TravelingHoteller

11 mest luksuriøse resorts i kategorien "all inclusive" i verden

Lad os være ærlige, ferie på feriestedet, hvor alt er inkluderet, så du kan slappe af på et hundrede procent. Det betyder ikke noget præcis, hvor du går på en rejse, altid rart at vide, at alle nogen skal tage sig af dig. Du skal blot vælge den perfekte udvej, hvor du vil ikke fælde uønskede overraskelser. Der er en bred vifte af resorts, både for dem, der foretrækker luksus, og for dem, der er interesseret i et budget ferie for hele familien. Selvfølgelig, de smarteste muligheder - det mest interessante. Her er en liste over de elleve mest luksuriøse feriemål på planeten. Du kan vælge blandt dem den, der tiltrækker dig.

Constance Moofushi Resort Maldives

Først på listen - et resort hotel i Maldiverne, hvor ferien begynder med ankomsten til lufthavnen med en af de bedste private rekreative områder i verden. Du tune ind i atmosfæren af luksus, før at være på vandet, vil blive læsset på flyet, som vil tage dig med på en lille privat ø. Det er det perfekte valg til dykning entusiaster, villig til at bruge. Dette luksuriøse feriekompleks med en afslappet atmosfære, der tilbyder de besøgende at nyde den storslåede udsigt over revene. Her et hundrede og ti værelser i stil med rustikke chic, sofistikeret, excentrisk og godt udstyret med en minibar, et underholdningssystem og vinduer med udsigt over havet. Nogle af værelserne ligger direkte over vandet. Blandt andet venter du på idealet om en smuk strand, mad og drikke af højeste kvalitet, såvel som slapper af ved poolen. Det vil være den perfekte ferie, fri for bekymring!

Hotel Royal Hideaway Playacar i Playa del Carmen

Dette hotel er et af de mest eksklusive i verden og i regionen, anses det for at være den mest luksuriøse. Det er kendetegnet ved den højeste kvalitet værelser, udstyret med high-end faciliteter, spa med en bred vifte af tjenester og behandlinger, flere swimmingpools og et godt køkken. Området er dekoreret udelukkende yndefuldt lov til at bevæge sig kun voksne, og placering på bredden nær de bedste shoppinggader gør resten er især attraktivt for dem, der elsker at tilbringe tid shopping.

Samabe værelser og villaer i Bali

Dette er en utrolig luksuriøse resort direkte på stranden, beliggende på en klippe. Der er et par dusin hotelværelser og villaer, alle af dem er elegante og stilfulde, med en perfekt balance mellem moderne og traditionel indonesisk indretning, der er udstyret med de bedste faciliteter og egen balkon med flot udsigt over havet. Villaerne har privat swimmingpools med glas kant. Resortet har også en privat strand, mulighed for at slappe af i spa, to restauranter på højeste niveau, en klub for børn og masser af underholdning hver dag. Prisen inkluderer alt, herunder spa-tjenester, kulturelle ture og yoga klasser på stranden. Hvis du ønsker at spare nogle penge, kan du vælge hotellet Kayumanis Nusa Dua, kendetegnet med mere demokratiske priser.

Blackberry Farm i Tennessee

Denne smukke gård ligger i et afsides område, ideelt for gourmeter og elskere af naturen. Gæsterne kan nyde skønheden i Appalacherne, gå gennem det store område af hotellet og engageret de foreslåede typer af aktiviteter. Restauranten byder på retter fra vokset lige på produkterne lokaler. Derudover er der en stor spa og to swimmingpools. Du kan bo i en luksus hytte eller i et hyggeligt værelse i hovedbygningen. Dette er den perfekte afslappende ferie, som gør det muligt at slappe af.

Resort Spice Island Beach i Grenada

Denne udvej blev åbnet i 1961 om det gyldne sand på den spanske strand. Han er nu betragtes som den mest elegante og sofistikerede feriemål i Grenada. I 2013 var der en større revision. Besøgende venter område perfekt indrettede, lyse og rummelige værelser, komplet luksus indretning. Dette er det sted, hvor stil ikke synes fintede. Systemet "all inclusive" omfatter alle fødevarer på feriestedets to restauranter, drikkevarer i minibaren, cocktails og gratis internet, som giver høj klasse afslappet ferie.

Hotel andBeyond Xaranna Okavango Delta Camp i Botswana

Dette er ikke blot et hotel, det er en utrolig hukommelse. Denne fantastiske luksus resort er beliggende i Afrika, hvor de besøgende kan stifte bekendtskab med de forskellige former for eksotiske liv. Prisen inkluderer alt. Denne mad, og udflugter og krydstogter på floden, og gå over savannen. Du kan nyde en svømmetur i badene, nyde den udendørs bruser og privat pool og slappe af midt sofistikeret indretning med billeder af åkander, karakteristiske af regionens floder.

Hotel Grand Velas Riviera Maya i Playa del Carmen

Dette feriested er beliggende i en mangrove skov på en perfekt hvid sandstrand og turkis vand. Måske er den bedste mulighed for udsøgt afslapning. Her 491 antallet af det højeste niveau, alle af dem er placeret i tre bygninger, hvoraf den ene kun voksne er tilladt. Vacationers venter komplekser med svømmehaller, fitnesscentre og restauranter. De mest krævende rejsende vil sætte pris på butler service, spa-behandlinger, fremragende køkken og bekymrer sig om miljøet af hotellet.

Island Village Coconut Phuket

Dette private ø er kun tilgængelig med helikopter eller vand taxa, så ophold her vil give dig en følelse af eksklusivitet. Det tilbyder villaer og værelser i en moderne stil, der er udstyret med køkkener og en pool med fantastisk udsigt over bugten. På det område er der restauranter og en kokkeskole, hvor gæsterne kan lære at lave mad traditionelle thailandske retter. To smukke swimmingpools - de bedste steder på øen. Derudover kan du gå sejlsport.

Fowl Cay Resort på Bahamas

Den udvej er umuligt at forestille sig overfyldt strand. Dette private ø er aldrig mere end otte og tyve gæster i området med tre strande. Her rummelige villaer, hver - en privat båd og golf cart, et fuldt udstyret køkken, en bar og en smuk udsigt over øen. Systemet "all inclusive" giver dig mulighed for at ikke at bekymre sig om omkostningerne eller indholdet af minibar, ej heller til vandsport priser. Men det er værd at bemærke, at den gammeldags indretning Nogle af villaerne synes nogle gange gæster uhensigtsmæssige og uegnede til den høje pris på rekreation.

Pullman Marrakech Palmeraie Resort i Marokko

Dette luksuriøse oase i den marokkanske stil, ligesom alle rejsende. Den udvej er præget af flot underholdning for børn: Der er masser af swimmingpools, minigolf, børneklub, en børnezoo og en kæmpe trampolin. Voksne vil sætte pris på den udsøgte spa med traditionelt tyrkisk bad, fint køkken restaurant med klassiske marokkanske køkken. Alle værelser er rummelige og moderne design og privat balkon eller gårdhave. Hotellet ligger væk fra byen, så gæster tilbydes gratis transport.

Resort & Spa Lily Beach Maldiverne

Denne udvej blev genåbnet efter renovering i 2009. Dette romantiske sted, velegnet til familieferie. Udgifterne til opholdet inkluderer alle måltider, drikkevarer og underholdning. De stilfulde og rummelige værelser har fritliggende badeværelser med jacuzzi, terrasser med udsigt over havet, godt fyldt minibar, kosmetik til solbadning og store flade tv. For børn er der en separat menu, swimmingpool og klub underholdning. Hold dig aktiv, kan gæsterne nyde vandsport, og elskere kan nyde romantik og afsondrethed. Det eneste negative - det er en smal strand. Hvis du ønsker at slappe af en finanspolitisk note til hotellet Dusit Thani, hvor du ikke kan betale resten på en "all inclusive".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.