ComputereSoftware

Bedste Android Browser

Vælg en browser til Android er ret svært, givet deres nummer på internettet. Situationen forværres af, at browseren direkte integreret i Android viser meget gode resultater. Samtidig er det nemt at bruge, alle funktioner er let genkendelige, det vil ikke være svært at forstå dem. Derudover er det pålideligt, den eneste ulempe er kun det faktum, at nogle gange steder, der er designet til en pc, åbnes i mobilversionen.

Hvis du forsøger at markere de fem bedste browsere til Android, vil der blandt dem være en standardbrowser af operativsystemet. Hvis du overvejer Mac OS og iOS, er den bedste mulighed at vælge Safari-browseren. For Android er det ikke så klart.

Hvis du fortsætter med at vælge det bedste af de bedste browsere til Android, skal du være opmærksom på de softwareprodukter, der fører på pc'en. Nemlig - mobile versioner af Mazilla, Opera og Google Chrome. Af dem, der er udviklet til mobil "operativsystem", skal du fremhæve browseren Dolphin (Dolphin).

Ved at tage del i studiet af delfinen er det nødvendigt at skelne først og fremmest sin enkelhed og umiddelbarhed. Vi kan sige, at dette er den bedste browser til Android. Men kun for dem, der stadig er i færd med at bekendtgøre operativsystemet til mobile enheder. Det er let konfigureret som en pc-version, som undgår irriterende faktorer i form af en permanent hilsen med en mobiloptimeret version af hjemmesiden. Derudover understøtter det en interessant funktion af malet gestus, som hver bruger nemt kan tilpasse til sig selv. Dette er imidlertid alle dens fordele og ender, og manglen på velkendte navigationsknapper og adresselinjen er lidt forvirrende, men hastigheden for at indlæse sider er ret høj.

Mazil Firefox (Mozilla Firefox) kan fortjene titlen "den mest pålidelige browser til Android". Derudover har den et stort antal temaer, der giver dig mulighed for at personliggøre udseendet, svarer godt til indgående signaler fra Android. Men det har et par bemærkelsesværdige ulemper. Den primære er den lave hastighed for indlæsningssider, andre problemer er forbundet med den forkerte visning af nogle almindelige skrifttyper og manglen på dynamisk skiftende dimensioner af webbrowseren selv.

Opera demonstrerer et af de bedste resultater på hastigheden af indlæsning af websider. Dette opnås ved brug af kompressionsteknologi. Men der er ikke nogle elementer i navigationsmenuen, der er ingen "inkognito" -tilstand, der er problemer med behandlingen af faner.

Browser Chrome til Android viser en anstændig hastighed ved indlæsning af sider og tager højde for alle nuancer i at arbejde med skærme af mobile enheder, og det er virkelig mærkbart. Dynamisk indstilling giver dig mulighed for bekvemt at placere en webside på skærmen, ved hjælp af det maksimale displayområde, i stedet for at rive ud individuelle elementer og vise alt andet i hvidt, som i Mazil eller Dolphin.

En funktion af Chrome er, at denne browser til Android giver dig mulighed for at synkronisere alle data, hvis brugeren har en version til pc'en, hvilket er meget praktisk, da dette softwareprodukt er populært. Derudover giver Chrome dig mulighed for at skifte mellem sider ved blot at holde fingeren hen over skærmen - en elementær funktion, der giver en masse bekvemmelighed og af en eller anden grund ikke implementeres i andre applikationer til websurfing.

Hvis du forsøger at nævne det bedste blandt de beskrevne browsere, så vil de sandsynligvis være Chrome, som i den nærmeste fremtid skal blive standardwebbrowseren i Android.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.