FinanserKreditter

100% garantere et lån. Fakta eller fiktion?

Vi støder på denne sætning, når at gennemse de annoncer, der tilbyder tjenester af kredit mæglere. Typisk er det til stede i meddelelser om at opnå lån i kontanter, mindre realkreditlån og lån med sikkerhed i fast ejendom.

Lignende annoncer, vi ser overalt: i aviser eller på internettet, på pæle, i metroen, ved busstoppesteder. Og når der er tillid til denne beroligende sætning, en tanke, "Hvis de gør garantere et lån, så du kan stole på dem, de kender deres forretning, fagfolk."

Desværre, i praksis viser det sig, at udtrykket "100% garanti for lån" i bedste illoyal reklame i værste fald uprofessionelt.

Du skal starte med det faktum, at ved indsendelse oplysninger til banken anser en række data er angivet i kredit ansøgningsskemaet (indtægter, udgifter, beskæftigelse, tilgængelighed af eksisterende lån er betalt tilbagebetaling af kreditter og meget mere).

Kontroller dokumenter, der bekræfter identiteten og dokumenterne fra arbejdsgiveren bekræfter beskæftigelse og indkomst.

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan folk vil garantere et lån, hvis din arbejdsgiver er noget galt eller har forkert sikret disse dokumenter.

Der er tidspunkter, hvor en medarbejder på et opkald fra banken om arbejdet i låntager, opkaldet går til det personale, med hvem låntager har et anstrengt forhold, og han sagde, at du snart ville blive skåret ned og give kredit, vil du have noget. Og kan du gøre det noget ekstra blev fortalt bankansat, og det blev besluttet at afvise dig.

Processen med at organisere en kredit transaktion, afhænger ikke kun af lånet mægler, og en række faktorer, og nogle af disse faktorer, kan mægleren ikke har nogen effekt, så udtrykket "100% lånegaranti" ikke svarer til kapaciteten i de mennesker, der viser det i deres annoncer.

Endelig er det værd at bemærke, at sandsynligheden for at opnå et lån gennem kredit mæglere er meget højere end med et personligt besøg til banken. Dette skyldes det faktum, at på grund af de særlige træk ved sine aktiviteter mæglere kender kredit politik af banker, vil bidrage til at forberede dokumenter korrekt for at fremskynde behandlingen af låneansøgningen er ikke at nævne udvælgelsen af de rigtige bank eller kredit programmer.

Men det er sandsynligt, at lånet er ikke en garanti

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.