Kunst og underholdningMusik

Biografi Vyacheslav Butusov: personlige liv, kreativitet og interessante fakta

Vyacheslav Butusov - kendt rockmusiker og forsanger i det legendariske band "Nautilus Pompilius". Det er også grundlægger af gruppen "U-Piter". Biografi Vyacheslav Butusov vil blive drøftet i vores artikel.

barndom

Vyacheslav Butusov biografi siger han blev født i Krasnoyarsk, i den lille landsby Bugach, den 15. oktober, 1961. Fra barnsben var han interesseret i musik. I fjerde klasse, jeg overtalt forældre til at købe ham hans første guitar, som på daværende tidspunkt var meget vanskeligt at opnå. Men forældre, på trods af de vanskeligheder, ønskede at hjælpe i talentudvikling i dit barn, og har gjort alt for at finde en guitar for ham. Men de kunne ikke tro, at dette værktøj vil danne grundlag for hans berømte fremtid.

I de sidste år af Vyacheslav Butosov, hvis biografi betragtes i artiklen, meget gerne ville gå til sin fødeby Krasnoyarsk, men hans forældre ikke give slip, men musikeren ikke at lytte til dem, samledes al den hjælp i skolen og til venstre. Han kom snart tilbage som skuffet i sine venner, der begyndte at drikke og ryge. Han havde andre interesser og mål, som han ikke kunne indse det.

Indtil niende klasse hans familie på grund af faderens arbejde ofte måtte flytte til forskellige byer i Sibirien. School of fremtidens musiker dimitterede i Surgut.

Vyacheslav Butusov: biografi, youtube

Efter at have flyttet til Sverdlovsk (nu Jekaterinburg), Vyacheslav indskrevet i Institute of Architecture. Singer var let undersøgelse, han nemt kunne køre med ethvert job, det er en beundringsværdig træk, og trak. Under træningen Butusov har været involveret i udformningen af Sverdlovsk metrostationen.

Instituttet musiker venner med Dmitry Umetskim (deltager "Nautilus Pompilius"). De er begge fra barndommen var glad for musik, og på Instituttet ofte spillet sammen. I samme Vyacheslav mødte jeg med den nu velkendte digter og musiker Ilya Kormiltsev. Med dem, begyndte han sin musikkarriere og udgav sit første professionelle album.

Instituttet Butusov møder sin første kærlighed, som vil gifte sig snart.

musikalsk karriere

Biografi Vyacheslav Butusov har fortalt os, at en fremtidig stjerne i 1983 skriver med Umetskim første album med titlen "Flytning", men han fik ikke en masse popularitet. To år senere, efter et møde med Kormiltsev udgav de deres andet album, "usynlig", som allerede er i modsætning til den "Flytning" blev lavet på et professionelt niveau.

Sammen med Ilya Kormiltsev musiker oprettet en anden gruppe parallelt med "Nautilus Pompilius" - "STEP". De udgav et album i 1985, "The Bridge", som i 1999 blev genudgivet som et soloalbum Butusova.

I 1986 Vyacheslav, Dmitry Ilya og skrive en anden rekord, kaldet "Separation", som gjorde dem kendte gruppe. Om "Nautilus Pompilius" begyndte at skrive i lokale aviser og blade, og fløj væk fra hylderne bånd med deres kreativitet. De fortsatte med at operere i yderligere ti år.

I 1997 Vyacheslav Butusov, biografi, er personlige liv repræsenteret Deres opmærksomhed på artiklen, startede sin egen musikalske karriere. I samme år, sammen med den tidligere guitarist i bandet "Kino" indspillet et andet album, "Bastard". Et år senere, i 1998, udgav han sin soloalbum, kaldet "ovaler". Så skrev han en sang til filmen "Broder 2", der har optrådt i en cameo rolle.

I 1999 samarbejdede han med Boris Grebenshchikov og deltaget i skabelsen af "Terrarium".

I 2000 sammen med Butusov "Dead-ører" udgivet en rekord "Elizobarra-Torr", som kombinerer stil af rock og elektronisk musik. Et år senere, en musiker med bandet "Kino" indspillet et album under navnet "Star pagaj." Senere samlede han en gruppe af "U-Piter", som består af guitarist "Cinema", tidligere medlemmer af "Aquarium" og "Fanget anteaters." Den første single bandet udgivet i 2001, og i 2003 - fuld længde album. I 2004 udgav bandet et andet album, der fik navnet "Biografi af"

I juni 2008, "U-Piter" udgivet albummet "Mantis", og i 2010 - "Blomster og Thorns".

Hans sidste, femte album bandet udgivet i februar 2015. Dens navn - "Gudgora".

forfatter Karriere

Biografi Vyacheslav Butusov rig og interessant. Han forsøgte sig i rollen som forfatteren. I 2007 udgav han sin trilogi. Den første - "Veriko" er en fortælling om livet, "stat" i den såkaldte eskorte af verdslige stater, og den sidste hverdag affære - "Virgostan". Bøger blev produceret i små oplag, men fået en masse popularitet. Et par måneder senere musikeren sammen med Nikolaem Yakimchukom skrev en anden bog kaldet "antidepressiva. Co-quests. " en anden bog "Archias" blev skrevet fire år senere.

udmærkelse

Hans første pris Butusov modtaget i 1989, var det Lenin Komsomol-prisen for kreativitet "Nautilus Pompilius".

I 2004 vandt han "Golden Gramophone", takket være den sang, populært for "by pige" i dag.

I 2005 sangeren blev tildelt prisen "Muz-TV" for hans store bidrag til den russiske rockmusik.

I 2007 for kreative bidrag Vyacheslav får Tsarskoje Selo kunstnerisk award.

Film

I 1987 medvirkede han i kortfilmen "Før var det et andet tidspunkt," på samme tid, blev han tilbudt en lille rolle i sci-fi-film Vladimir Hotinenko titlen "Mirror for helten."

Et år senere, i 1988, Butusov dukkede op i en cameo rolle i dokumentarfilmen "Rock of Rusland" og i filmen "Hammer og en guitar."

I 1989 Viacheslav spillet i en episode i en kortfilm, "Anastasia og Jegor" og få passagerer rolle i "sovende biler."

I 1997 blev bandet tilbudt en rolle i den populære film "Brother", som han komponeret soundtracket. I 2000 skrev han musikken til den anden del af filmen.

oprettede spor til "War" film i 2002. Også i 2005, skrev jeg en sang til filmen "Død mands Bluff", og i 2010 til "Needle Remix".

I 2008 medvirkede Butusov i "Oil Day" film. I alle de film skuespilleren spiller sig selv.

Vyacheslav Butusov: biografi, familie, personlige liv

For første gang Butusov gift sidste år af den Architectural Institute, hans kone blev klassekammerat Marina Dobrovol'skaya. Kort efter, i 1980, havde de en datter Anna. Men næsten alle ægteparret levede fra hinanden, hun - i sin fødeby for Jekaterinburg, og han - i St. Petersborg, dette var årsagen til deres skilsmisse.

Butusov Vyacheslav Gennadevich, familie, personlig zhizhn er af interesse for alle hans fans, i St. Petersborg, mødte han sin anden kone - en kunst Angelica Estoyev. Da de mødtes, var hun atten år. Angelica og Vyacheslav tilfældigt møde på gaden, vidste hun ham kun af hans stemme. Så den unge pige næsten ved første øjekast faldt i kærlighed med musikeren. Indtil nu, de lever sammen og lykkeligt gift. Parret har tre børn. I 1991 havde de en datter Xenia, der for nylig præsenteret for forældre børnebørn. Efter 8 år på Butusova og Angelica blev født i Sofia, og i 2005, en lille dreng, Daniel.

Angelica var medforfatter af bogen "Archias," udgivet i 2011, som var baseret på deres personlige liv. Estoyev skrev kapitlet "Awakening Joy".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.