, at den garanti for, at de ikke vil, kan være en regelmæssig skønhedsbehandlinger rense porer (massage, maske og så videre. D.). Også, ikke spiser for meget fed mad. Neobhozhimo forstå, at lille bump bag øret kan gennem nogen tid at blive stor. Derfor, før du anvender traditionelle metoder, bør du konsultere din læge. Hvis talkum konstant vises (selv efter kirurgi), er det nødvendigt at tage fat på endokrinolog.

Vi håber, at vi har besvaret spørgsmålet: "Klumper bag ørerne - hvad er det?" Sagde sygdomstilstand, der sandsynligvis vil lymfeknude. Ikke at forstyrre dannelsen - wen. Men husk, at tumorerne er ikke kun godartede, er det ikke nødvendigt. Undersøgelse at passere alligevel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.